Boekhouder Breda

Boekhouder Breda is online zzp-boekhouder. U betaalt bij ons een vaste prijs per maand. Die is 80 euro excl. btw per maand. Wij verzorgen uw gehele boekhouding, staan u met persoonlijk-advies  terzijde. En zijn zeven dagen in de week bereikbaar. Ook op zaterdag en zondag en tot 22.00 uur.

Video ThumbnailBoekhouder Breda Boekhouder Breda is online zzp-boekhouder. U betaalt bij ons een vaste prijs per maand. Die is 80 euro excl. btw per maand. Wij verzorgen uw gehele boekhouding, staan u met persoonlijk-advies  terzijde. En zijn zeven dagen in de week bereikbaar. Ook op zaterdag en zondag en tot 22.0

 

Wij zijn een laagdrempelig en proactief kantoor. Als ZZP’er wilt u graag dat uw boekhouding professioneel wordt verzorgd. Omdat elke ZZP’er anno 2020 ook op de euro’s moet letten is er veel vraag naar een betaalbare en betrouwbare boekhouder. Heeft u interesse, vraag dan een gratis gesprek aan bij boekhouder Breda, 06-13936399 of [email protected]

 

Boekhouder Breda

 

 

Persoonlijk advies Boekhouder Breda

Boekhouder Breda staat u met een persoonlijk-advies en een persoonlijk contact terzijde. Wij zijn een laagdrempelig en proactief kantoor dat meedenkt met de ZZP’er.

Door middel van tips en adviezen sturen wij u –op fiscaal gebied- de richting op die u wilt.

Boekhouder Breda neemt u als ZZP’er uw complete boekhouding uit handen. Ons cliëntenbestand varieert van

 • trainer/coach tot ingenieur,
 • van metselaar tot tekstschrijver
 • en van stukadoor tot ict freelancer.

 

Wat krijgt u hiervoor?

Wij verzorgen alle zaken bij het voeren van een administratie. U hoeft alleen zelf uw verkoopfacturen te maken en uw betalingen te doen. Wij boeken elk kwartaal de boekhouding. Anno 2020 gaat de bank via een mt-940 bestand. Hierdoor ontlasten wij u. Hierdoor kan u de focus richten op uw passie: geld verdienen met uw eigen bedrijf.

 • Het verzorgen van de complete administratie grootboek, crediteuren, debiteuren, bank etc.
 • Wij werken digitaal, via online boekhouden.
 • Sla uw facturen op in een aparte map op uw pc.
 • Scan al uw inkoopfacturen en bonnen.
 • Maak een pdf of mt-940 bestand van uw bankmutaties en sla die op in een map op uw pc.
 • Mail deze bestanden naar ons.
 • Verder regelen wij het indienen van uw aangifte omzetbelasting per kwartaal of per maand.
 • Bewaren wij al uw docs digitaal.
 • Wij kunnen uitstel aanvragen voor de IB-aangifte tot 1 september van het volgende jaar.
 • Na het einde van het boekjaar dienen wij de aangifte Inkomstenbelasting voor u in.
 • Onze ZZP-jaarprijs gaat uit van één verkoopfactuur per week, netjes aangeleverde kasfacturen en bankafschriften (facturen op volgorde achter de afschriften) en apart aangeleverde nog te betalen facturen (crediteuren).
 • Krijgt u na afloop van het boekjaar van ons de pdf’s van de winst en verliesrekening.
 • en de pdf’s van de balans.
 • deze kunt u tzt nodig hebben voor de aankoop van een eigen woning.
 • of bij de aankoop van een auto, of bedrijfspand.

Video ThumbnailBoekhouder Breda Boekhouder Breda is online zzp-boekhouder. U betaalt bij ons een vaste prijs per maand. Die is 80 euro excl. btw per maand. Wij verzorgen uw gehele boekhouding, staan u met persoonlijk-advies  terzijde. En zijn zeven dagen in de week bereikbaar. Ook op zaterdag en zondag en tot 22.0

Boekhouder Breda en online aanlevering

U kunt een hoop tijd en geld besparen en toch uw administratie bijhouden. Dat kan via online uw boekhouding aanleveren. Wellicht schiet u bij het woord ‘boekhouden’ direct in de stress omdat het niet uw sterkte punt is. Wees gerust, u hoeft zelf geen boekhoudkennis te hebben.

Het enige dat u hoeft te doen is het mailen van het mt-940-bestand van de bank en het scannen en mailen van de verkoop- en inkoopfacturen. Daar zijn tegenwoordige handige apps voor op de smartphone. Mail osn die bestanden en wij pakken het verder voor u op.

Zo simpel kan online boekhouden zijn. Iedereen kan het, u dus ook.

Door het inscannen van de facturen digitaliseert u meteen uw administratie. Overzichtelijk en gemakkelijk.

Zodat u tijd overhoudt om uw werkuren te besteden aan relevante zaken.

Kosten aftrek

Van uw omzet mag u kosten aftrekken. Niet elke uitgave is zakelijk. Een vakantie is privé, de sportschool is privé. En ook uw boodschappen zijn doorgaans privé. Betaal daarom uw zakelijke kosten van een aparte zakelijke bankrekening. En betaal uw privézaken van uw privérekening.

Aftrekbare kosten en de voorwaarden om ze af te trekken van uw omzet.

Werkkleding
Werkkleding draagt u onder werktijd. Een spijkerbroek, sportschoenen of een colbert voor een zakelijke afspraak vallen daar niet onder. Wilt u die kosten wel aftrekken zet dan een groot logo op uw uniform of overal. Ook als u buiten werktijd kleding draagt dan is een logo vereist.

Zakelijke lunch
Diner, borrel met klanten of collega’s is voor 80 procent aftrekbaar. U betaalt de rekening van bv 100 euro de boekhouder brengt 80 euro ten laste van het resultaat.

 

Auto van de zaak

Gaat u de auto wel of niet zakelijk rijden, gaat u meer dan 500 kilometer privé rijden . Kiest u voor een elektrische auto of gaat u voor de fiscaal gunstige youngtimer?

Boekhouder Breda helpt u helpen bij deze beslissing. Koopt u een auto zakelijk. De reparatie- en brandstofkosten bijvoorbeeld, maar ook de wegenbelasting en verzekering. Klinkt aantrekkelijk nietwaar?
En neem bijvoorbeeld de btw. Koopt u een nieuwe auto dan mag u de btw, dus 21 procent van het aankoopbedrag terugvragen.

 

Boekhouder Breda

 

Een youngtimer rijden auto van de zaak

Een tweedehands auto van de zaak -tussen 2 en 14 jaar- is veelal minder gunstig omdat de bijtelling hoger is dan de afschrijving. Tenzij het een youngtimer is, die is 15 jaar of ouder. Het privégebruik van deze auto’s  is 35 procent van de dagwaarde van de auto..

Schaft u een auto privé aan. Dan zijn de zakelijke kilometers aftrekbaar tegen 19 eurocent. Geef die kilometers elk kwartaal door aan uw boekhouder Breda. Kosten zoals brandstof en verzekering zijn dan niet aftrekbaar. Voordeel is wel dat u geen bijtelling hoeft te betalen.

Boekhouder Breda voor kennismaking

Vragen over uw boekhouding/administratie, neem contact met ons op. Telefoon: 06 1393 6399, Email: [email protected]

 • U kunt ons ook na 18.00 bellen.
 • Wij spreken ook op zaterdag en zondag af.
Overzicht diensten ZZP Boekhouder

Pin It on Pinterest