Boekhouder Beverwijk

Boekhouder Beverwijk is de specialist voor de ZZP’er. Wij zijn transparant, elke dag van de week bereikbaar, ook na werktijd en bieden hoge kwaliteit en service. Bovendien bieden wij elke ZZP’er een vaste transparante prijs (960 euro excl. BTW) . Zodat u weet waar u aan toe bent en niet onverwacht nog facturen krijgt.

 

Boekhouder Beverwijk

 

Boekhouder Beverwijk specialist voor de ZZP’er

Zoekt u als ZZP’er een administratiekantoor dat u wel serieus neemt en u persoonlijk-advies geeft vraag dan een gratis kennismakingsgesprek aan bij Boekhouder te Beverwijk.

Wij richten ons op de ZZP’er en bieden jou als startende ZZP’er extra ondersteuning. Als u als zelfstandige geen tijd of zin heeft om uw eigen administratie te doen, dan kunt u dit geheel aan ons uitbesteden. U kunt ons alle bonnen en facturen per post toesturen, we kunnen de bank digitaal inlezen of we komen bij u langs om uw administratie op te halen.

 • Wij helpen u bij de inschrijving in bij de Kamer van Koophandel,
 • aanvraag omzetbelastingnummer bij de Belastingdienst een BTW-nummer
 • en de aanvraag van een VAR-verklaring
 • het verwerken van de kas en bank
 • Het boeken van de verkoop- en inkoopfacturen
 • geven u advies
 • vragen wij uitstel aan voor de Inkomstenbelasting
 • Dienen wij de aangifte Inkomstenbelasting in
 • Kunt u op onze website de tips en trucs lezen over bv zelfstandigenaftrek
 • Kunt u ons ook volgen via Twitter, LinkedIn en Facebook voor onze tips
 • of abonneer u op onze nieuwsbrief met zzp-nieuws

Jaarrekening

Als zzp’er wilt u weten hoe u er financieel voorstaat en hoeveel geld u moet reserveren voor de belasting. Wij weten dat u niet zit t e wachten op een uitgebreide jaarrekening. Wij maken een balans- en-winst-en-verliesrekening op en nemen die persoonlijk met u door, zodat u altijd weet wat de laatste stand van zaken is.

Video ThumbnailBoekhouder Beverwijk Boekhouder Beverwijk is de specialist voor de ZZP’er. Wij zijn transparant, elke dag van de week bereikbaar, ook na werktijd en bieden hoge kwaliteit en service. Bovendien bieden wij elke ZZP’er een vaste transparante prijs (960 euro excl. BTW) . Zodat u weet waar u aan toe bent

 

Achterstand

Heeft u als ZZP’er te kampen met administratieve achterstanden, heeft u problemen met de Belastingdienst, of komt de deurwaarder vaak bij u langs? Neem dan contact met ons op. Wij hebben ervaring met dit soort situaties en kunnen u lucht geven in lastige tijden.

De Belastingdienst legt als u een achterstand boekhouding heeft en de aangiften niet indient hoge ambtshalve belastingaanslagen op.

Wij zorgen voor u dat het contact de belastingdienst en de deurwaarder wordt hersteld. Ook maken wij bezwaar- en vragen uitstel voor het indienen van de aangiften, wij sturen na het verwerken van de boekhouding correcte belastingaangiften in.

Boekhouder Beverwijk geeft info over/ of regelt

Heeft u een verschil van mening met de Belastingdienst. Of een verschil van inzicht met uw huidige boekhouder. U bent van mening dat de boekhouding niet klopt, dat u te veel belasting moet betalen. Soms heeft u een second opinion nodig.

Wij kunnen u helpen met het verhelderen van uw probleem en denken met u mee over de juiste aanpak. Een correctie-aangifte indienen, een suppletie of uitstel vragen.

Online Boekhouden

Wilt u tijd en geld besparen en toch uw administratie bijhouden? Dat kan met online boekhouden. Het kan zijn dat u in de stress schiet omdat de boekhouding niet uw sterkte punt is. Wees gerust, u hoeft zelf geen boekhoudkennis te hebben.

U hoeft alleen uw facturen te scannen, het mt-940 bestand van de bank te downloaden en alles te mailen. Zo simpel kan online boekhouden zijn. Iedereen kan het, u dus ook.

Gaat u met uw tijd mee en scant u de facturen en bonnen, lees dan verder voor het schema.

 • Maak map Bank aan op uw PC
 • Maak map kas aan op uw PC
 • Creeer een map verkoopfacturen
 • en ook een map kilometers
 • Open een map gewerkte uren

Rangschik uw facturen en/of het MT-940-bestand van de bankafschriften in mappen en mail deze naar [email protected]

Na verwerking van uw boekhouding, bellen wij u en nemen we de boekhouding met u door. Daarna dienen wij de aangifte omzetbelasting in.

 

Boekhouder Beverwijk

 

Contact Boekhouder Beverwijk

Boekhouder gezocht? Bel Boekhouder in Beverwijk voor meer informatie (06-13936399). Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar. Ook in het weekend en door de week tot 22.00 uur.

Overzicht diensten ZZP Boekhouder

Pin It on Pinterest