280

Boekhouder Amsterdam:
Uw betrouwbare partner voor zzp-boekhouding

Ontdek de persoonlijke ondersteuning die Boekhouder Amsterdam biedt aan ZZP’ers.

Wij staan 7 dagen per week voor u klaar, ook na 17:00 uur en in het weekend.

Voor een vaste prijs van slechts €80.- exclusief BTW per maand, zorgen wij ervoor dat uw financiën in goede handen zijn.

Of u nu al een ZZP’er bent in Amsterdam of nog overweegt om zelfstandig ondernemer te worden, neem vandaag nog contact met ons op via 06-1393 6399.

Bij Boekhouder Amsterdam heeft u de vrijheid om te kiezen voor het pakket dat perfect aansluit bij uw behoeften:

 • Profiteer van ons all-inclusive jaarabonnement voor complete gemoedsrust.
 • Kies voor onze voordelige vaste maandprijs, zonder verrassingen achteraf.
 • Of ga voor flexibiliteit met ons uurbasiswerk, waarbij u alleen betaalt voor wat u nodig heeft.
Peter Brink ZZP Boekhouder
Close-up van dartpijlen in de roos

Meer dan een boekhouder

Wij geloven dat uw succes als zzp’er verder gaat dan alleen het bijhouden van uw financiën. Daarom bieden wij u niet alleen boekhoudkundige expertise, maar ook waardevolle coaching en een klankbord waarop u kunt vertrouwen.

Bij Boekhouder Amsterdam gaan we graag verder dan de traditionele rol van een boekhouder. Natuurlijk moet de balans kloppen, maar daarnaast streven we ernaar om uw persoonlijke groei en zakelijke ontwikkeling te ondersteunen. Met onze diepgaande kennis van de zzp-markt fungeren we graag als uw sparringpartner, om u zodoende te voorzien van waardevol advies en een frisse kijk op uw onderneming.

Beschikbaar wanneer het u uitkomt

Wij begrijpen dat uw tijd kostbaar is, daarom bieden we flexibele afspraaktijden die aansluiten bij uw drukke agenda. U kunt ons daarom zeven dagen per week bereiken, van 8:00 uur tot 22:00 uur.

Uw betrouwbare zzp-boekhouder in Amsterdam

Boekhouder Amsterdam is uw betrouwbare partner in de regio. Of u nu op zoek bent naar een ervaren zzp-boekhouder in Amsterdam of uw onderneming wilt laten groeien, wij staan klaar om u te helpen. Dus neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen ondersteunen bij de boekhouding van uw onderneming!

Laat ons u begeleiden naar financieel succes. Neem contact op met Boekhouder Amsterdam voor een vrijblijvend gesprek en zet de eerste stap naar een sterke zakelijke toekomst.

Fietsen geparkeerd onder een boom naast een Amsterdamse gracht

Meer weten? Wij horen graag van u!

Vul het formulier hieronder in en wij emailen u zo snel mogelijk terug. Of bel ons op 06 1393 6399.

  Uw naam (verplicht)

  Email (verplicht)

  Uw bericht

  Beantwoord de vraag hieronder

  Specialist voor ZZP’ers in Amsterdam

  Wij zijn dé specialist voor de startende ZZP’er.

  Al vanaf 80 euro exclusief BTW per maand verzorgen wij uw gehele zzp-boekhouding.

  Diagram met een overzicht van de diensten die ZZP Boekhouder aanbiedt in Utrecht

  Ontdek wat u kunt verwachten van Boekhouder Amsterdam

  • Professioneel advies bij het kiezen van de juiste ondernemingsvorm voor uw situatie. Of het nu gaat om een eenmanszaak, vennootschap onder firma (VOF), commanditaire vennootschap (CV), maatschap, of besloten vennootschap (BV), wij staan voor u klaar.
  • Praktische tips en slimme trucs om uw belastingdruk te verlagen.
  • Nauwkeurige opstelling van uw Winst- en Verliesrekening.
  • Tijdige en correcte indiening van uw BTW-aangifte per kwartaal.
  • Vakkundige verzorging van uw IB-aangifte.
  • Ondersteuning bij het aanvragen van uitstel voor uw IB (inkomstenbelasting).
  • Opstellen van een evenwichtige balans voor uw onderneming per 31 december.
  • Efficiënte afhandeling van alle correspondentie met de Belastingdienst.
  • Mogelijkheid om uitstel aan te vragen voor uw IB-aangifte, indien gewenst. Uitstel wordt aangevraagd tot 1 september.
  • Scherpe tarieven voor onze dienstverlening.
  • En tot slot… als startende ondernemer profiteert u van gratis startersbegeleiding.

  Ontdek hoe Boekhouder Amsterdam u kan helpen bij uw boekhoudbehoeften en fiscale verplichtingen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek.

  Natuurlijk is ieder bedrijf uniek. Daarom kijken we naar de mens achter de ondernemer. U bent bij ons namelijk geen nummer, maar u krijgt persoonlijk advies op maat. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld terecht voor antwoorden op de volgende vragen:

  • Hoeveel opdrachtgevers heeft u exact nodig?
  • Mag ik mijn partner een arbeidsbeloning toekennen?
  • Zet ik de auto nu op de zaak of blijft deze beter privé?
  • Wanneer heb ik recht op zelfstandigenaftrek?

  Uw persoonlijke administratieve partner in Amsterdam

  Verder zijn wij uw persoonlijke administratieve partner. Dus als administratiekantoor:

  • Verwerken wij uw volledige ZZP administratie;
  • Kunt u ons zeven dagen per week, en twaalf uur per dag telefonisch bereiken. Dus ook na 17 uur en zelfs in het weekend;
  • Betaalt u zoals u wilt: per uur, per maand of per jaar;
  • En bovendien sturen wij geen onverwachte facturen. Daardoor weet u vooraf precies waar u aan toe bent.
  • Wij zijn niet alleen uw persoonlijke aanspreekpunt, maar fungeren ook als uw vertegenwoordiger voor de Belastingdienst.

  Overstappen naar Boekhouder Amsterdam

  Tegenwoordig is het overstappen van boekhouder of accountant steeds populairder geworden. Klanten hebben meer keuzemogelijkheden en zijn niet meer gebonden aan hetzelfde kantoor waar ze vroeger jarenlang mee werkten.

  De moderne ZZP’er en het boekhoudvakgebied zijn tegenwoordig veel flexibeler geworden. Want communicatie via e-mail en sociale media is eenvoudiger dan ooit en het uitwisselen van documenten gaat moeiteloos. Daarom komt het overstappen van boekhouder nu steeds vaker voor.

  Waarom ondernemers voor ons kiezen

  Wij zijn een kantoor dat met de tijd meegaat. Ondanks onze relatief lage prijzen bieden we een uitgebreide service.

  Bovendien kunt u ons zeven dagen per week bereiken, ook na vijf uur en in het weekend. We spreken de taal van de ZZP’er en zijn graag uw moderne partner die met u meedenkt.

  Daarnaast bieden wij een gratis overstapservice. Dat betekent dat we de afhandeling en overgang van uw oude boekhouder naar Boekhouder Amsterdam helemaal voor u regelen. We vragen eerst uw volledige dossier op, verdiepen ons daar vervolgens in en starten ten slotte van daaruit, zodat u er zelf geen omkijken naar heeft.

  Een goede start als ZZP’er is vaak geen vliegende start, want succes als zelfstandige vereist doorgaans geduld, toewijding en strategische planning. Wat u drijft is hopelijk passie, intrinsieke motivatie en goede ideeën. Daarnaast fungeren wij graag als uw sparringpartner en bieden ondersteuning bij:

  • Advies over belastingvoordeel, zoals fiscale aftrekposten en vrijstellingen.
  • Het indienen van uw aangifte bij de Belastingdienst.
  • Begeleiding bij gesprekken met de bank.
  • Het opzetten van uw ZZP-administratie en advies over zakelijke bankzaken en mt-940-bestanden.
  • Inschrijving bij de Kamer van Koophandel.
  • Inzicht in belastingen en verzekeringen waarmee u te maken krijgt.

  Aftrekposten

  We hebben veel ervaring met aftrekposten en kunnen u hierbij ondersteunen. Hieronder vindt u enkele voorbeelden:

  AOV-premie

  De betaalde premie voor arbeidsongeschiktheidsverzekering is aftrekbaar op uw aangifte inkomstenbelasting. Let op: de premie is niet aftrekbaar op uw winst- en verliesrekening.

  Zelfstandigenaftrek

  Als u minimaal 1.225 uur per jaar werkt voor uw eigen zaak, heeft u recht op de zelfstandigenaftrek van € 7.280. Dit omvat niet alleen de directe uren die u aan uw werk besteedt, maar ook reisuren, tijd besteed aan offertes, boekhouding, netwerkbijeenkomsten, social media en het maken van uw website.

  Meewerkaftrek of arbeidsbeloning fiscaal partner

  Indien uw fiscale partner meewerkt aan uw zaak, bijvoorbeeld door het verzorgen van de administratie of op andere wijze, en dit komt neer op meer dan 525 uur per jaar, dan kunt u in aanmerking komen voor meewerkaftrek. Als uw partner geen eigen inkomen heeft, kan het soms voordeliger zijn om hem of haar daadwerkelijk uit te betalen, wat bekend staat als arbeidsbeloning. In dat geval vervalt de meewerkaftrek uiteraard.

  Autokosten

  Veel ZZP’ers in Amsterdam maken gebruik van een auto voor zakelijke doeleinden, waarvan de kosten (deels) aftrekbaar zijn.

  Oude en nieuwe auto's geparkeerd aan een Amsterdamse gracht. Als u bijvoorbeeld een privéauto gebruikt voor zakelijke kilometers, kunt u 21 eurocent per gereden kilometer aftrekken van uw winst.

  Als u de auto op naam van uw bedrijf heeft staan, geldt er een andere regeling. Let wel op: als u niet kunt aantonen dat u minder dan 500 kilometer per jaar privé rijdt, wordt er een aanzienlijke bijtelling berekend op basis van de nieuwwaarde van de auto.

  Als ZZP’er kunt u een privéauto van 15 jaar oud inbrengen in uw bedrijf, volgens zzp-boekhouder. Het grote voordeel is dat u slechts 35% van de dagwaarde hoeft bij te tellen. Dit wordt berekend op basis van de lagere dagwaarde in plaats van de (oude) officiële aankoopprijs.

  Een auto kopen als zzp’er

  Als u een auto koopt, kunt u inderdaad alle kosten zakelijk aftrekken, waaronder benzine, onderhoud, wegenbelasting en verzekeringen.

  Laat me een voorbeeld geven om het te illustreren. Stel dat u een 15 jaar oude Volvo koopt met slechts 200.000 kilometer op de tellerstand voor € 5.000. De bijtelling voor deze auto bedraagt 35% van € 5.000, wat neerkomt op € 1.750 per jaar.

  Dit kost u dan netto relatief weinig, namelijk € 866 per jaar (op basis van een belastingtarief van 49.5%). Houd er echter rekening mee dat er ook een bijtelling van 1.5% BTW is.

  Laten we dit vergelijken met de aanschaf van een nieuwe Volvo met een catalogusprijs van € 75.000. De bijtelling hiervoor zou dan neerkomen op € 16.500 per jaar. Dit zou u netto meer dan € 8.000 kosten.

  Door op deze manier met u mee te denken, helpt Boekhouder Amsterdam u geld te besparen.

  Vaste jaarprijs

  Administratiekantoor ZZP-Boekhouder - administratie, boekhouding vaste prijs
  peter brink zzp boekhouder
  Google Beoordelingen
  4.5
  Gebaseerd op 48 beoordelingen
  js_loader

  Bel mij terug

   Naam

   Telefoon

   Beste tijd

   Benodigdheden voor uw aangifte inkomstenbelasting

   Nadat we in januari de aangifte omzetbelasting hebben ingediend, gaan we in de daaropvolgende maanden aan de slag met het opstellen van de eindbalans en de aangifte inkomstenbelasting. Deze documenten worden in principe gereed gemaakt in maart en april.

   Balansopstelling bij Boekhouder Amsterdam

   Aan het einde van het boekjaar stellen wij de balans van uw onderneming op. Hierbij worden de stand/boekwaarde van uw bankrekening en bezittingen op 31 december in kaart gebracht. De balans bestaat uit:

   1. Bezittingen van uw onderneming, zoals inventaris, eigen vermogen, vorderingen en liquide middelen.
   2. Passiva van uw onderneming, waaronder te betalen omzetbelasting, eventuele leningen en openstaande rekeningen bij crediteuren.
   3. De winst- en verliesrekening uit ons boekhoudpakket. Hierin wordt uw omzet van het jaar (exclusief BTW) vergeleken met uw kosten (eveneens exclusief BTW).

   Al deze bedragen nemen wij over in de aangifte Inkomstenbelasting, die wij voor u opstellen en indienen. Gewoonlijk heeft u voldoende aan deze winst- en verliesrekening. In geval van een hypotheekaanvraag kunnen wij apart een jaarrekening opstellen, maar deze extra dienstverlening is niet inbegrepen in het jaarpakket en brengt extra kosten met zich mee.

   N.B. Let op: De werkzaamheden met betrekking tot de aanlevering bij banken voor lening- of hypotheekaanvragen in een SBR-omgeving vallen niet binnen onze all-in-prijs. Wij voeren deze werkzaamheden ook niet uit.

   Stel uw vraag aan ZZP-Boekhouder Amsterdam

   Vul het formulier hieronder in en wij emailen u zo snel mogelijk terug. Of bel ons op 06 1393 6399.

    Uw naam (verplicht)

    Email (verplicht)

    Uw bericht

    Beantwoord de vraag hieronder

    Wist u dat?

    In Amsterdam neemt het aantal zelfstandigen zonder personeel snel toe. Momenteel zijn er bijna 50.000 ZZP’ers werkzaam in de hoofdstad. En de verwachting is dat dit de komende jaren ook verder zal toenemen.

    ZZP'ers in Amsterdam

    Vragen van ondernemers voor boekhouder Amsterdam

    Wat zijn de voordelen van ZZP Boekhouder Amsterdam?

    Als zzp’er in Amsterdam weet u als geen ander hoe belangrijk een goede administratie is. Gelukkig kunt u bij ons terecht voor gespecialiseerde administratieondersteuning. Met vijfentwintig jaar ervaring in het vakgebied zorgen wij ervoor dat uw administratie altijd op orde is.

    Wij begrijpen dat uw agenda als zzp’er druk is en daarom zijn wij zeven dagen per week, twaalf uur per dag bereikbaar. Zelfs na 17.00 uur kunt u ons nog bereiken en in het weekend zijn wij geopend. Zo kunnen wij flexibel inspelen op uw behoeften.

    Wij bieden u een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek aan. Tijdens dit gesprek kunnen wij u meer vertellen over onze werkwijze en hoe wij u kunnen ondersteunen. Onze vaste jaarprijs zorgt ervoor dat u nooit voor verrassingen komt te staan en bedraagt €960,- exclusief BTW.

    Als zzp-boekhouder zorgen wij ervoor dat u gebruik maakt van alle fiscale aftrekposten en kunt u uw boekhouding gratis online aanleveren. Ook bieden wij extra startersbegeleiding aan voor zzp’ers.

    Door onze ondersteuning houdt u meer tijd over voor uw partner en/of kinderen. Wij ontmoeten u graag tijdens een gratis kennismakingsgesprek van 30 minuten op onze locaties in Haarlem of Amsterdam. Er zijn geen kosten aan verbonden.

    Waarom is ZZP Boekhouder Amsterdam zo voordelig?

    Bij ons krijgt u een heldere, duidelijke en eerlijke administratie voor een voordelige jaarprijs. Wij werken vanuit huis en hebben daardoor geen kosten van een dure Amsterdamse kantoorruimte die wij aan u doorberekenen. Wat u ziet is wat u krijgt.

    Daarnaast investeren we veel in de automatisering van processen, waardoor u altijd alle informatie digitaal kunt ontvangen. Dit bespaart op papierkosten. En zeg eerlijk, een luxe kantoor met nieuwe auto voor de deur is geen garantie voor een tijdige en juiste verwerking van de cijfers. Waarom zou u daar dan aan meebetalen?

    Als ZZP boekhouder hoeven wij ons niet duurder voor te doen dan we zijn. Wij geloven in transparantie en eerlijkheid. Onze prijzen zijn dan ook voordelig en u krijgt daarvoor een uitstekende service. Onze focus ligt op het bieden van hoogwaardige administratieve ondersteuning, zodat u zich kunt richten op uw werk als zzp’er.

    Waarom werkt ZZP Boekhouder met een vaste jaarprijs in Amsterdam?

    Onze vaste jaarprijs is €960 exclusief BTW en omvat standaardwerkzaamheden als u uw boekhouding op verzorgde wijze aanlevert. Wij rekenen niet per uur, omdat u dan onzekerheid hebt over de jaarlijkse kosten. Daarom ontvangt u per kwartaal een factuur.

    NB: U krijgt een boekenonderzoek dat bij u thuis of op ons kantoor kan plaatsvinden. Bij ons op kantoor kunnen wij de vragen van de fiscus verzamelen en bespreken met u als klant tegen een afgesproken vergoeding. Als u wilt dat wij uw boekhouding vooraf doorlopen, brengen wij extra kosten in rekening die niet in het jaarpakket zijn inbegrepen.

    Wat is handig in Amsterdam? Een auto op de zaak of niet?

    een auto op de zaak zetten lijkt voordelig voor ondernemers, omdat de kosten zoals afschrijving, parkeergeld (hoog in Amsterdam), brandstof, verzekering, onderhoud, wegenbelasting allemaal van de zaak kunnen worden afgetrokken.

    Maar er geldt een bijtelling van maximaal 22% van de cataloguswaarde bij de winst van de ZZP’er, tenzij hij kan bewijzen dat hij privé nog een andere auto heeft en niet meer dan 500 km privé heeft gereden met de zakelijke auto.

    Bij een nieuwe auto is het vaak voordeliger om deze op de zaak te zetten. Bij een oudere auto geldt een bijtelling van maximaal 25% over de oorspronkelijke catalogusprijs en afschrijving over de huidige waarde.

    Als je als ZZP’er de auto privé houdt, kunt u de zakelijke kilometers declareren tegen € 0,19 per kilometer. En als u meer dan 10% van de gereden kilometers zakelijk maakt, kunt u 75% van de BTW op alle brandstof- en onderhoudskosten aftrekken als u de auto privé heeft.

    Is een jaarrekening verplicht voor de zzp’er?

    Een jaarrekening is ook voor ondernemers in Amsterdam niet verplicht, wat voor zzp’ers een welkome bezuiniging kan zijn. U heeft de afgelopen jaren waarschijnlijk genoeg gehad aan een balans plus winst- en verliesrekening.

    Gelukkig hoeft u voor het opstellen van deze documenten ons niets extra te betalen, aangezien deze kosten zijn opgenomen in de jaarprijs.

    ZZP Boekhouder werkt met ondernemers uit heel Amsterdam

    Amsterdam is verdeeld in zeven stadsdelen, met elk hun eigen karakter en sfeer. Als u op zoek bent naar een betrouwbare boekhouder die met klanten werkt uit heel Amsterdam, dan bent u bij ZZP-Boekhouder aan het juiste adres. Wij helpen u met het beheren van uw financiën en het voldoen aan alle belastingverplichtingen.

    Dus of u nu zelfstandig ondernemer bent in Amsterdam-West, een startup hebt in Amsterdam-Zuid of een winkel runt in het centrum van de stad, ZZP-Boekhouder biedt een persoonlijke en professionele service om uw hele boekhouding tip-top in orde te hebben.

    Collage met foto-beelden van verschillende Amsterdamse stadsdelen.

    Ondernemers weten hoe belangrijk het is om op de hoogte te zijn van de lokale cultuur en economie. Daarom vertrouwen veel ZZP’ers en kleine ondernemingen in Amsterdam op ZZP-Boekhouder voor hun financiële administratie en belastingaangiften. Waar u ook gevestigd bent in Amsterdam, onze service is altijd aangepast op de specifieke behoeften van uw bedrijf.

    ZZP-Boekhouder 06 1393 6399

    U kunt ons 7 dagen per week bereiken van 8:00 tot 22:00 uur.

    Stadsdelen Amsterdam

    • Centrum – Het historische hart van Amsterdam, met populaire bezienswaardigheden zoals de Dam, het Rijksmuseum, en de grachten.
    • Noord – Een rustige, groene wijk aan de overkant van het IJ, met veel parken en moderne architectuur.
    • West – Een diverse wijk met veel studenten en creatieve industrie, met populaire buurten zoals de Jordaan en de Baarsjes.
    • Nieuw-West – Een wijk die vooral uit nieuwbouwwoningen bestaat, met parken en recreatiegebieden zoals het Sloterpark en de Nieuwe Meer.
    • Zuid – Een chique wijk met brede lanen, grote villa’s en het Vondelpark.
    • Oost – Een multiculturele wijk met veel studenten, hippe restaurants en uitgaansgelegenheden, en het Oosterpark.
    • Zuidoost – Een wijk met veel hoogbouw en voornamelijk woningbouwcorporaties. Hier vind je ook de Amsterdam ArenA en de Ziggo Dome.
    De Dam in Amsterdam met de tekst 'Boekhouder Amsterdam dé specialist voor de ZZP’er'

    Neem contact op

     Uw naam (verplicht)

     Email (verplicht)

     Uw bericht

     Beantwoord de vraag hieronder

     Ik ben vanaf 2019 bij peter hij is toppie boekhouder altijd goed geregeld
     Ahmad Hfnie
     Since 2022 working together with Peter . I can recommend him for all .Always... everything done in the time with nice results.Lees meer
     Patryk Stanior
     Peter werkt accuraat en is vakkundig. Staat je altijd netjes te woord en is... oplossingsgericht. Kan hem zeker aanbevelen.Lees meer
     Ron Kanon
     Ik werk al jaren naar volle tevredenheid samen met Peter. Als zzp'er kan ik met... al mijn boekhoudkundige en fiscale vragen bij hem terecht. Hij is goed bereikbaar en antwoordt snel, heel fijn. Prettig contact, vriendelijk. Regelt de zaken netjes per kwartaal en per jaar. Op basis van mijn ervaringen raad ik ZZP-Boekhouder Peter Brink van harte aan!Lees meer
     Marianne Molleman
     Rob Brink
     Zeer goeie ervaring gehad met deze boekhouders. Groetjes Ferdi
     Ferdi BikeCenter
     Goeie boekhouder. Altijd bereikbaar.Denkt snel mee in oplossingen.Heeft mij... in het begin heel wat ellende bespaard!Lees meer
     Sancder Vos
     Goede dagPeter Brink is 100% te vertrouwenEen aanrader dus.Peter is al... 2jaar mijnBoekhouder en ben zeer tevredenFacturen boekhoudingLees meer
     Michael Martin Colombo
     Peter Brink denkt mee, reageert snel en is betrouwbaar. Hij is goed... geinformeerd over nieuwe regelingen/besluiten voor ZZP'ers. We werken al jaren met ZZP Boekhouder.Lees meer
     Karin Frenay (Karin Frenay Artworks)
     Ik René Mulder van Mulder Security zit nu vanaf 2015 bij Peter en kan niet... anders zeggen dat ik zeer tevreden ben als ik vragen heb gaat hij er gelijk mee aan de slag en komt ook met de juiste oplossingen en antwoorden helemaal topPeter is een aanrader voor een iederLees meer
     Rene Mulder
     I am very happy with Peter's work and all his help in the last 3 years. We had... a few complicated issues, but he always helped out to sort out the necessary documents, including reports and balances for mortgage request.Lees meer
     Zoltán Pásztor
     Zeer tevreden met de service van Peter. Hij heeft mij heel goed geholpen!
     Kiki von Meijenfeldt
     Ik laat al bijna vier jaar mijn boekhouding doen door Peter. Altijd een... prettige ervaring geweest.Peter is goed georganiseerd, betrouwbaar en snel met antwoorden. Wat ook fijn is dat hij goed en duidelijk dingen kan uitleggen die ik niet begrijp. Hij neemt de tijd om je te helpen, ook als dat wat extra werk betekent. En in mijn ervaring is Peter heel accuraat in zijn werk. Daarom mag hij mij tot een van zijn trouwe klanten rekenen.Lees meer
     Lovely Uhlenbeek
     Gedegen geadviseerd en snel doorverwezen
     petra maas
     Ik ben al sinds 2010 klant bij Zzp-boekhouder/Peter. Naar alle... tevredenheid.Het is een verademing om iemand te hebben die altijd bereid is met je mee te denken en je daarbij niet het gevoel geeft dat je ‘domme’ vragen stelt. Dat heb ik helaas wel eens anders meegemaakt.Net als veel andere kleine ondernemers, zijn financien nou niet bepaald mijn hobby en dan is het prettig om iemand te hebben die je daarbij helpt en een beetje flexibel is. Dat Peter een vast bedrag rekent, is daarbij prettig overzichtelijk. Altijd snel bereikbaar en niet te beroerd om als nodig net een stap harder te lopen. Echt een aanrader!Lees meer
     Linda Metman
     Peter is bereikbaar, snel en zeer behulpzaam. Nadat ik hem voorstelde waarmee... ik hulp nodig had heeft hij mij voorzien van zakelijk advies en hulp gegeven exact waar ik het nodig had. Ik ben erg tevreden en beveel Peter dan ook absoluut aan!Lees meer
     Marc Smeets
     Peter heeft mij geholpen met een aantal boekhoudkundige probleempjes waar ik... zelf niet uit kwam, Peter is heel direct en duidelijk.Een vakman!!!Lees meer
     barry schouten
     I’m very satisfied to do my administration with Peter. I recommend! It’s easy... to get contact with Peter in English.Lees meer
     Katarzyna Konieczna
     Als architectenbureau zijn we geen makkelijke klant voor een boekhouder. Ons... hoofddoel is niet direct het ondernemerschap. Onze focus ligt op mooie dingen maken. Ondertussen zitten we al jaren bij Peter Brink. Hij is een heel goed vakmens die voor ons naast de vaste boekhouding zelfs prognoses maakt en liquiditeitsbegrotingen opstelt. Maar vooral waarderen wij zijn menselijke kant. Hij kan zich heel goed inleven in onze situatie en denkt altijd met ons mee. Top boekhouder!Lees meer
     Ruud Visser
     Im very happy to do my administration with Peter. Always Professional and... helpfull!Lees meer
     Damian Rydel
     Als ZZP’er zocht ik naar een goede, betrouwbare en betaalbare boekhouder. Ik... ben bedrijfsmatig met hele andere dingen bezig en ik heb weinig of geen aandacht voor mijn boekhouding. En ook geen zin in.Gekregen waar ik naar op zoek was. Iemand die mij persoonlijk kan adviseren bij vragen en mijn aangifte inkomstenbelasting en jaarrekening wil verzorgen. En dat doet hij goed: degelijk advies en overzichtelijke stukken. Op mijn vragen werd binnen 24 uur gereageerd. Snelle service dus, uitstekend geholpen. Vakman.Daarom heel erg blij met Peter.Lees meer
     mark sluiter
     Goed bereikbaar. Heldere communicatie. Geen gedoe. Een aanrader!
     Martin Faas
     I'm very happy I found Peter (ZZP Boekhouder). He is very experienced about... freelancer accounting and always gives me great advice about my business, expenses and invoicing. Can only recommend his service!Lees meer
     Szonja Kisgergely
     Super snel en duidelijk geholpen!
     natalie bogtman
     Ik werk nu ruim 3 jaar met Peter als boekhouder. Prima boekhouder. To the... point. Altijd bereikbaar en vrijwel direct antwoord op vragen. Dat is heel fijn.Lees meer
     Reggae Agenda.NL
     Zeer kundig, super vriendelijk, service gericht en betrouwbaar. Inmiddels al... vele jaren een goede partner.Lees meer
     Boudewijn En Roekshane Pool
     Peter, is pragmatisch deskundig en zeer toegankelijk. Goed bereikbaar met een... snelle reactietijd. Zeer tevredenLees meer
     Robert van de Velde
     Peter doet al aantal jaren mijn boekhouding. Hij denkt met je me mee en komt... met informatie die betrekking heeft op je eigen branche of persoonlijke omstandigheden.Lees meer
     Jeannette Huiberts
     Peter is praktisch, snel en deskundig. Verstaat zijn vak en komt met besparende... tips. En wat me extra aanspreekt is dat hij echt geïnteresseerd is in mijn vakgebied (coaching / persoonlijke ontwikkeling).Lees meer
     Jules Frenay
     Peter staat altijd klaar met raad & daad. Snelle reactie prijs... kwaliteitsverhouding top!!Lees meer
     Judica Verbaas
     Peter is very good in His profesion. Always answering or calling back very... soon. . Always looking for the best solutions and His English is also good. Im very happy to have my documents in his hands!!!!Greetings KamilLees meer
     Kamil Magdzinski
     Peter heeft mij enorm geholpen met mijn bedrijf en begeleid in het nemen van... juiste beslissingen aangaande bedrijfsinvesteringen. Heel fijn dat hij ook in de avonduren bereikbaar is !!!Lees meer
     Maravilha Maastricht
     Kan niets anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben. Het is een prettig idee... wanneer een professional met je meekijkt en waar nodig aan de bel trekt of tips geeft. Een goede boekhouder neemt je een aantal zaken uit handen. Dat geeft rust. Daarnaast is ZZP-boekhouder scherp geprijsd. Ook niet onbelangrijk. Top service!Lees meer
     W Equirk
     Waar ik behoefte aan heb is een vraagbaak. Een plek waar in vragen kan stellen... en kan sparren. Een service die betrouwbaar is en goed werk levert. Dat heb ik gevonden. Ik weet vooraf precies wat de kosten zijn en wanneer ik vragen heb, kan ik altijd bellen. Ik ben zeer tevreden.Lees meer
     Pin 12
     Vooral op de hoogte van actuele wijzigingen in het zwalkenede overheidsbeleid.... VAR, Modelovereenkomsten etc. Denkt mee!Lees meer
     Vincent van Witteloostuyn
     Zit nu 2 jaar bij Peter en het bevalt goed. Hij is goed bereikbaar, zegt waar... het op staat en handelt snel. Hij denkt goed mee voor mij als ZZP'er. Zijn eigenzinnigheid kan ik waarderen en komt ook ten goede van mijn bedrijf. Ik kan Peter "ZZP Boekhouder" zeker aanraden!Lees meer
     Gideon Biegstraaten
     Vanaf het moment dat ik ZZP-er werd, werk ik samen met Peter. Hij reageert snel... op mijn vragen en is heel nauwkeurig. En dit voor een scherpe prijs!Lees meer
     Nikolett Törteli
     ZZP Boekhouder, de naam omschrijft alles waar hij voor staat. Een uitstekende... boekhouder voor een zzp´er. Snel en volledig. Een aanrader!Lees meer
     Remco van der Linden
     Goed bereikbaar- letterlijk én figuurlijk, professional- haalt het beste voor... jou uit je boekhouding, denkt in mogelijkheden, eigenzinnig- past goed bij een zzp-er :). Nog niet gebeld? Zou ik wel doen!Lees meer
     Esther Hooijmaijers
     goede, snelle service!
     Vincent Vonk
     Altijd snel reactie op vragen en dus goed bereikbaar!
     Wicky van Zelst
     Ik werk al jaren samen met Peter van ZZP Boekhouder en ben zeer tevreden. Wat... ik vooral prettig vind is dat ik altijd terecht kan voor vragen. Een mailtje of een telefoontje en ik krijg meteen antwoord, zelfs in het weekend. Ik vind de service ook heel compleet. Al met al een aanrader voor iedere zelfstandige!Lees meer
     Dave van Deudekom
     js_loader

     Pin It on Pinterest