Met de Basecone App stuurt u simpel uw administratie door .Facturen of bonnetjes van bijvoorbeeld een aankopen, benzinekosten, en een diner, zijn snel ingescand en verzonden. Eerder verzonden facturen zijn altijd in te zien. Deze gratis Basecone App is gekoppeld met een online dossier, zodat ook andere belangrijke papieren direct in digitaal formaat bij de administratie bewaard worden.

 

Basecone App scannen voor de zzp' er

Je hoeft hierdoor niet langer papieren stukken te halen en te brengen voor de belastingaangifte. Wij kunnen alle informatie sneller verwerken en u op elk moment adviseren op basis van actuele info.

Starten met de Basecone App

Als de Basecone App geopend is zal deze vragen naar login gegevens. Vul de gegevens in die naar je verzonden zijn en druk op “Verstuur”.

Nadat u op “Verstuur” heeft gedrukt, vraagt de app om een pincode. Deze mag u zelf bepalen zodat u eenvoudig de volgende keer kan inloggen.

 

Video ThumbnailMet de Basecone App stuurt u simpel uw administratie door .Facturen of bonnetjes van bijvoorbeeld een aankopen, benzinekosten, en een diner, zijn snel ingescand en verzonden. Eerder verzonden facturen zijn altijd in te zien. Deze gratis Basecone App is gekoppeld met een online dossier, zodat ook and

Pin It on Pinterest