Bel-me-niet-register voor de zzp’er. Ben je zzp’er en word je gek van al die mensen die je – ongevraagd- bellen om producten of diensten te slijten, meld je  dan aan bij het  Bel-me-niet Register. Dit register is niet alleen voor particulieren. Na inschrijving mogen bedrijven je niet meer voor een verkoopgesprek bellen. Dat jouw telefoonnummer ook in het KvK-Register staat, maakt niet uit.

 

Bel-me-niet-register voor de zzp'er

Bel-me-niet-register voor de zzp’er

Ondanks je in inschrijving in het Bel-me-niet-register zijn er toch enkele uitzonderingen op de regelen om u als zzp’er wel te bellen.

 

PrijzenContactReferenties

Wanneer mag het wel

  • als je nog klant bent of klant bent geweest;
  • als je destijds zelf gevraagd hebt om jou te bellen;
  • als ze je voor marktonderzoek bellen en ze niets willen verkopen;
  • als een goed doel je belt en je eerder een donatie hebt gedaan;
  • als je korter dan zes weken in het Bel-me-niet register staat ingeschreven.

Als je niet voor marktonderzoek gebeld wilt worden, dan kan je inschrijven bij MOA Onderzoekfilter.

Video Thumbnail

 

 

 

 

Pin It on Pinterest