Boekhouder Assen

Op zoek naar een boekhouder Assen? Bij Boekhouder Assen bent u aan het juiste adres.Wij zijn er alleen voor de zzp’er en zijn dagelijks open. In de avond tot 22.00 uur bereikbaar en ook in het weekend zijn we geopend. 06-13936399.

Boekhouder Assen

U heeft zelf geen zin in de aangifte omzetbelasting, de aangifte inkomstenbelasting, het maken van de jaarrekening. Het kost u tijd en energie. Die besteedt u toch liever aan uw vrienden, familie en uw bedrijf.

Boekhouder Assen is een allround specialist op financieel en ZZP-gebied die administratie wél heel leuk vindt. En er bovendien met 25 jaar ervaring ook nog eens hartstikke goed in is.

Boekhouder Assen

Wij besparen u frustratie, bespaart u tijd en bespaart u (hoogst waarschijnlijk) bovendien belasting.

Voor de vaste prijs van slechts 80 euro per maand worden u de sores uit handen genomen.

Wat krijgt u voor deze prijs?

Wij verzorgen uw complete administratie grootboek, crediteuren, debiteuren, bank etc. Wij doen voor u aangifte omzetbelasting per maand, kwartaal of per jaar. Daarnaast dienen wij aan het einde van het boekjaar uw aangifte inkomstenbelasting in. Dat alles voor een prijs die ver beneden accountants tarieven ligt.

 

Wat wordt er van u verwacht?

Om de ZZP-boekhouder het werk niet moeilijker te maken levert u nette kasfacturen en bankafschriften aan op volgorde. Daarnaast apart de nog te betalen facturen (crediteuren).

Voor ons jaarpakket gaan we uit van een verkoopfactuur per week.

 

Online boekhouden bij Boekhouder Assen

Wij bieden u als ZZP’er de mogelijkheid tot online boekhouden. Wij bieden u als ZZP’er een all-in-pakket met online boekhouden.

  • Online boekhouden is gratis. U hoeft daarom ook geen pakket of software te kopen.
  • Software hoeft u niet te installeren.
  • Verkoopfacturen slaat u op in een aparte map op uw pc
  • Sla de pdf van de bank op in een map.
  • Scan ons en mail ons ook uw inkoopfacturen en bonnen.
  • Mail deze mappen door naar Boekhouder Assen

Video ThumbnailBoekhouder Assen Op zoek naar een boekhouder Assen? Bij Boekhouder Assen bent u aan het juiste adres.Wij zijn er alleen voor de zzp'er en zijn dagelijks open. In de avond tot 22.00 uur bereikbaar en ook in het weekend zijn we geopend. 06-13936399. Boekhouder Assen U heeft zelf geen zin in de aangift

 

Contact Boekhouder Assen

Met een gerust hart uw ZZP-administratie uit handen geven? Bel vrijblijvend voor informatie, telefoonnummer 06-13936399.

Pin It on Pinterest