Boekhouder Amersfoort specialist voor ZZP’er

Boekhouder Amersfoort is er alleen voor de zzp’ er. De boekhouding is voor veel ZZP’ers een ware nachtmerrie. Aangiften omzetbelasting, inkomstenbelasting. Het vreet allemaal vreselijk veel tijd en energie. Tijd en energie die u veel liever steekt in datgene waar u goed in bent: ondernemen.

En daar komt ZZP boekhouder Amersfoort om de hoek kijken. Een allround specialist op financieel en ZZP-gebied die administratie wel leuk vindt. En er bovendien met 18 jaar ervaring ook nog eens hartstikke goed in is.

Wij besparen u frustratie, bespaart u tijd en bespaart u (hoogst waarschijnlijk) bovendien belasting.

Voor de vaste prijs van slechts 80 euro per maand worden u de sores uit handen genomen.

Boekhouder Amersfoort

 

 

 

Wat bieden wij de ZZP’er?

Wij verzorgen uw complete administratie grootboek, crediteuren, debiteuren, bank etc. Wij doen voor u aangifte omzetbelasting per maand, kwartaal of per jaar. Daarnaast dienen wij aan het einde van het boekjaar uw aangifte inkomstenbelasting in. Dat alles voor een prijs die ver beneden accountants tarieven ligt.

Video Thumbnail

 

Wat wordt er van u verwacht?

Om de ZZP-boekhouder het werk niet moeilijker te maken levert u nette kasfacturen en bankafschriften aan op volgorde. Daarnaast apart de nog te betalen facturen (crediteuren).

Online aanleveren boekhouder Amersfoort

U wilt niks meer op papier bewaren en aanleveren. U bent een zzp’er van deze tijd en heeft alles op uw tablet of gsm staan. Want u heeft niets met papier, ordners en tabellarische kasboeken.

Dan ook kunt u bij ons terecht. Online kunt u bonnen, facturen en bankafschriften mailen. Met veel van de moderne boekhoudpakketen kunt u al online informatie uitwisselen. Zonder dat u papieren in een ordner hoeft te doen. Deze banken bieden een bankenkoppeling aan. Wij boeken ze in, dienen de aangifte Omzetbelasting in en aan het einde van het jaar verzorgen wij de balans en de aangifte Inkomstenbelasting.

 

PrijzenContactReferenties

Voor het jaarpakket gaan wij  uit van een verkoopfactuur per week.

Met een gerust hart uw ZZP-administratie uit handen geven?

  • Bel vrijblijvend voor informatie,
  • telefoonnummer 06-13936399

Pin It on Pinterest