De Belastingtelefoon is nog nooit zo slecht bereikbaar geweest als in 2018. Veel klanten en zzp’ ers klagen steen en been. Zij ergeren zich er dan nog meer aan dat de Belastingtelefoon ook nog de keuze biedt om een beoordeling achter te laten of de dienst wel naar wens was. Wachttijden van een half uur of langer of gewoon verzocht worden om op te hangen zijn eerder regel dan uitzondering.

 

Staatssecretaris 'Belastingtelefoon verbetert snel....'

Beterschap Belastingtelefoon

Staatssecretaris Menno Snel (Financiën) belooft beterschap. Nieuwe medewerkers moeten het geschonden blazoen oppoetsen. De informatielijn dient ‘ ruim voor het begin van de nieuwe aangiftecampagne volgend jaar weer net zo bereikbaar zijn als begin 2017’, zo luidt de lezing.

Uit onderzoek bleek dat bijna een op de vijf bellers binnen vijf werkdagen geen contact kreeg met een medewerker. De andere maanden van 2018 kreeg tussen de 6 en 16 procent van de bellers geen medewerker aan de lijn.

 

Video ThumbnailDe Belastingtelefoon is nog nooit zo slecht bereikbaar geweest als in 2018. Veel klanten en zzp' ers klagen steen en been. Zij ergeren zich er dan nog meer aan dat de Belastingtelefoon ook nog de keuze biedt om een beoordeling achter te laten of de dienst wel naar wens was. Wachttijden van een half

 

Pin It on Pinterest