280

Boekhouder Amersfoort

Boekhouder Amersfoort verzorgt voor 80 euro excl. btw de boekhouding voor de ZZP’er. De aangiften omzetbelasting en Inkomstenbelasting zitten in deze prijs. Net als de winst- en verliesrekening, het vragen van uitstel, als u dat wilt, en tips en advies om belasting te besparen. Bij ons krijgt u persoonlijk-advies-op-maat en bent u geen nummer.

Als boekhouder zijn wij zeven dagen per week bereikbaar en kan de ZZP’er ons ook na 17.00 uur bellen. Boekhouder Amersfoort biedt service-op-maat, kwaliteit. Wij hebben 25 jaar ervaring en hebben de laatste jaren onze werkprocessen gedigitaliseerd.

Boekhouder Amersfoort

U kunt uw boekhouding digitaal aanleveren. U mailt het bankbestand en de facturen en bonnen en wij bellen u met het bedrag dat u terugkrijgt of moet betalen aan de belastingdienst.

We werken vooral pro-actief. We focussen ons op de fiscale voordelen die u kunt behalen. Dit kan o.a.  investeringsaftrek, meewerkaftrek, een beloning aan uw partner voor het meewerken zijn. Wellicht kunnen uw kinderen als zij meewerken op de loonlijst. En we geven advies over middeling van inkomen.

Wekelijks schrijven we wekelijks blogs over de voor- en nadelen van de auto van de zaak, de fiets van de zaak, privé gebruik en de KIA.

Lees ook onze tips op Facebook en LinkedIn.

Online Boekhouden - ZZP-Boekhouder

 

Wat wordt er van u verwacht?

Om boekhouder Amersfoort het werk niet moeilijker te maken levert u nette kasfacturen en bankafschriften aan op volgorde. Daarnaast apart de nog te betalen facturen (crediteuren).

Online aanlevering bij Boekhouder Amersfoort

U wilt niks meer op papier bewaren en aanleveren. U bent een zzp’er van deze tijd en heeft alles op uw tablet of gsm staan. Want u heeft niets met papier, ordners en tabellarische kasboeken.

 

Administratiekantoor ZZP-Boekhouder - boekhouding en boekhouden online

Dan ook kunt u bij ons terecht. Online kunt u bonnen, facturen en bankafschriften mailen. Met veel van de moderne boekhoudpakketten kunt u al online informatie uitwisselen. Zonder dat u papieren in een ordner hoeft te doen. Deze banken bieden een bankenkoppeling aan. Wij boeken ze in, dienen de aangifte Omzetbelasting in en aan het einde van het jaar verzorgen wij de balans en de aangifte Inkomstenbelasting.

Hoe verloopt het contact met boekhouder Amersfoort

Grotendeels zal het contact met uw online boekhouder via de email en Skype/FaceTime verlopen. Natuurlijk kunt u ons ook altijd even bellen (7 dagen per week).Omdat er niets boven persoonlijk contact gaat, spreken we onze klanten het liefste minimaal eens per jaar om te horen hoe het gaat. Hierbij kunnen we u gratis van advies geven over uw toekomstplannen. Online en persoonlijk, maken we er samen iets moois van en maken we uw administratie een stuk éénvoudiger.

Inkomstenbelasting

Officieel dient u voor 1 mei aangifte Inkomstenbelasting te doen. U kunt echter uitstel krijgen tot 1 september. Wij vragen dit uitstel automatisch voor u aan. Wij zorgen er echter voor dat u op 1 mei wel weet hoeveel u dient te betalen aan inkomstenbelasting.

U kiest dan zelf of u direct wil indienen of wil wachten tot 1 september. De Belastingdienst stuurt vele zzp’er een voorlopige aanslag Inkomstenbelasting. Die VA dient u te controleren en als die te hoog is kunt u die verlagen. U betaalt in elf maanden een voorschot bedrag.

Nadat wij de definitieve aangifte IB hebben ingediend, ontvangt u vaak ook een aanslag voor de bijdrage Zorgverzekeringswet -ZVW-.

 

Boekhouder Amersfoort

Omzet Boekhouder Amersfoort

Als wij uw boekhouding hebben verwerkt komt daar een balans en winst- en verliesrekening uit. Hierop staan bv  de omzetcijfers excl. Btw en de kosten excl btw.

Aftrekposten zijn bijvoorbeeld de huur, de leasekosten, afschrijving, bijtelling privégebruik auto, verkoopkosten, verzekeringen. Haalt u deze kosten van de omzet dan resteert de nettowinst. Hierover hoeft u nog geen IB te betalen. Inkomstenbelasting betaalt u pas over uw belastbaar inkomen.

Van uw nettowinst halen wij de hypotheekrente eigen woning af. Wij tellen het huurwaardeforfait er weer bij op.  Werkt u meer dan 1.225 uur per boekjaar als zzp’er dan heeft u ook recht op zelfstandigenaftrek en in de eerste drie jaar zelfs ook op startersaftrek.

Bij zelfstandigenaftrek tellen ook de uren die u besteedt aan uw facturatie, boekhouding, acquisitie en reistijd telt mee. Ook het schrijven van zakelijke input voor social media. En de borrel in de sponsorhome van uw voetbalclub. Hockey mag ook. Als u daar contacten legt of contracten afsluit. De zelfstandigenaftrek wordt wel geleidelijk afgebouwd.

Als u de  ureneis haalt komt u in aanmerking voor de zelfstandigenaftrek? Dan heeft u de eerste drie boekjaren recht op meer fiscale aftrek.

Meewerkaftrek

Werkt uw fiscaal partner meer dan 525 uur per jaar mee in uw zaak en heeft hij/zij geen werk en u valt in het hoogste belastingtarief dan is het slim om fiscale arbeidsbeloning uit te betalen. Werkt uw partner wel dan is vaak de meewerkaftrek fiscaal gunstiger. U betaalt dan niks uit, u kunt een bepaald percentage aftrekken van de winst en betaalt u minder inkomstenbelasting.

Privéauto zakelijk gebruiken

Heeft u privé een auto en rijdt u zakelijke kilometers. Dat is uiteraard mogelijk en deze kilometers zijn aftrekbaar tegen 0.19 eurocent per km. Helaas zijn vele kosten zoals brandstof en verzekering niet aftrekbaar. Maar u ontloop de fiscale bijtelling. Vaak is het slimmer om een auto privé te rijden als die tussen de twee en veertien jaar oud is, uitzonderingen daargelaten.

 

Boekhouder Amersfoort

De pré’s van een zakelijke auto

Een zakelijke auto kan u naast het gemak ook fiscaal geld opleveren? Veel kosten zijn namelijk  aftrekbaar van de winst.

Reparatiekosten, brandstofkosten, wegenbelasting en verzekering. En ook de btw bij aankoop en op uw kosten. Als u een nieuwe auto aanschaft dan mag u de btw, 21 procent, terugvragen bij uw aangifte omzetbelasting.

Tweedehands auto op de zaak aanschaffen

Wilt u een tweedehands auto als auto van de zaak kopen, ga dan voor de youngtimer. Mits u kunt aantonen dat u minder dan 500 kilometer privé rijdt met de auto. Voor de youngtimer zijn er veel voordelen. Een youngtimer is een auto die ouder is dan vijftien jaar. Voor het privégebruik van deze auto’s hoeft u geen bijtelling te betalen over de nieuwwaarde. Er geldt een apart tarief van 35 procent van de dagwaarde van de auto. En die ligt vanzelfsprekend beduidend lager dan de nieuwwaarde.

Fiets van de zaak

Als u voor minimaal 10 procent een fiets zakelijk gebruikt, kunt u deze op de zaak zetten. Met een jaarlijkse afschrijving kunt u de kosten van de aanschaf aftrekken van de winst. Ook mag de btw over de aanschafprijs verrekend worden met de aangifte omzetbelasting.

Sinds 2020 geldt er net als voor de auto van de zaak ook een bijtelling voor de fiets van de zaak. Voor de inkomstenbelasting is dat 7 procent van de adviesprijs van de fiets. U kunt er ook voor kiezen uw privéfiets te gebruiken voor uw werk. In dat geval kunt u 19 cent per zakelijke kilometer opvoeren als bedrijfskosten.

 

Contact Boekhouder Amersfoort

Bent u werkzaam als u zzp’er en u zoekt een betrouwbare én betaalbare boekhouder? Iemand die ook kijk naar de mens achter de zzp’er en waar u geen nummer bent. Bel dan 06-13936399 voor een gratis eerste gesprek. Of bekijk de recensies die klanten vrijwillig noteerden op Google.

Met een gerust hart uw ZZP-administratie uit handen geven?

  • Bel vrijblijvend voor informatie,
  • telefoonnummer 06-13936399
  •  of mail naar [email protected]
Ik ben vanaf 2019 bij peter hij is toppie boekhouder altijd goed geregeld
Ahmad Hfnie
Since 2022 working together with Peter . I can recommend him for all .Always... everything done in the time with nice results.Lees meer
Patryk Stanior
Peter werkt accuraat en is vakkundig. Staat je altijd netjes te woord en is... oplossingsgericht. Kan hem zeker aanbevelen.Lees meer
Ron Kanon
Ik werk al jaren naar volle tevredenheid samen met Peter. Als zzp'er kan ik met... al mijn boekhoudkundige en fiscale vragen bij hem terecht. Hij is goed bereikbaar en antwoordt snel, heel fijn. Prettig contact, vriendelijk. Regelt de zaken netjes per kwartaal en per jaar. Op basis van mijn ervaringen raad ik ZZP-Boekhouder Peter Brink van harte aan!Lees meer
Marianne Molleman
Rob Brink
Zeer goeie ervaring gehad met deze boekhouders. Groetjes Ferdi
Ferdi BikeCenter
Goeie boekhouder. Altijd bereikbaar.Denkt snel mee in oplossingen.Heeft mij... in het begin heel wat ellende bespaard!Lees meer
Sancder Vos
Goede dagPeter Brink is 100% te vertrouwenEen aanrader dus.Peter is al... 2jaar mijnBoekhouder en ben zeer tevredenFacturen boekhoudingLees meer
Michael Martin Colombo
Peter Brink denkt mee, reageert snel en is betrouwbaar. Hij is goed... geinformeerd over nieuwe regelingen/besluiten voor ZZP'ers. We werken al jaren met ZZP Boekhouder.Lees meer
Karin Frenay (Karin Frenay Artworks)
Ik René Mulder van Mulder Security zit nu vanaf 2015 bij Peter en kan niet... anders zeggen dat ik zeer tevreden ben als ik vragen heb gaat hij er gelijk mee aan de slag en komt ook met de juiste oplossingen en antwoorden helemaal topPeter is een aanrader voor een iederLees meer
Rene Mulder
I am very happy with Peter's work and all his help in the last 3 years. We had... a few complicated issues, but he always helped out to sort out the necessary documents, including reports and balances for mortgage request.Lees meer
Zoltán Pásztor
Zeer tevreden met de service van Peter. Hij heeft mij heel goed geholpen!
Kiki von Meijenfeldt
Ik laat al bijna vier jaar mijn boekhouding doen door Peter. Altijd een... prettige ervaring geweest.Peter is goed georganiseerd, betrouwbaar en snel met antwoorden. Wat ook fijn is dat hij goed en duidelijk dingen kan uitleggen die ik niet begrijp. Hij neemt de tijd om je te helpen, ook als dat wat extra werk betekent. En in mijn ervaring is Peter heel accuraat in zijn werk. Daarom mag hij mij tot een van zijn trouwe klanten rekenen.Lees meer
Lovely Uhlenbeek
Gedegen geadviseerd en snel doorverwezen
petra maas
Ik ben al sinds 2010 klant bij Zzp-boekhouder/Peter. Naar alle... tevredenheid.Het is een verademing om iemand te hebben die altijd bereid is met je mee te denken en je daarbij niet het gevoel geeft dat je ‘domme’ vragen stelt. Dat heb ik helaas wel eens anders meegemaakt.Net als veel andere kleine ondernemers, zijn financien nou niet bepaald mijn hobby en dan is het prettig om iemand te hebben die je daarbij helpt en een beetje flexibel is. Dat Peter een vast bedrag rekent, is daarbij prettig overzichtelijk. Altijd snel bereikbaar en niet te beroerd om als nodig net een stap harder te lopen. Echt een aanrader!Lees meer
Linda Metman
Peter is bereikbaar, snel en zeer behulpzaam. Nadat ik hem voorstelde waarmee... ik hulp nodig had heeft hij mij voorzien van zakelijk advies en hulp gegeven exact waar ik het nodig had. Ik ben erg tevreden en beveel Peter dan ook absoluut aan!Lees meer
Marc Smeets
Peter heeft mij geholpen met een aantal boekhoudkundige probleempjes waar ik... zelf niet uit kwam, Peter is heel direct en duidelijk.Een vakman!!!Lees meer
barry schouten
I’m very satisfied to do my administration with Peter. I recommend! It’s easy... to get contact with Peter in English.Lees meer
Katarzyna Konieczna
Als architectenbureau zijn we geen makkelijke klant voor een boekhouder. Ons... hoofddoel is niet direct het ondernemerschap. Onze focus ligt op mooie dingen maken. Ondertussen zitten we al jaren bij Peter Brink. Hij is een heel goed vakmens die voor ons naast de vaste boekhouding zelfs prognoses maakt en liquiditeitsbegrotingen opstelt. Maar vooral waarderen wij zijn menselijke kant. Hij kan zich heel goed inleven in onze situatie en denkt altijd met ons mee. Top boekhouder!Lees meer
Ruud Visser
Im very happy to do my administration with Peter. Always Professional and... helpfull!Lees meer
Damian Rydel
Als ZZP’er zocht ik naar een goede, betrouwbare en betaalbare boekhouder. Ik... ben bedrijfsmatig met hele andere dingen bezig en ik heb weinig of geen aandacht voor mijn boekhouding. En ook geen zin in.Gekregen waar ik naar op zoek was. Iemand die mij persoonlijk kan adviseren bij vragen en mijn aangifte inkomstenbelasting en jaarrekening wil verzorgen. En dat doet hij goed: degelijk advies en overzichtelijke stukken. Op mijn vragen werd binnen 24 uur gereageerd. Snelle service dus, uitstekend geholpen. Vakman.Daarom heel erg blij met Peter.Lees meer
mark sluiter
Goed bereikbaar. Heldere communicatie. Geen gedoe. Een aanrader!
Martin Faas
I'm very happy I found Peter (ZZP Boekhouder). He is very experienced about... freelancer accounting and always gives me great advice about my business, expenses and invoicing. Can only recommend his service!Lees meer
Szonja Kisgergely
Super snel en duidelijk geholpen!
natalie bogtman
Ik werk nu ruim 3 jaar met Peter als boekhouder. Prima boekhouder. To the... point. Altijd bereikbaar en vrijwel direct antwoord op vragen. Dat is heel fijn.Lees meer
Reggae Agenda.NL
Zeer kundig, super vriendelijk, service gericht en betrouwbaar. Inmiddels al... vele jaren een goede partner.Lees meer
Boudewijn En Roekshane Pool
Peter, is pragmatisch deskundig en zeer toegankelijk. Goed bereikbaar met een... snelle reactietijd. Zeer tevredenLees meer
Robert van de Velde
Peter doet al aantal jaren mijn boekhouding. Hij denkt met je me mee en komt... met informatie die betrekking heeft op je eigen branche of persoonlijke omstandigheden.Lees meer
Jeannette Huiberts
Peter is praktisch, snel en deskundig. Verstaat zijn vak en komt met besparende... tips. En wat me extra aanspreekt is dat hij echt geïnteresseerd is in mijn vakgebied (coaching / persoonlijke ontwikkeling).Lees meer
Jules Frenay
Peter staat altijd klaar met raad & daad. Snelle reactie prijs... kwaliteitsverhouding top!!Lees meer
Judica Verbaas
Peter is very good in His profesion. Always answering or calling back very... soon. . Always looking for the best solutions and His English is also good. Im very happy to have my documents in his hands!!!!Greetings KamilLees meer
Kamil Magdzinski
Peter heeft mij enorm geholpen met mijn bedrijf en begeleid in het nemen van... juiste beslissingen aangaande bedrijfsinvesteringen. Heel fijn dat hij ook in de avonduren bereikbaar is !!!Lees meer
Maravilha Maastricht
Kan niets anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben. Het is een prettig idee... wanneer een professional met je meekijkt en waar nodig aan de bel trekt of tips geeft. Een goede boekhouder neemt je een aantal zaken uit handen. Dat geeft rust. Daarnaast is ZZP-boekhouder scherp geprijsd. Ook niet onbelangrijk. Top service!Lees meer
W Equirk
Waar ik behoefte aan heb is een vraagbaak. Een plek waar in vragen kan stellen... en kan sparren. Een service die betrouwbaar is en goed werk levert. Dat heb ik gevonden. Ik weet vooraf precies wat de kosten zijn en wanneer ik vragen heb, kan ik altijd bellen. Ik ben zeer tevreden.Lees meer
Pin 12
Vooral op de hoogte van actuele wijzigingen in het zwalkenede overheidsbeleid.... VAR, Modelovereenkomsten etc. Denkt mee!Lees meer
Vincent van Witteloostuyn
Zit nu 2 jaar bij Peter en het bevalt goed. Hij is goed bereikbaar, zegt waar... het op staat en handelt snel. Hij denkt goed mee voor mij als ZZP'er. Zijn eigenzinnigheid kan ik waarderen en komt ook ten goede van mijn bedrijf. Ik kan Peter "ZZP Boekhouder" zeker aanraden!Lees meer
Gideon Biegstraaten
Vanaf het moment dat ik ZZP-er werd, werk ik samen met Peter. Hij reageert snel... op mijn vragen en is heel nauwkeurig. En dit voor een scherpe prijs!Lees meer
Nikolett Törteli
ZZP Boekhouder, de naam omschrijft alles waar hij voor staat. Een uitstekende... boekhouder voor een zzp´er. Snel en volledig. Een aanrader!Lees meer
Remco van der Linden
Goed bereikbaar- letterlijk én figuurlijk, professional- haalt het beste voor... jou uit je boekhouding, denkt in mogelijkheden, eigenzinnig- past goed bij een zzp-er :). Nog niet gebeld? Zou ik wel doen!Lees meer
Esther Hooijmaijers
goede, snelle service!
Vincent Vonk
Altijd snel reactie op vragen en dus goed bereikbaar!
Wicky van Zelst
Ik werk al jaren samen met Peter van ZZP Boekhouder en ben zeer tevreden. Wat... ik vooral prettig vind is dat ik altijd terecht kan voor vragen. Een mailtje of een telefoontje en ik krijg meteen antwoord, zelfs in het weekend. Ik vind de service ook heel compleet. Al met al een aanrader voor iedere zelfstandige!Lees meer
Dave van Deudekom
js_loader

Pin It on Pinterest