ZZP-Nederland helpt en adviseert de ZZP’er waar mogelijk. Ze organiseert op zaterdag 15 en zondag 16 november ook de Nationale ZZP Infodagen in het Van der Valk hotel bij Schiphol langs de A4 met volop parkeerruimte.

U kunt zich in één dagdeel uitgebreid laten voorlichten over allerlei zaken die voor een ZZP’er van belang zijn. Naast een 25-tal standhouders zijn ook diverse workshops georganiseerd waarin diverse partijen u op een zeer toegankelijke manier voorlichten over bijvoorbeeld VAR Verklaring, juridische zaken, starten met een uitkering, collectieve zorgverzekering, financiële zaken, administratie etc.

Voor wie zijn de ZZP Infodagen?

De Nationale ZZP infodagen zijn voor iedereen die ZZP’er is of wil worden. Ook voor kleine ondernemers met personeel is hier veel informatie te vinden. Vrijwel iedere vraag kan hier beantwoordt worden door gespecialiseerde partners van ZZP Nederland. De toegang is voor leden en niet-leden.

Voorlichting zonder vakjargon

Het thema van deze Nationale ZZP Infodagen is: het geven van voorlichting aan gestarte ZZP’ers en vooral ook aan de grote groep mensen die van plan is te gaan starten. Deze voorlichting willen we gaan verzorgen in dezelfde vorm als op onze website. Dat wil zeggen helder, toegankelijk en objectief. Gebleken is dat de ZZP’ers die onze website bezoeken ook behoefte hebben in een persoonlijk gesprek, op de beurs is daar alle ruimte voor. Bovendien kunnen ZZP’ers ook met elkaar spreken op de grote terrassen, een gesprek met een collega ZZP’er kan heel verhelderend werken.

Pin It on Pinterest