Boekhouder Almere

Boekhouder Almere is hét adres voor de zelfstandige in Almere. Wij hebben 20 jaar ervaring op het gebied van boekhouding en fiscaliteit en werken alleen met ZZP’ ers. Wij spreken uw taal en geven u persoonlijk advies op maat, bij ons wordt elke ZZP’ er serieus genomen.

Als ZZP’er wilt u natuurlijk graag dat uw boekhouding professioneel verzorgd is. Omdat elke ZZP’er anno nu ook op de euro’s moet letten is er veel vraag naar een betaalbare en betrouwbare boekhouder.

 • ZZP-boekhouder Almere werkt daarom met een vaste jaarprijs van 960 euro excl. BTW.
 • waarbij alle boekhoudkundige werkzaamheden voor het hele jaar zijn inbegrepen.
 • De verwerking van uw boekhouding per kwartaal
 • de indiening van de BTW-aangiften
 • het opstellen van de balans
 • en de winst en verliesrekening
 • wij adviseren u de VAR-wuo aan te vragen
 • Zijn elke dag van de week bereikbaar ook in het weekend

Boekhouder Almere
ZZP-Boekhouder is dé specialist voor ZZP’ers, ook in Almere.

Door uw boekhouding uit te besteden, houdt u zelf meer tijd over voor uw bedrijfsvoering. Heeft u interesse? Vraag dan een gratis gesprek aan bij ZZP-boekhouder.

 

Persoonlijk advies van Boekhouder Almere

ZZP Boekhouder staat u met een persoonlijk-advies en een persoonlijk contact terzijde. Wij zijn een laagdrempelig en proactief kantoor dat meedenkt met de ZZP’er.

Door middel van tips en adviezen sturen wij u –op fiscaal gebied- de richting op die u wilt.

ZZP-boekhouder is betrouwbaar en betaalbaar en professioneel. Bij ons krijgt u een vaste jaarprijs, waardoor u van te voren weet hoeveel u jaarlijks dient te betalen.

PrijzenContactReferenties

 

ZZP Boekhouder neemt u als ZZP’er uw complete boekhouding uit handen. Ons cliëntenbestand varieert van

 • trainer/coach tot ingenieur,
 • van metselaar tot tekstschrijver
 • en van stukadoor tot ict freelancer.

Advies-op-maat

Elke ZZP’er is welkom en –heel belangrijk- bij ons bent u geen nummer maar krijgt u persoonlijk advies op maat. Klanten in Almere kunnen hun administratie digitaal aanleveren en besparen daardoor tijd en geld.

Video ThumbnailBoekhouder Almere Boekhouder Almere is hét adres voor de zelfstandige in Almere. Wij hebben 20 jaar ervaring op het gebied van boekhouding en fiscaliteit en werken alleen met ZZP' ers. Wij spreken uw taal en geven u persoonlijk advies op maat, bij ons wordt elke ZZP' er serieus genomen. Als ZZP'er w

 

Wat doet Boekhouder Almere voor u?

Het verzorgen van de complete administratie grootboek, crediteuren, debiteuren, bank etc. Het indienen van uw aangifte omzetbelasting per kwartaal of per maand. Na het einde van het boekjaar dienen wij de aangifte Inkomstenbelasting voor u in.

*Onze ZZP-jaarprijs gaat uit van één verkoopfactuur per week, netjes aangeleverde kasfacturen en bankafschriften (facturen op volgorde achter de afschriften) en apart aangeleverde nog te betalen facturen (crediteuren).

Nader kennismaken?

Wilt u een gratis kennismakingsgesprek aanvragen? Dat kan!

U kunt ons bellen op 06 1393 6399 (7 dagen per week bereikbaar) of emailen op [email protected]. Wij horen graag van u!

Pin It on Pinterest