Boekhouder Bergen op Zoom

Bent u ZZP’er in Bergen op Zoom of overweegt u te starten als zelfstandig ondernemer? Bent u op zoek naar een boekhouder die naar u luistert en die meer is dan alleen een persoon waar u de map aflevert? Bel (06-13936399) of mail dan met ons. We elke dag van de week klaar voor de ZZP’er. Grote kracht: persoonlijke aandacht, 20 jaar ervaring, professionaliteit. Neem contact op, bel 06-13936399.

Specialist voor de ZZP’er

Ondernemen is voor ZZP’ers hoofdzaak, de boekhouding meestal bijzaak. Het draait immer om uw core business. Het bijhouden van de boekhouding is een wettelijke verplichting, maar is niet uw hobby. Die kostbare tijd besteedt u liever aan uw bedrijf of privéleven.

Prijzen Contact Referenties

 

Veel ZZP’ers besteden daarom hun boekhouding uit. Wij zijn op de hoogte van de laatste regels en wijzigingen en weten exact waar u gebruik van kunt maken. Wij wijzen u op de zelfstandigenaftrek en meewerkaftrek, maar ook het moment van investeren en de hoogte van de investering kan belangrijk zijn. We zorgen ervoor dat u zo weinig mogelijk aan Inkomstenbelasting betaalt. Zodat u de kosten aan de boekhouder snel terugverdiend..

Wij zijn dé specialist voor de startende ZZP’er. Voor 80 euro exclusief BTW per maand verzorgen wij uw gehele administratie. En… als starter krijgt u gratis startersbegeleiding.

Boekhouder Bergen op Zoom

Persoonlijk advies

Bij Boekhouder Bergen op Zoom kijken wij naar de mens achter de ondernemer. Bij ons bent u geen nummer maar krijgt u persoonlijk advies-op-maat.

Overzicht diensten ZZP Boekhouder

Als administratiekantoor:

  • Verwerken wij de administratie van de ZZP’er
  • Zijn we zeven dagen per week twaalf uur per dag bereikbaar (ook na 17.00 uur en in het weekend) .
  • Geven wij u de keus om per uur, per maand of per jaar te betalen.
  • Sturen wij geen onverwachte facturen.
  • Zijn wij uw vertegenwoordiger voor de Belastingdienst
  • Het opstellen van de balans-en-de-winst-en-verliesrekening zal op deskundige wijze plaatsvinden. Onze taak is het om er voor te zorgen dat u tijdig over de volledige en juiste gegevens beschikt. Het bedrijfsresultaat wordt indien u dat wenst  met u besproken.
  • Wij verzorgen graag uw belastingaangiften. Ook het beantwoorden van vragen door de belastingdienst met betrekking tot uw aangifte willen wij voor u verzorgen. Verder verzorgen wij bezwaarschriften.

Naast onze persoonlijke aanpak gaan we op moderne wijze te werk bij het verzorgen van uw boekhouding. Hierbij richten we ons met name op het zo veel mogelijk automatiseren van dit proces. Dat doen we door bijvoorbeeld het MT-940 bestand van uw bank. Dit kunt u elk kwartaal naar ons mailen en dan kunnen wij de bankafschriften inlezen. Bekijk ook onderstaande video over het online aanleveren van de spullen.

Video ThumbnailBoekhouder Bergen op Zoom Bent u ZZP’er in Bergen op Zoom of overweegt u te starten als zelfstandig ondernemer? Bent u op zoek naar een boekhouder die naar u luistert en die meer is dan alleen een persoon waar u de map aflevert? Bel (06-13936399) of mail dan met ons. We elke dag van de week klaar vo

 

Meer info?

 

Boekhouder Bergen op Zoom

Pin It on Pinterest