Administratiekantoor Amsterdam

Bent u ZZP’er en zoekt u een specialist als administratiekantoor Amsterdam. Wij zijn een betrouwbare en betaalbare boekhouder. Wij hanteren normale tarieven –prijs van 600 euro excl BTW per jaar t/m 960 euro excl BTW.

Administratiekantoor-Amsterdam 7 dagen per week open

Wij zijn een kantoor dat met u meedenkt en die zeven dagen per week open is. Jawel, ook na werktijd. Dat vinden onze zzp-klanten wel zo lekker. Zo kunnen ze gewoon eerst hun opdracht afmaken, het geld verdienen en in de avonduren of in het weekend langs.

Administratiekantoor Amsterdam

 

In het kort onze sterke punten

Administratiekantoor-Amsterdam

 • biedt service,
 • ls laagdrempelig,
 • Flexibel in afspraken,
 • bereikbaar per gsm, skype, facebook, twitter, email
 • persoonlijk, wij kijken naar de mens achter de ondernemer.
 • is transparant qua prijzen en werkwijze
 • Biedt kwaliteit,
 • Geeft advies-op-maat.
 • Haalt en brengt de administratie –gratis-
 • Geeft gratis tips via social media.
 • Biedt online boekhouden gratis aan.

Jaarrekening

Vele zzp’ ers betalen onnodig geld voor een jaarrekening. Van de fiscus hoeft dit namelijk niet, maar het kost u wel veel geld. En dat is zonde. Administratiekantoor-Amsterdam stelt aan het einde van het boekjaar een balans- en winst en verliesrekening voor u op. Dit is voldoende voor de aangifte Inkomstenbelasting en deze service zit in onze prijs inbegrepen.

Online boekhouden

U heeft een probleem. U wilt uw administratie niet meer ouderwets in een ordner aanleveren –geen zin, geen tijd- . Dat kan gebeuren. Administratiekantoor-Amsterdam denkt ook out of the box. Wij bieden u gratis online boekhouden aan. U hoeft niet te betalen voor een online boekhoudpakket. De aanlevering van uw zzp-administratie kan gewoon per e-mail. Moeilijke dingen makkelijk maken dat is één van onze kwaliteiten. Bespaart u graag tijd, papier, toner en reistijd?

Wilt u sneller werken en meer vrije tijd over houden. U logt in bij uw zakelijke bank. En in plaats van een afschrift te printen of als pdf op te slaan kiest u voor downloaden en opslaan als mt-940 bestand. Deze file mailt u naar ons.

Vervolgens verwerken wij uw bonnen en facturen en wij bellen/mailen u als er vragen zijn.

 

Video ThumbnailAdministratiekantoor Amsterdam Bent u ZZP’er en zoekt u een specialist als administratiekantoor Amsterdam. Wij zijn een betrouwbare en betaalbare boekhouder. Wij hanteren normale tarieven –prijs van 600 euro excl BTW per jaar t/m 960 euro excl BTW. Administratiekantoor-Amsterdam 7 dagen per week ope

Voordeel van zzp-boekhouder t.o.v. accountant

Zit u nu bij een accountantskantoor. Dan wordt u ws. ontvangen door een heer/dame in pak. Accountancy is een beschermd beroep en zij hebben een hogere opleiding dan de hbo-opleiding die wij hebben gevolgd. Wij hebben het vak ook grotendeels in de praktijk geleerd, beschikken over een netwerk aan een accountant en fiscalist om ons heen. Hebben een entree bij de bank en de belastingdienst en zijn uiteraard veel goedkoper dan een accountant. Veelal betaalt u daar nog volgens het uurtje-factuurtje principe.

 

Administratiekantoor Amsterdam

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u gratis een kennismaking bij ons of bij u, dat kan. In tijden van corona werken we meer en meer via een zoom-call. Wij kunnen u daarvoor een uitnodiging sturen. Contact ons voor meer informatie of bekijk deze video.

Pin It on Pinterest