280

Boekhouder Alkmaar

Boekhouder Alkmaar is de specialist voor de ZZP’er. Voor een maandelijks bedrag van 80 euro plus BTW verzorgen wij uw gehele administratie. En: als startende ondernemer krijgt u gratis startersbegeleiding.

Veel zzp’ ers twijfelen over het uitbesteden van hun boekhouding. Onze ervaring leert dat uitbesteden juist gunstiger is voor u. De kosten zijn aftrekbaar, u bespaart tijd en wij kennen alle belastingwetten en u niet. U wilt alleen maar zo weinig mogelijk belasting betalen en risico´s beperken. Wij zijn er om u daarmee te helpen.

Als ondernemer heeft u een goede adviseur nodig. Eén die niet alleen maar terugkijkt, maar ook een die met u vooruit durft te kijken naar toekomstige investeringen, aankopen of bedrijfsopvolging. De toekomst is immers veel interessanter dan het verleden.

Boekhouder Alkmaar

De mens achter de ondernemer

Boekhouder in Alkmaar kijkt naar de mens achter de ondernemer. Bij ons bent u geen nummer maar krijgt u persoonlijk advies-op-maat. U krijgt een vast aanspreekpunt. En geven advies over uw keuze voor de eenmanszaak, investeringen, de fiets van de zaak, opbouw van pensioen en andere voordelen. Wij zijn een laagdrempelig kantoor die werkt met vaste prijsafspraken. Bij ons geen uurtje factuurtje.

Starter als zzp’er bij Boekhouder Alkmaar

Wilt u starten als zzp’er dan staat u veel te wachten. Voor welke rechtsvorm kiest u? De eenmanszaak. VoF of de BV. Er zijn legio verzekeringen, maar welke zijn in het beginstadium het meest relevant?

Ook gaat u op bezoek bij de Kamer van Koophandel. Hoe schrijft u zich daar in. Als timmerman of als schilder? En wat zijn de voor-en nadelen van zo’n inschrijving. Meldt de KvK u ook direct aan bij de Belastingdienst? En wat doet u met die twee blauwe brieven met een gebruikersnaam en wachtwoord.

Opent u een zakelijk bankrekening of laat u de privérekening -vakantie, sportschool, boodschappen door de zakelijke betalingen lopen-. Allemaal vragen waar wij u mee helpen. Het zijn vaak simpele oplossingen, maar dan staat de basis wel meteen goed.

Boekhouder Alkmaar

Uw volledige administratie verzorgd

Voor ons vaste tarief van is uw hele administratie inclusief grootboek, crediteuren, debiteuren, bank etc. professioneel verzorgd.

U kunt de boekhouding aanleveren via online boekhouden. Hierdoor kunt u zich focussen op uw werk. En hierdoor bespaart u tijd. Voorheen moest u facturen en de bankafschriften printen en in de map doen.  Iets dat u veel tijd en energie kostte. Nu dient u alleen de bestanden maar aan te leveren, de boekhouder doet vervolgens al het werk voor u.

Voordeel van online boekhouden

Het bespaart geld, u hoeft geen duur software-pakket aan te schaffen om te kunnen boekhouden. Het bespaart u tijd, wij nemen u al het werk uit handen.

Online aanleveren kost u niks extra’s. U mailt gewoon een mt -940 file vanuit uw zakelijke bank. Een software-abonnement bij ons of bij een partij als Exact of Snelstart is niet nodig. U scant uw verkoopfacturen en mailt uw mt-940 bestand naar ons. Wij zorgen voor de rest. Wij verwerken uw administratie. Zoals de btw-aangiften, verzorgen het contact met de fiscus. Het vragen van uitstel, het opstellen van de balans en de aangifte Inkomstenbelasting. Dankzij 25 jaar ervaring, leveren wij deskundig, snel en professioneel werk af. Bovendien staan wij dankzij onze grote flexibiliteit, altijd voor u klaar. Ook in het weekend! Wij zijn elke dag liefst 12 uur lang voor u bereikbaar. 7 Dagen per week. Tot 22:00 uur.

Werkzaamheden boekhouder Alkmaar

  • Het indienen van uw aangifte omzetbelasting per kwartaal of per maand
  • Zijn we zeven dagen per week twaalf uur per dag bereikbaar (ook na 17.00 uur en in het weekend) .
  • Geven wij advies over zelfstandigenaftrek, investeringsaftrek, meewerkaftrek, startersaftrek
  • Geven wij u de keus om per uur, per maand of per jaar te betalen.
  • Sturen wij geen onverwachte facturen.
  • Zijn wij uw vertegenwoordiger voor de Belastingdienst
  • De BTW aangifte moet  per kwartaal ingediend worden, voor 30 april – juli – okt – jan. Elk kwartaal krijgt u door hoeveel u dient te moet betalen of hoeveel BTW u terug krijgt. Uiteraard dienen wij de BTW aangifte direct bij de Belastingdienst in.
  • Na het einde van het boekjaar dienen van de aangifte Inkomstenbelasting

*Onze ZZP-jaarprijs gaat uit van één verkoopfactuur per week, netjes aangeleverde kasfacturen en bankafschriften (facturen op volgorde achter de afschriften) en apart aangeleverde nog te betalen facturen (crediteuren).

Jaarrekening Boekhouder Alkmaar

U betaalt niet voor jaarrekening Bij ons betaalt u alleen voor wat u nodig heeft. Zodoende bespaart u op de kosten van de jaarrekening. Veel zzp’ ers laten nog onnodig een jaarrekening opmaken. Van de fiscus hoeft dit namelijk niet, maar het kost u wel geld.

Als zzp’er dient u wel aan het einde van het jaar een balans- en winst en verliesrekening op te laten stellen.  Dat doen wij voor u en zit in de prijs inbegrepen.

Heeft u later toch een jaarrekening nodig i.v.m. de koop van een eigen woning of een lease van een auto dan maken wij graag een jaarrekening voor u en dan sturen we daar apart een factuur voor.

Youngtimer als zakelijke auto

Youngtimer als auto op de zaak is fiscaal zeer gunstig, weet boekhouder in Alkmaar. Hoewel het dus wellicht niet als eerste in u opkwam, is het zakelijk een slimme keus om een tweedehands auto te kiezen die ouder is dan vijftien jaar.

Destijds kosten die auto’s tachtig of honderd mille. En zo’n wagen gaat vaak langer mee dan vijftien jaar. Niet alleen is de prijs lager en het aanbod groter, er is zakelijk ook veel vraag naar onder Nederlandse ondernemers. . Daarvoor geldt de hoge bijtelling van de nieuwprijs namelijk niet. En nog mooier: de bijtelling wordt over de dagwaarde berekend.

Aftrekposten youngtimer

Met de lagere bijtelling zijn we er nog niet. Nog een voordeel van het rijden van een youngtimer is dat u alle kosten die u heeft aan de auto, mag aftrekken van de winst waar u belasting over betaalt. Dus zowel reparatiekosten, brandstof, parkeergeld en wegenbelasting, elke cent brengt het bedrag waar u belasting over betaalt verder omlaag.

Boekhouder Alkmaar

Middeling inkomen

Ook voor onze nieuwe klanten zetten wij ons in om zo weinig mogelijk belasting te betalen. Onze focus richt zich op oude jaren, het ‘ Nu’  en op de toekomst. Heeft u in voorgaande jaren extreem lage of extreem hoge inkomens gehad, dan kunnen wij evt. via een middeling nog geld voor u terugvragen. Daarom vragen wij ook altijd naar oude aanslagen Inkomstenbelasting en de jaarrekeningen of balansen van oudere jaren.

Meer weten over Boekhouder Alkmaar

Foto Kaasmarkt Alkmaar
Bovenstaande foto van de kaasmarkt in Alkmaar is gemaakt door morisius cosmonaut en hier gebruikt met een Creative Commons Licentie.

Ik ben vanaf 2019 bij peter hij is toppie boekhouder altijd goed geregeld
Ahmad Hfnie
Since 2022 working together with Peter . I can recommend him for all .Always... everything done in the time with nice results.Lees meer
Patryk Stanior
Peter werkt accuraat en is vakkundig. Staat je altijd netjes te woord en is... oplossingsgericht. Kan hem zeker aanbevelen.Lees meer
Ron Kanon
Ik werk al jaren naar volle tevredenheid samen met Peter. Als zzp'er kan ik met... al mijn boekhoudkundige en fiscale vragen bij hem terecht. Hij is goed bereikbaar en antwoordt snel, heel fijn. Prettig contact, vriendelijk. Regelt de zaken netjes per kwartaal en per jaar. Op basis van mijn ervaringen raad ik ZZP-Boekhouder Peter Brink van harte aan!Lees meer
Marianne Molleman
Rob Brink
Zeer goeie ervaring gehad met deze boekhouders. Groetjes Ferdi
Ferdi BikeCenter
Goeie boekhouder. Altijd bereikbaar.Denkt snel mee in oplossingen.Heeft mij... in het begin heel wat ellende bespaard!Lees meer
Sancder Vos
Goede dagPeter Brink is 100% te vertrouwenEen aanrader dus.Peter is al... 2jaar mijnBoekhouder en ben zeer tevredenFacturen boekhoudingLees meer
Michael Martin Colombo
Peter Brink denkt mee, reageert snel en is betrouwbaar. Hij is goed... geinformeerd over nieuwe regelingen/besluiten voor ZZP'ers. We werken al jaren met ZZP Boekhouder.Lees meer
Karin Frenay (Karin Frenay Artworks)
Ik René Mulder van Mulder Security zit nu vanaf 2015 bij Peter en kan niet... anders zeggen dat ik zeer tevreden ben als ik vragen heb gaat hij er gelijk mee aan de slag en komt ook met de juiste oplossingen en antwoorden helemaal topPeter is een aanrader voor een iederLees meer
Rene Mulder
I am very happy with Peter's work and all his help in the last 3 years. We had... a few complicated issues, but he always helped out to sort out the necessary documents, including reports and balances for mortgage request.Lees meer
Zoltán Pásztor
Zeer tevreden met de service van Peter. Hij heeft mij heel goed geholpen!
Kiki von Meijenfeldt
Ik laat al bijna vier jaar mijn boekhouding doen door Peter. Altijd een... prettige ervaring geweest.Peter is goed georganiseerd, betrouwbaar en snel met antwoorden. Wat ook fijn is dat hij goed en duidelijk dingen kan uitleggen die ik niet begrijp. Hij neemt de tijd om je te helpen, ook als dat wat extra werk betekent. En in mijn ervaring is Peter heel accuraat in zijn werk. Daarom mag hij mij tot een van zijn trouwe klanten rekenen.Lees meer
Lovely Uhlenbeek
Gedegen geadviseerd en snel doorverwezen
petra maas
Ik ben al sinds 2010 klant bij Zzp-boekhouder/Peter. Naar alle... tevredenheid.Het is een verademing om iemand te hebben die altijd bereid is met je mee te denken en je daarbij niet het gevoel geeft dat je ‘domme’ vragen stelt. Dat heb ik helaas wel eens anders meegemaakt.Net als veel andere kleine ondernemers, zijn financien nou niet bepaald mijn hobby en dan is het prettig om iemand te hebben die je daarbij helpt en een beetje flexibel is. Dat Peter een vast bedrag rekent, is daarbij prettig overzichtelijk. Altijd snel bereikbaar en niet te beroerd om als nodig net een stap harder te lopen. Echt een aanrader!Lees meer
Linda Metman
Peter is bereikbaar, snel en zeer behulpzaam. Nadat ik hem voorstelde waarmee... ik hulp nodig had heeft hij mij voorzien van zakelijk advies en hulp gegeven exact waar ik het nodig had. Ik ben erg tevreden en beveel Peter dan ook absoluut aan!Lees meer
Marc Smeets
Peter heeft mij geholpen met een aantal boekhoudkundige probleempjes waar ik... zelf niet uit kwam, Peter is heel direct en duidelijk.Een vakman!!!Lees meer
barry schouten
I’m very satisfied to do my administration with Peter. I recommend! It’s easy... to get contact with Peter in English.Lees meer
Katarzyna Konieczna
Als architectenbureau zijn we geen makkelijke klant voor een boekhouder. Ons... hoofddoel is niet direct het ondernemerschap. Onze focus ligt op mooie dingen maken. Ondertussen zitten we al jaren bij Peter Brink. Hij is een heel goed vakmens die voor ons naast de vaste boekhouding zelfs prognoses maakt en liquiditeitsbegrotingen opstelt. Maar vooral waarderen wij zijn menselijke kant. Hij kan zich heel goed inleven in onze situatie en denkt altijd met ons mee. Top boekhouder!Lees meer
Ruud Visser
Im very happy to do my administration with Peter. Always Professional and... helpfull!Lees meer
Damian Rydel
Als ZZP’er zocht ik naar een goede, betrouwbare en betaalbare boekhouder. Ik... ben bedrijfsmatig met hele andere dingen bezig en ik heb weinig of geen aandacht voor mijn boekhouding. En ook geen zin in.Gekregen waar ik naar op zoek was. Iemand die mij persoonlijk kan adviseren bij vragen en mijn aangifte inkomstenbelasting en jaarrekening wil verzorgen. En dat doet hij goed: degelijk advies en overzichtelijke stukken. Op mijn vragen werd binnen 24 uur gereageerd. Snelle service dus, uitstekend geholpen. Vakman.Daarom heel erg blij met Peter.Lees meer
mark sluiter
Goed bereikbaar. Heldere communicatie. Geen gedoe. Een aanrader!
Martin Faas
I'm very happy I found Peter (ZZP Boekhouder). He is very experienced about... freelancer accounting and always gives me great advice about my business, expenses and invoicing. Can only recommend his service!Lees meer
Szonja Kisgergely
Super snel en duidelijk geholpen!
natalie bogtman
Ik werk nu ruim 3 jaar met Peter als boekhouder. Prima boekhouder. To the... point. Altijd bereikbaar en vrijwel direct antwoord op vragen. Dat is heel fijn.Lees meer
Reggae Agenda.NL
Zeer kundig, super vriendelijk, service gericht en betrouwbaar. Inmiddels al... vele jaren een goede partner.Lees meer
Boudewijn En Roekshane Pool
Peter, is pragmatisch deskundig en zeer toegankelijk. Goed bereikbaar met een... snelle reactietijd. Zeer tevredenLees meer
Robert van de Velde
Peter doet al aantal jaren mijn boekhouding. Hij denkt met je me mee en komt... met informatie die betrekking heeft op je eigen branche of persoonlijke omstandigheden.Lees meer
Jeannette Huiberts
Peter is praktisch, snel en deskundig. Verstaat zijn vak en komt met besparende... tips. En wat me extra aanspreekt is dat hij echt geïnteresseerd is in mijn vakgebied (coaching / persoonlijke ontwikkeling).Lees meer
Jules Frenay
Peter staat altijd klaar met raad & daad. Snelle reactie prijs... kwaliteitsverhouding top!!Lees meer
Judica Verbaas
Peter is very good in His profesion. Always answering or calling back very... soon. . Always looking for the best solutions and His English is also good. Im very happy to have my documents in his hands!!!!Greetings KamilLees meer
Kamil Magdzinski
Peter heeft mij enorm geholpen met mijn bedrijf en begeleid in het nemen van... juiste beslissingen aangaande bedrijfsinvesteringen. Heel fijn dat hij ook in de avonduren bereikbaar is !!!Lees meer
Maravilha Maastricht
Kan niets anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben. Het is een prettig idee... wanneer een professional met je meekijkt en waar nodig aan de bel trekt of tips geeft. Een goede boekhouder neemt je een aantal zaken uit handen. Dat geeft rust. Daarnaast is ZZP-boekhouder scherp geprijsd. Ook niet onbelangrijk. Top service!Lees meer
W Equirk
Waar ik behoefte aan heb is een vraagbaak. Een plek waar in vragen kan stellen... en kan sparren. Een service die betrouwbaar is en goed werk levert. Dat heb ik gevonden. Ik weet vooraf precies wat de kosten zijn en wanneer ik vragen heb, kan ik altijd bellen. Ik ben zeer tevreden.Lees meer
Pin 12
Vooral op de hoogte van actuele wijzigingen in het zwalkenede overheidsbeleid.... VAR, Modelovereenkomsten etc. Denkt mee!Lees meer
Vincent van Witteloostuyn
Zit nu 2 jaar bij Peter en het bevalt goed. Hij is goed bereikbaar, zegt waar... het op staat en handelt snel. Hij denkt goed mee voor mij als ZZP'er. Zijn eigenzinnigheid kan ik waarderen en komt ook ten goede van mijn bedrijf. Ik kan Peter "ZZP Boekhouder" zeker aanraden!Lees meer
Gideon Biegstraaten
Vanaf het moment dat ik ZZP-er werd, werk ik samen met Peter. Hij reageert snel... op mijn vragen en is heel nauwkeurig. En dit voor een scherpe prijs!Lees meer
Nikolett Törteli
ZZP Boekhouder, de naam omschrijft alles waar hij voor staat. Een uitstekende... boekhouder voor een zzp´er. Snel en volledig. Een aanrader!Lees meer
Remco van der Linden
Goed bereikbaar- letterlijk én figuurlijk, professional- haalt het beste voor... jou uit je boekhouding, denkt in mogelijkheden, eigenzinnig- past goed bij een zzp-er :). Nog niet gebeld? Zou ik wel doen!Lees meer
Esther Hooijmaijers
goede, snelle service!
Vincent Vonk
Altijd snel reactie op vragen en dus goed bereikbaar!
Wicky van Zelst
Ik werk al jaren samen met Peter van ZZP Boekhouder en ben zeer tevreden. Wat... ik vooral prettig vind is dat ik altijd terecht kan voor vragen. Een mailtje of een telefoontje en ik krijg meteen antwoord, zelfs in het weekend. Ik vind de service ook heel compleet. Al met al een aanrader voor iedere zelfstandige!Lees meer
Dave van Deudekom
js_loader

Pin It on Pinterest