Boekhouder Bennebroek

Boekhouder Bennebroek is hét kantoor voor de zzp’ er. Wilt u besparen op de kosten van uw boekhouder of accountant bel ons dan eens voor een gratis kennismaking. Wij maken vaste afspraken waardoor u van te voren altijd weet hoeveel u wanneer dient te betalen. Onze prijs – 960 euro excl. BTW per jaar-  is naast de goede serviceverlening, regelmatige informatieverstrekking, en de geen 9- tot-5-mentaliteit één van onze beste kenmerken.

Wij zijn namelijk elke dag van de week bereikbaar en bieden u een vaste prijs per jaar -960 euro excl. BTW- en een vast aanspreekpunt. U krijgt geen facturen achteraf. Alles is all-in.

Boekhouder Bennebroek

 • Laat uw financiële administratie door Boekhouder in Bennebroek verzorgen.
 • Wij zijn een betrouwbare en betaalbare ZZP-boekhouder?
 • Bel voor een gratis kennismakingsgesprek. Wij verzorgen uw administratie vanaf 80 euro excl BTW per maand.
 • Voordeel: van ZZP-boekhouder krijgt u geen onverwacht hoge rekeningen.
 • Wij verzorgen uw complete administratie/boekhouding.
 • Onze klanten bestaan uit ZZP’ers zoals tuinman, ingenieur, metselaar, tekstschrijver, stukadoor, timmerman, coach,ict freelancer.
 • Bij ons krijgt u als ZZP’er ook nog persoonlijk advies.
 • Zie deze video en overtuig uzelf.

 

Na afloop van het jaar nemen wij de balans en winst-en verliesrekening en de aangifte Ib met u door. Wij kijken naar liquidiiteit, solvabiliteit en aan de hand hiervan weet u of uw bedrijf financieel gezond is. En of er tevens investeringen kunnen worden gedaan, en hoe, of dat u op kosten dient te besparen. Uiteraard houden wij u alleen een spiegel voor, u beslist altijd zelf. Elke ZZP’ er is anders.

Prijzen Contact Referenties

 

Wat doen wij voor de ZZP’er in Bennebroek?

Onder de ZZP’er is de eenmanszaak de meest gebruikte vorm van ondernemen. De Eenmanszaak is makkelijk op te richten (KvK) en kent zeker voor de ZZP’er als starter vele fiscale voordelen. De ZZP’er heeft bij zijn administratie eenmanszaak recht op MKB-winstvrijstelling en als de ZZP’er meer dan 1225 uur per jaar aan zijn onderneming werkt dan heeft de ZZP’er ook recht op zelfstandigenaftrek en de eerste drie jaar ook op startersaftrek. Wij helpen de ondernemer met inrichting van uw administratie, verzorging van uw boekhouding, de verzorging van uw btw-aangiften, het opstellen van uw balans, de verzorging van uw winstaangifte. En aan het einde van het boekjaar dienen wij ook de aangifte Inkomstenbelasting in.

 Jaarprijs ZZP’er

*Onze ZZP-jaarprijs gaat uit van één verkoopfactuur per week, netjes aangeleverde kasfacturen en bankafschriften (facturen op volgorde achter de afschriften) en apart aangeleverde nog te betalen facturen (crediteuren).

 

Ook hebben we veel ervaring in het begeleiden van de startende ZZP’er. Heeft u plannen om te starten als ZZP’er of heeft u als behoefte aan een deskundig en onafhankelijk klankbord? Bel dan eens. wist u dat u bij  inschrijving in het handelsregister een  geldig legitimatiebewijs moet meenemen. Als ook een afschrift van uw privé-rekening of een uittreksel uit het bevolkingsregister. Die twee mogen niet ouder zijn dan een maand

 • Of mail voor een gratis kennismaking .
 • Bel daarom: 06 1393 6399
 • E-mail kan ook: [email protected]
Overzicht diensten ZZP Boekhouder

Afbeelding

Bovenstaande afbeelding is een oude prent van de Rijsstraatweg in Bennebroek omstreeks 1910.

Video ThumbnailBoekhouder Bennebroek Boekhouder Bennebroek is hét kantoor voor de zzp' er. Wilt u besparen op de kosten van uw boekhouder of accountant bel ons dan eens voor een gratis kennismaking. Wij maken vaste afspraken waardoor u van te voren altijd weet hoeveel u wanneer dient te betalen. Onze prijs – 960 e

Pin It on Pinterest