Bijzonder uitstel aanvragen kan nu ook online. De Belastingdienst maakt de aanvraag van uitstel voor bv het betalen van de omzetbelasting makkelijker. De zzp’er moest tot voor kort een brief! sturen nadat hij een aanslag had gehad. Als je die niet kon of wilde betalen moest er een brief op de bus. Aangezien een ieder wordt aangeraden zo veel mogelijk binnen te blijven met de coronacrisis een bijzondere maatregel.

Bijzonder uitstel aanvragen kan nu ook online

 

Deze is dus ook al snel aangepast. Dient u nu uw aangifte omzetbelasting voor het eerste kwartaal in en kunt u die niet betalen, dan kan u nu ook online uitstel van betaling aanvragen online via uw DigiD. Als u niet betaalt krijgt u wel eerst een aanslag in de bus, met daarop het bedrag en ws wat kosten. Betaal deze dan niet, maar volg de volgende stappen.

Hoe krijgt u Bijzonder uitstel online

Ga naar de website van Belastingdienst, log in met uw DigiD. U dient het formulier ‘Verzoek bijzonder uitstel van betaling voor 3 maanden’ in te vullen. Dit staat onder overige formulieren. U moet de aanslag invullen waarvoor u uitstel aanvraagt, dat is vaak uw fiscaal nummer plus een letter en een cijfer voor de periode waar het betrekking op heeft.

Video ThumbnailBijzonder uitstel aanvragen kan nu ook online. De Belastingdienst maakt de aanvraag van uitstel voor bv het betalen van de omzetbelasting makkelijker. De zzp'er moest tot voor kort een brief! sturen nadat hij een aanslag had gehad. Als je die niet kon of wilde betalen moest er een brief op de bus. A

 

Pin It on Pinterest