Boekhouder Boesingheliede

Boekhouder Boesingheliede biedt u service, kwaliteit tegen een vaste all-inclusive jaarprijs van 960 euro excl. BTW. Wij zijn ZZP-boekhouder en elke dag van de week bereikbaar. Ook na 18.00 uur en tevens in het weekend, Wij adviseren u op deskundige wijze over uw bedrijf. Soms ook proactief. Als u op zoek bent naar een goede, betrouwbare en betaalbare boekhouder? Kom dan langs voor een gratis kennismaking, 06-13936399. Dan vertellen we u meer over onze werkwijze.

Boekhouder Boesingheliede

Onze ervaring wijst uit dat veel zzp’ers denken dat ze zelf hun administratie wel kunnen doen. Aan het einde van het boekjaar komen ze dan langs en klagen. Het kost toch meer tijd dan gedacht. Neem ik wel alle aftrekposten mee, hoe maak ik een balans. De werkelijkheid wijst vaak uit dat het – zeker in het eerste jaar-  slimmer is om uw boekhouding uit te besteden. Dan staat in elk geval de basis goed en als u het in haar twee toch per se zelf wil doen dan weet u hoe te starten.

Boekhouder in Boesingheliede

Als u ons inhuurt bespaart u tijd, kunt u extra werk aannemen of lekker uitrusten van uw werk. Arbeid-rust is ook belangrijk. U kunt uw energie beter besteden aan zaken waar u wel goed in bent.

Naast ons werk geven wij via Twitter, Facebook, LinkedIn en onze website gratis tips op het gebied van belasting en administratie.

Boekhouder in Boesingheliede verzorgt

  • de gehele  administratie.
  • de aangifte omzetbelasting per kwartaal, per maand en/of per jaar.
  • overzicht van uw BTW aangifte en of u moet betalen of dat u geld terugkrijgt. Ook wordt de BTW aangifte direct bij de Belastingdienst ingediend.
  • aangifte Inkomstenbelasting aan het einde van het boekjaar.
  • gratis advies-op-maat.
  • 12 uur per dag bereikbaar.

Als u dat wilt komen wij zelfs naar u toe om de administratie op te halen of om financiële zaken te bespreken. Dat noemen wij service-op-maat. Maar anno 2020 gaat de boekhouding veel via mail en kunt u uw bankbestand – een mt-940 bestand- gewoon mailen. Net als uw facturen.

Video ThumbnailBoekhouder Boesingheliede Boekhouder Boesingheliede biedt u service, kwaliteit tegen een vaste all-inclusive jaarprijs van 960 euro excl. BTW. Wij zijn ZZP-boekhouder en elke dag van de week bereikbaar. Ook na 18.00 uur en tevens in het weekend, Wij adviseren u op deskundige wijze over uw bedrijf. S

Aftrekbare kosten

Wij geven ook advies over de aftrekbaarheid van kosten. En over investeringen. Een populaire aanschaf in de zomer is bijvoorbeeld de fiets van de zaak. Die kunt u gebruiken om naar uw werk te fietsen. De btw bij aankoop krijgt u terug en op de rest van de investering mag u afschrijven.

Investeringsaftrek

Maar er is naast de aftrek van btw en de afschrijving nog een derde fiscaal voordeel: de investeringsaftrek. Investeert u jaarlijks meer dan 2.300 euro exclusief btw of meer, in activa duurder dan 450 euro excl btw. Dan heeft u ook nog recht op investeringsaftrek van 28 procent. U ziet daar zelf niet direct iets van terug in uw portemonnee, maar het wordt verrekend bij uw aangifte inkomstenbelasting.

Wilt u een elektrische fiets kopen. Hiervoor zijn dezelfde voordelen van toepassing. btw-voordeel en investeringsaftrek. Maar de elektrische fiets heeft nóg een voordeel: u kunt in aanmerking komen voor de Milieu Investeringsaftrek (MIA).

U dient de fiets wel binnen drie maanden bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland in te schrijven om dit fiscale voordeel te pakken.

Bij aanschaf van een elektrische fiets kunt u 75 procent van het aankoopbedrag op een willekeurig moment afschrijven.

Contact

Bent u op zoek naar een boekhouder te Boesingheliede bel dan met 06-13936399 of mail naar [email protected]

 

 

Boekhouder Boesingheliede

Pin It on Pinterest