Boekhouder Amersfoort specialist voor ZZP’er

Boekhouder Amersfoort is er alleen voor de zzp’ er. De boekhouding is voor veel ZZP’ers een ware nachtmerrie. Aangiften omzetbelasting, inkomstenbelasting, jaarrekeningen. Het vreet allemaal vreselijk veel tijd en energie. Tijd en energie die u veel liever steekt in datgene waar u goed in bent: ondernemen.

En daar komt ZZP boekhouder Amersfoort om de hoek kijken. Een allround specialist op financieel en ZZP-gebied die administratie wel leuk vindt. En er bovendien met 18 jaar ervaring ook nog eens hartstikke goed in is.

Boekhouder Amersfoort bespaart u frustratie, bespaart u tijd en bespaart u (hoogst waarschijnlijk) bovendien belasting.

Voor de vaste prijs van slechts 80 euro per maand worden u de sores uit handen genomen.

Boekhouder Amersfoort

 

 

 

Wat bieden wij de ZZP’er?

Wij verzorgen uw complete administratie grootboek, crediteuren, debiteuren, bank etc. Wij doen voor u aangifte omzetbelasting per maand, kwartaal of per jaar. Daarnaast dienen wij aan het einde van het boekjaar uw aangifte inkomstenbelasting in. Dat alles voor een prijs die ver beneden accountants tarieven ligt.

Video Thumbnail

 

Wat wordt er van u verwacht?

Om de ZZP-boekhouder het werk niet moeilijker te maken levert u nette kasfacturen en bankafschriften aan op volgorde. Daarnaast apart de nog te betalen facturen (crediteuren).

Voor het jaarpakket gaan wij  uit van een verkoopfactuur per week.

Met een gerust hart uw ZZP-administratie uit handen geven?

  • Bel vrijblijvend voor informatie,
  • telefoonnummer 06-13936399

 

 

 

Pin It on Pinterest