Boekhouder Amersfoort

Boekhouder Amersfoort is er alleen voor de zzp’ er. Vaste prijs is 80 euro excl btw per maand. En dat is all-inclusive. De boekhouding is voor veel ZZP’ers een ware nachtmerrie. Aangiften omzetbelasting, inkomstenbelasting. Het vreet allemaal vreselijk veel tijd en energie. Tijd en energie die u veel liever steekt in datgene waar u goed in bent: ondernemen.

Boekhouder Amersfoort

En daar komt boekhouder te Amersfoort om de hoek kijken. Een allround specialist op financieel en ZZP-gebied die administratie wel leuk vindt. En er bovendien met 18 jaar ervaring ook nog eens hartstikke goed in is.

Wij besparen u frustratie, bespaart u tijd en bespaart u (hoogst waarschijnlijk) bovendien belasting.

Voor de vaste prijs van slechts 80 euro per maand worden u de sores uit handen genomen.

Boekhouder Amersfoort

 

Wat bieden wij de ZZP’er?

Wij verzorgen uw complete administratie grootboek, crediteuren, debiteuren, bank etc. Wij doen voor u aangifte omzetbelasting per maand, kwartaal of per jaar. Daarnaast dienen wij aan het einde van het boekjaar uw aangifte inkomstenbelasting in. Dat alles voor een prijs die ver beneden accountants tarieven ligt.

Video ThumbnailBoekhouder Amersfoort Boekhouder Amersfoort is er alleen voor de zzp' er. Vaste prijs is 80 euro excl btw per maand. En dat is all-inclusive. De boekhouding is voor veel ZZP’ers een ware nachtmerrie. Aangiften omzetbelasting, inkomstenbelasting. Het vreet allemaal vreselijk veel tijd en energie. Tij

 

Wat wordt er van u verwacht?

Om de ZZP-boekhouder het werk niet moeilijker te maken levert u nette kasfacturen en bankafschriften aan op volgorde. Daarnaast apart de nog te betalen facturen (crediteuren).

Online aanleveren boekhouder in Amersfoort

U wilt niks meer op papier bewaren en aanleveren. U bent een zzp’er van deze tijd en heeft alles op uw tablet of gsm staan. Want u heeft niets met papier, ordners en tabellarische kasboeken.

Dan ook kunt u bij ons terecht. Online kunt u bonnen, facturen en bankafschriften mailen. Met veel van de moderne boekhoudpakketen kunt u al online informatie uitwisselen. Zonder dat u papieren in een ordner hoeft te doen. Deze banken bieden een bankenkoppeling aan. Wij boeken ze in, dienen de aangifte Omzetbelasting in en aan het einde van het jaar verzorgen wij de balans en de aangifte Inkomstenbelasting.

 

Privéauto zakelijk gebruiken

Heeft u privé een auto en rijdt u zakelijke kilometers. Dat is uiteraard mogelijk en deze kilometers zijn aftrekbaar tegen 0.19 eurocent per km. Helaas zijn vele kosten zoals brandstof en verzekering niet aftrekbaar. Maar u ontloop de fiscale bijtelling. Vaak is het slimmer om een auto privé te rijden als die tussen de twee en veertien jaar oud is, uitzonderingen daargelaten.

De pré’s van een zakelijke auto

Een zakelijke auto kan u naast het gemak ook fiscaal geld opleveren? Veel kosten zijn namelijk  aftrekbaar van de winst.

Reparatiekosten, brandstofkosten, wegenbelasting en verzekering. En ook de btw bij aankoop en op uw kosten. Als u een nieuwe auto aanschaft dan mag u de btw, 21 procent, terugvragen bij uw aangifte omzetbelasting.

Tweedehands auto op de zaak aanschaffen

Wilt u een tweedehands auto als auto van de zaak kopen, ga dan voor de youngtimer. Mits u kunt aantonen dat u minder dan 500 kilometer privé rijdt met de auto. Voor de youngtimer zijn er veel voordelen. Een youngtimer is een auto die ouder is dan vijftien jaar. Voor het privégebruik van deze auto’s hoeft u geen bijtelling te betalen over de nieuwwaarde. Er geldt een apart tarief van 35 procent van de dagwaarde van de auto. En die ligt vanzelfsprekend beduidend lager dan de nieuwwaarde.

PrijzenContactReferenties

Contact

Met een gerust hart uw ZZP-administratie uit handen geven?

  • Bel vrijblijvend voor informatie,
  • telefoonnummer 06-13936399
  •  of mail naar [email protected]

Pin It on Pinterest