280

Administratiekantoor Amsterdam

Administratiekantoor Amsterdam is zzp-boekhouder. Wij werken tegen een vaste all-inclusive prijs van 80 euro exclusief btw per maand. All-in betekent, inclusief de aangiften btw, de aangifte Inkomstenbelasting. Het opstellen van de balans. En antwoord op al uw vragen. U heeft een vaste contactpersoon. En krijgt geen onverwachte facturen. Wij zijn elke dag van de week open. Ook in het weekend.

Waarom naar administratiekantoor in Amsterdam?

Gaat u na werktijd en in de avond nog administratie doen waar u niet blij van wordt? Vreet de boekhouding u tijd en energie? Bel 06-13936399 en voor 960 euro excl. btw per jaar verzorgen wij alle aangiften. De kosten zijn voor u aftrekbaar en u krijgt er vrije tijd voor terug. Of u neemt een extra klus/opdracht aan. Werk waar u wél blij van wordt.

Administratiekantoor Amsterdam

Wat is inbegrepen in deze all-in-prijs?

In deze all-in-prijs zit de aangifte BTW, de aangifte Inkomstenbelasting, de balans en alle gespreken de we hebben. Daarnaast kunt u ons ook 7 dagen per week bereiken voor vragen over de administratie van uw onderneming.

ZZP-boekhouder Amsterdam-Zuid bestaat al meer dan twintig jaar.  Wij willen geen grote bedrijven als klant, maar streven naar zo veel mogelijk zzp’ers als klant. Ook online helpen wij onze klanten middels wekelijkse tips op Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn. Persoonlijke aandacht staat bij ons op de eerste plaats, in de coronacrisis was dat lastiger maar zijn we alsnog bereikbaar via Zoom en Skype en uiteraard de e-mail en ons 06-nummer. Wij denken pro-actief met u mee, ontzorgen en we geven gevraagd en ongevraagd advies-op-maat.

Administratiekantoor-Amsterdam 7 dagen per week open

Wij zijn een kantoor dat graag met u meedenkt. Daarom zijn we zeven dagen per week open en kunt u ons ook buiten normale kantooruren bereiken. Bent u overdag druk met klanten en heeft u geen tijd voor uw administratie? Geen probleem; u kunt boekhouding Amsterdam dagelijks tot 22:00 uur ’s avonds bereiken.

Administratiekantoor Amsterdam

Uw voordelen

In het kort de sterke punten van Administratiekantoor-Amsterdam-Zuid waar u als ZZP’er uw voordeel mee kunt doen:

 • Professionele service
 • Laagdrempelig
 • Flexibel in afspraken
 • Bereikbaar per telefoon, skype, facebook, twitter, en email
 • Persoonlijk contact; wij kijken naar de mens achter de ondernemer
 • Transparante prijzen en werkwijze
 • Kwaliteit
 • Advies-op-maat
 • Gratis administratie halen en brengen
 • Tips via social media
 • Gratis online boekhouden

Handige tips

Zelfstandigenaftrek

Elke zzp’er heeft u recht op zelfstandigenaftrek zolang u u voldoet aan het urencriterium. 1225 Uur per jaar aan uw zaak werken. De aftrek is op zijn hoogtepunt 7.030 Euro.

U voldoet aan de eisen als u:

 • Jaarlijks minimaal 1.225 uur aan uw onderneming werkt. Grofweg is dat 24 uur per week. Het gaat niet alleen om de uren die u voor een klant werkt. Indirecte uren waar geen omzet uit komt zijn namelijk ook van toepassing. Opmaken van facturen, bijhouden van de administratie, social media berichten posten, het volgen van cursussen, bezoeken van netwerkbijeenkomsten of het bijhouden van vakliteratuur behoren hier ook bij.
 • Ook moet u meer dan 50% van uw arbeidstijd voor uw eigen bedrijf werken. Werkt u meer uren voor een werkgever of heeft u een hoger inkomen uit dienstbetrekking, dan komt de aftrek in gevaar.

Jaarrekening

Vele ZZP’ers betalen onnodig geld voor een jaarrekening. Van de fiscus hoeft dit namelijk niet meer. Maar het kost u wel veel geld en dat is natuurlijk zonde. Administratiekantoor-Amsterdam stelt aan het einde van het boekjaar een balans- en winst en verliesrekening voor u op. Dit is voldoende voor de aangifte Inkomstenbelasting en deze service zit in onze prijs inbegrepen.

Online boekhouden administratiekantoor Amsterdam

Als u uw administratie niet meer ouderwets in een ordner wilt aanleveren, dan kan dat. Wij helpen als Boekhouder Amsterdam-West, Boekhouder Amsterdam- Zuid en Boekhouder Amsterdam Noord. En bieden gratis online boekhouden aan. U hoeft niet te betalen voor een online boekhoudpakket. De aanlevering van uw zzp-administratie kan gewoon per e-mail. Moeilijke dingen makkelijk maken dat is één van onze kwaliteiten.

Bespaart u graag tijd, papier, toner en reistijd? Wilt u sneller werken en meer vrije tijd over houden? Maak dan gebruik van onze online boekhoud-service.

Hoe werkt online boekhouden?

U logt in bij uw zakelijke bank. En in plaats van een afschrift te printen of als PDF op te slaan kiest u voor downloaden en opslaan als MT940 bestand. Dit bestand mailt u naar ons. Vervolgens verwerken wij uw bonnen en facturen en wij bellen/mailen u als er vragen zijn.

Online Boekhouden - ZZP-Boekhouder

Voordeel van administratiekantoor-Amsterdam t.o.v. accountant

Maakt u nu gebruik van de diensten van een accountantskantoor? Dan wordt u waarschijnlijk ontvangen door iemand in pak. Accountancy is een beschermd beroep en accountants doen een langere opleiding dan de HBO-opleiding die wij hebben gevolgd.

Als administratiekantoor hebben wij ons vak grotendeels in de praktijk geleerd. Daarnaast hebben wij via ons netwerk toegang tot een accountant en fiscalist indien nodig. Ook hebben we een entree bij de bank en de belastingdienst. Bij ons heeft u dus toegang tot dezelfde diensten als bij een accountantskantoor. Alleen voor een fractie van de prijs. Met onze vaste prijs weet u altijd vooraf waar u aan toe bent. Dit in tegenstelling tot accountants waar u vaak nog volgens het uurtje-factuurtje principe betaalt.

Administratiekantoor Amsterdam

Meer administratie tips

Fiscale oudedagsreserve, de FOR

Administratiekantoor Amsterdam wijst de ZZP’er ook op fiscale voordelen. Een mogelijke aftrekpost bij uw aangifte Inkomstenbelasting is de Fiscale OudedagsReserve (de FOR). Als ZZP’er kunt u jaarlijks doteren (opzij zetten) aan de FOR. Doteren wil zeggen dat er jaarlijks een bedrag in de kosten geboekt wordt.

U dient dan wel aan de voorwaarden te voldoen. U mag – als uw vermogen in de zaak niet lager is dan uw totaal gedoteerde bedrag – jaarlijks tot 9,8 % van uw nettowinst doteren. Maximaal is dat € 8.946 per jaar.

Inkomstenbelasting besparen

U betaalt hierdoor minder Inkomstenbelasting. Het betreft uitstel, maar geen afstel. Beëindigt u de zaak dan dient u hier een lijfrente voor te kopen, die u dan weer kunt laten uitkeren op uw pensioendatum.

Aangezien u de lijfrente nu aftrekt, is de uitkering t.z.t. belast voor de IB. In feite is de FOR dus niets anders dan een belastingschuld. Als u slim omgaat met de bespaarde Inkomstenbelasting kunt u het bedrag dat u nu uitspaart eventueel reserveren of al omzetten in een lijfrente.

Normaliter adviseren wij om alleen aan de FOR toe te voegen als u in de hoogste schijf valt voor de inkomstenbelasting.

Meer info Administratiekantoor in Amsterdam

Heeft u vragen of wilt u gratis een kennismaking bij ons of bij u, dat kan. We kunnen ook kennismaken en overleggen via een zoom-call. Wij kunnen u daarvoor een uitnodiging sturen. Contact ons voor meer informatie of bekijk deze video.

Meer contact-mogelijkheden en social media

Ik ben vanaf 2019 bij peter hij is toppie boekhouder altijd goed geregeld
Ahmad Hfnie
Since 2022 working together with Peter . I can recommend him for all .Always... everything done in the time with nice results.Lees meer
Patryk Stanior
Peter werkt accuraat en is vakkundig. Staat je altijd netjes te woord en is... oplossingsgericht. Kan hem zeker aanbevelen.Lees meer
Ron Kanon
Ik werk al jaren naar volle tevredenheid samen met Peter. Als zzp'er kan ik met... al mijn boekhoudkundige en fiscale vragen bij hem terecht. Hij is goed bereikbaar en antwoordt snel, heel fijn. Prettig contact, vriendelijk. Regelt de zaken netjes per kwartaal en per jaar. Op basis van mijn ervaringen raad ik ZZP-Boekhouder Peter Brink van harte aan!Lees meer
Marianne Molleman
Rob Brink
Zeer goeie ervaring gehad met deze boekhouders. Groetjes Ferdi
Ferdi BikeCenter
Goeie boekhouder. Altijd bereikbaar.Denkt snel mee in oplossingen.Heeft mij... in het begin heel wat ellende bespaard!Lees meer
Sancder Vos
Goede dagPeter Brink is 100% te vertrouwenEen aanrader dus.Peter is al... 2jaar mijnBoekhouder en ben zeer tevredenFacturen boekhoudingLees meer
Michael Martin Colombo
Peter Brink denkt mee, reageert snel en is betrouwbaar. Hij is goed... geinformeerd over nieuwe regelingen/besluiten voor ZZP'ers. We werken al jaren met ZZP Boekhouder.Lees meer
Karin Frenay (Karin Frenay Artworks)
Ik René Mulder van Mulder Security zit nu vanaf 2015 bij Peter en kan niet... anders zeggen dat ik zeer tevreden ben als ik vragen heb gaat hij er gelijk mee aan de slag en komt ook met de juiste oplossingen en antwoorden helemaal topPeter is een aanrader voor een iederLees meer
Rene Mulder
I am very happy with Peter's work and all his help in the last 3 years. We had... a few complicated issues, but he always helped out to sort out the necessary documents, including reports and balances for mortgage request.Lees meer
Zoltán Pásztor
Zeer tevreden met de service van Peter. Hij heeft mij heel goed geholpen!
Kiki von Meijenfeldt
Ik laat al bijna vier jaar mijn boekhouding doen door Peter. Altijd een... prettige ervaring geweest.Peter is goed georganiseerd, betrouwbaar en snel met antwoorden. Wat ook fijn is dat hij goed en duidelijk dingen kan uitleggen die ik niet begrijp. Hij neemt de tijd om je te helpen, ook als dat wat extra werk betekent. En in mijn ervaring is Peter heel accuraat in zijn werk. Daarom mag hij mij tot een van zijn trouwe klanten rekenen.Lees meer
Lovely Uhlenbeek
Gedegen geadviseerd en snel doorverwezen
petra maas
Ik ben al sinds 2010 klant bij Zzp-boekhouder/Peter. Naar alle... tevredenheid.Het is een verademing om iemand te hebben die altijd bereid is met je mee te denken en je daarbij niet het gevoel geeft dat je ‘domme’ vragen stelt. Dat heb ik helaas wel eens anders meegemaakt.Net als veel andere kleine ondernemers, zijn financien nou niet bepaald mijn hobby en dan is het prettig om iemand te hebben die je daarbij helpt en een beetje flexibel is. Dat Peter een vast bedrag rekent, is daarbij prettig overzichtelijk. Altijd snel bereikbaar en niet te beroerd om als nodig net een stap harder te lopen. Echt een aanrader!Lees meer
Linda Metman
Peter is bereikbaar, snel en zeer behulpzaam. Nadat ik hem voorstelde waarmee... ik hulp nodig had heeft hij mij voorzien van zakelijk advies en hulp gegeven exact waar ik het nodig had. Ik ben erg tevreden en beveel Peter dan ook absoluut aan!Lees meer
Marc Smeets
Peter heeft mij geholpen met een aantal boekhoudkundige probleempjes waar ik... zelf niet uit kwam, Peter is heel direct en duidelijk.Een vakman!!!Lees meer
barry schouten
I’m very satisfied to do my administration with Peter. I recommend! It’s easy... to get contact with Peter in English.Lees meer
Katarzyna Konieczna
Als architectenbureau zijn we geen makkelijke klant voor een boekhouder. Ons... hoofddoel is niet direct het ondernemerschap. Onze focus ligt op mooie dingen maken. Ondertussen zitten we al jaren bij Peter Brink. Hij is een heel goed vakmens die voor ons naast de vaste boekhouding zelfs prognoses maakt en liquiditeitsbegrotingen opstelt. Maar vooral waarderen wij zijn menselijke kant. Hij kan zich heel goed inleven in onze situatie en denkt altijd met ons mee. Top boekhouder!Lees meer
Ruud Visser
Im very happy to do my administration with Peter. Always Professional and... helpfull!Lees meer
Damian Rydel
Als ZZP’er zocht ik naar een goede, betrouwbare en betaalbare boekhouder. Ik... ben bedrijfsmatig met hele andere dingen bezig en ik heb weinig of geen aandacht voor mijn boekhouding. En ook geen zin in.Gekregen waar ik naar op zoek was. Iemand die mij persoonlijk kan adviseren bij vragen en mijn aangifte inkomstenbelasting en jaarrekening wil verzorgen. En dat doet hij goed: degelijk advies en overzichtelijke stukken. Op mijn vragen werd binnen 24 uur gereageerd. Snelle service dus, uitstekend geholpen. Vakman.Daarom heel erg blij met Peter.Lees meer
mark sluiter
Goed bereikbaar. Heldere communicatie. Geen gedoe. Een aanrader!
Martin Faas
I'm very happy I found Peter (ZZP Boekhouder). He is very experienced about... freelancer accounting and always gives me great advice about my business, expenses and invoicing. Can only recommend his service!Lees meer
Szonja Kisgergely
Super snel en duidelijk geholpen!
natalie bogtman
Ik werk nu ruim 3 jaar met Peter als boekhouder. Prima boekhouder. To the... point. Altijd bereikbaar en vrijwel direct antwoord op vragen. Dat is heel fijn.Lees meer
Reggae Agenda.NL
Zeer kundig, super vriendelijk, service gericht en betrouwbaar. Inmiddels al... vele jaren een goede partner.Lees meer
Boudewijn En Roekshane Pool
Peter, is pragmatisch deskundig en zeer toegankelijk. Goed bereikbaar met een... snelle reactietijd. Zeer tevredenLees meer
Robert van de Velde
Peter doet al aantal jaren mijn boekhouding. Hij denkt met je me mee en komt... met informatie die betrekking heeft op je eigen branche of persoonlijke omstandigheden.Lees meer
Jeannette Huiberts
Peter is praktisch, snel en deskundig. Verstaat zijn vak en komt met besparende... tips. En wat me extra aanspreekt is dat hij echt geïnteresseerd is in mijn vakgebied (coaching / persoonlijke ontwikkeling).Lees meer
Jules Frenay
Peter staat altijd klaar met raad & daad. Snelle reactie prijs... kwaliteitsverhouding top!!Lees meer
Judica Verbaas
Peter is very good in His profesion. Always answering or calling back very... soon. . Always looking for the best solutions and His English is also good. Im very happy to have my documents in his hands!!!!Greetings KamilLees meer
Kamil Magdzinski
Peter heeft mij enorm geholpen met mijn bedrijf en begeleid in het nemen van... juiste beslissingen aangaande bedrijfsinvesteringen. Heel fijn dat hij ook in de avonduren bereikbaar is !!!Lees meer
Maravilha Maastricht
Kan niets anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben. Het is een prettig idee... wanneer een professional met je meekijkt en waar nodig aan de bel trekt of tips geeft. Een goede boekhouder neemt je een aantal zaken uit handen. Dat geeft rust. Daarnaast is ZZP-boekhouder scherp geprijsd. Ook niet onbelangrijk. Top service!Lees meer
W Equirk
Waar ik behoefte aan heb is een vraagbaak. Een plek waar in vragen kan stellen... en kan sparren. Een service die betrouwbaar is en goed werk levert. Dat heb ik gevonden. Ik weet vooraf precies wat de kosten zijn en wanneer ik vragen heb, kan ik altijd bellen. Ik ben zeer tevreden.Lees meer
Pin 12
Vooral op de hoogte van actuele wijzigingen in het zwalkenede overheidsbeleid.... VAR, Modelovereenkomsten etc. Denkt mee!Lees meer
Vincent van Witteloostuyn
Zit nu 2 jaar bij Peter en het bevalt goed. Hij is goed bereikbaar, zegt waar... het op staat en handelt snel. Hij denkt goed mee voor mij als ZZP'er. Zijn eigenzinnigheid kan ik waarderen en komt ook ten goede van mijn bedrijf. Ik kan Peter "ZZP Boekhouder" zeker aanraden!Lees meer
Gideon Biegstraaten
Vanaf het moment dat ik ZZP-er werd, werk ik samen met Peter. Hij reageert snel... op mijn vragen en is heel nauwkeurig. En dit voor een scherpe prijs!Lees meer
Nikolett Törteli
ZZP Boekhouder, de naam omschrijft alles waar hij voor staat. Een uitstekende... boekhouder voor een zzp´er. Snel en volledig. Een aanrader!Lees meer
Remco van der Linden
Goed bereikbaar- letterlijk én figuurlijk, professional- haalt het beste voor... jou uit je boekhouding, denkt in mogelijkheden, eigenzinnig- past goed bij een zzp-er :). Nog niet gebeld? Zou ik wel doen!Lees meer
Esther Hooijmaijers
goede, snelle service!
Vincent Vonk
Altijd snel reactie op vragen en dus goed bereikbaar!
Wicky van Zelst
Ik werk al jaren samen met Peter van ZZP Boekhouder en ben zeer tevreden. Wat... ik vooral prettig vind is dat ik altijd terecht kan voor vragen. Een mailtje of een telefoontje en ik krijg meteen antwoord, zelfs in het weekend. Ik vind de service ook heel compleet. Al met al een aanrader voor iedere zelfstandige!Lees meer
Dave van Deudekom
js_loader

Pin It on Pinterest