Boekhouder Alkmaar

Boekhouder Alkmaar is de specialist voor de ZZP’er. Voor een maandelijks bedrag van 80 euro plus BTW verzorgen wij uw gehele administratie. En: als startende ondernemer krijgt u gratis startersbegeleiding.

Veel zzp’ ers twijfelen over het uitbesteden van hun boekhouding. Onze ervaring leert dat uitbesteden juist gunstiger is voor u. De kosten zijn aftrekbaar, u bespaart tijd en wij kennen alle belastingwetten en u niet. U wilt alleen maar zo weinig mogelijk belasting betalen en risico´s beperken. Wij zijn er om u daarmee te helpen.

Als ondernemer heeft u een goede adviseur nodig. Eén die niet alleen maar terugkijkt, maar ook een die met u vooruit durft te kijken naar toekomstige investeringen, aankopen of bedrijfsopvolging. De toekomst is immers veel interessanter dan het verleden.

Boekhouder Alkmaar
ZZP-Boekhouder is dé specialist voor zelfstandig ondernemers in Alkmaar.

 

De mens achter de ondernemer

Boekhouder Alkmaar kijkt naar de mens achter de ondernemer. Bij ons bent u geen nummer maar krijgt u persoonlijk advies-op-maat. U krijgt een vast contactpersoon. Wij geven advies over uw keuze voor de eenmanszaak, vennootschap onder firma, commanditaire vennootschap, maatschap of besloten vennootschap. Wij zijn een laagdrempelig kantoor die werkt met vaste prijsafspraken. Bij ons geen uurtje factuurtje. Bekijk deze video en overtuig uzelf.

Starter als zzp’er bij Boekhouder Alkmaar

Wilt u starten als zzp’er dan staat u veel te wachten. Voor welke rechtsvorm kiest u? De eenmanszaak. VoF of de BV. Er zijn legio verzekeringen, maar welke zijn in het beginstadium het meest relevant?

Ook gaat u op bezoek bij de Kamer van Koophandel. Hoe schrijft u zich daar in. Als timmerman of als schilder? En wat zijn de voor-en nadelen van zo’n inschrijving. Meldt de KvK u ook direct aan bij de Belastingdienst? En wat doet u met die twee blauwe brieven met een gebruikersnaam en wachtwoord. Opent u een zakelijk bankrekening of laat u de privérekening -vakantie, sportschool, boodschappen door de zakelijke betalingen lopen-. Allemaal vragen waar wij u mee helpen. Het zijn vaak simpele oplossingen, maar dan staat de basis wel meteen goed.

Boekhouder Alkmaar

 

Uw volledige administratie verzorgd

Voor ons vaste tarief van is uw hele administratie inclusief grootboek, crediteuren, debiteuren, bank etc. professioneel verzorgd.

U kunt de boekhouding aanleveren via online boekhouden. Hierdoor kunt u zich focussen op uw werk. En hierdoor bespaart u tijd. Voorheen moest u facturen en de bankafschriften printen en in de map doen.  Iets dat u veel tijd en energie kostte. Nu dient u alleen de bestanden maar aan te leveren, de boekhouder doet vervolgens al het werk voor u.

Voordeel van online boekhouden:

Het bespaart geld, u hoeft geen duur software-pakket aan te schaffen om te kunnen boekhouden. Het bespaart u tijd, wij nemen u al het werk uit handen.

  • Het indienen van uw aangifte omzetbelasting per kwartaal of per maand
  • Zijn we zeven dagen per week twaalf uur per dag bereikbaar (ook na 17.00 uur en in het weekend) .
  • Geven wij advies over zelfstandigenaftrek, investeringsaftrek, meewerkaftrek, startersaftrek
  • Geven wij u de keus om per uur, per maand of per jaar te betalen.
  • Sturen wij geen onverwachte facturen.
  • Zijn wij uw vertegenwoordiger voor de Belastingdienst
  • De BTW aangifte moet  per kwartaal ingediend worden, voor 30 april – juli – okt – jan. Elk kwartaal krijgt u door hoeveel u dient te moet betalen of hoeveel BTW u terug krijgt. Uiteraard dienen wij de BTW aangifte direct bij de Belastingdienst in.
  • Na het einde van het boekjaar dienen van de aangifte Inkomstenbelasting

*Onze ZZP-jaarprijs gaat uit van één verkoopfactuur per week, netjes aangeleverde kasfacturen en bankafschriften (facturen op volgorde achter de afschriften) en apart aangeleverde nog te betalen facturen (crediteuren).

Prijzen Contact Referenties

 

U betaalt niet voor jaarrekening

Bij ons betaalt u alleen voor wat u nodig heeft. Zodoende bespaart u op de kosten van de jaarrekening. Veel zzp’ ers laten nog onnodig een jaarrekening opmaken. Van de fiscus hoeft dit namelijk niet, maar het kost u wel geld.

Als zzp’er dient u wel aan het einde van het jaar een balans- en winst en verliesrekening op te laten stellen.  Dat doen wij voor en zit in de prijs inbegrepen.

Heeft u later toch een jaarrekening nodig i.v.m. de koop van een eigen woning of een lease van een auto dan maken wij graag een jaarrekening voor u en dan sturen we daar apart een factuur voor.

Ook helpen we zzp’ers die in financiële problemen zitten of vragen hebben over hun huidige boekhouder. Zij komen voor een second opinion.

Heeft u behoefte aan een financiële second opinion of wilt u meer weten? Bel 06-13936399 voor een vrijblijvend gesprek.

Youngtimer als zakelijke auto

Youngtimer als auto op de zaak is fiscaal zeer gunstig. Hoewel het dus wellicht niet als eerste in u opkwam, is het zakelijk een slimme keus om een tweedehands auto te kiezen die ouder is dan vijftien jaar.

En wees gerust, er zijn voldoende zeer representatieve auto’s te vinden! Die hebben destijds misschien wel een ton gekost maar kunt u nu heel voordelig rijden. Niet voor niets worden er tegenwoordig door autohandelaars veel youngtimers uit Duitsland naar Nederland gehaald. Niet alleen is de prijs lager en het aanbod groter, er is zakelijk ook veel vraag naar onder Nederlandse ondernemers. . Daarvoor geldt de hoge bijtelling van de nieuwprijs namelijk niet. En nog mooier: de bijtelling wordt over de dagwaarde berekend. En dat is nogal een verschil.

Aftrekposten youngtimer

Met de lagere bijtelling zijn we er nog niet. Nog een voordeel van het rijden van een youngtimer is dat u alle kosten die u heeft aan de auto, mag aftrekken van de winst waar u belasting over betaalt. Dus zowel reparatiekosten, brandstof, parkeergeld en wegenbelasting, elke cent brengt het bedrag waar u belasting over betaalt verder omlaag.

Middeling inkomen

Ook voor onze nieuwe klanten zetten wij ons in om zo weinig mogelijk belasting te betalen. Onze focus richt zich op oude jaren, het ‘ Nu’  en op de toekomst. Heeft u in voorgaande jaren exteem lage of extreem hoge inkomens gehad, dan kunnen wij evt. via een middeling nog geld voor u terugvragen. Daarom vragen wij ook altijd naar oude aanslagen Inkomstenbelasting en de jaarrekeningen of balansen van oudere jaren.

 

Video ThumbnailBoekhouder Alkmaar Boekhouder Alkmaar is de specialist voor de ZZP'er. Voor een maandelijks bedrag van 80 euro plus BTW verzorgen wij uw gehele administratie. En: als startende ondernemer krijgt u gratis startersbegeleiding. Veel zzp' ers twijfelen over het uitbesteden van hun boekhouding. Onze erva

 

 

Meer weten over boekhouder Alkmaar

Foto Kaasmarkt Alkmaar
Bovenstaande foto van de kaasmarkt in Alkmaar is gemaakt door morisius cosmonaut en hier gebruikt met een Creative Commons Licentie.

Pin It on Pinterest