280

Boekhouder Breda

Boekhouder Breda is uw online zzp-boekhouder. U betaalt bij ons een vaste prijs per maand van 80 euro excl. BTW. Wij verzorgen uw gehele boekhouding, staan u met persoonlijk-advies terzijde. En zijn zeven dagen in de week bereikbaar. Ook op zaterdag en zondag en tot 22.00 uur.

Boekhouder Breda

Laagdrempelig en pro-actief boekhoud-kantoor

Wij zijn een laagdrempelig en proactief boekhoud-kantoor voor ZZP’ers in Breda. Als ZZP’er wilt u graag dat uw boekhouding professioneel wordt verzorgd. Omdat elke ZZP’er anno 2022 ook op de euro’s moet letten is er veel vraag naar een betaalbare en betrouwbare boekhouder. Heeft u interesse? Vraag dan een gratis gesprek aan bij boekhouder in Breda, 06-13936399 of [email protected]

 

Boekhouder Breda

 

Persoonlijk advies Boekhouder Breda

Boekhouder Breda staat u met een persoonlijk-advies en een persoonlijk contact terzijde. Wij denken graag met u mee.

Door middel van tips en adviezen sturen wij u, op fiscaal gebied, de richting op die u wilt.

Boekhouder Breda neemt u als ZZP’er uw complete boekhouding uit handen. Ons cliëntenbestand varieert van

 • trainer/coach tot ingenieur,
 • van metselaar tot tekstschrijver
 • en van stukadoor tot ict freelancer.

 

Wat krijgt u hiervoor bij Boekhouder Breda?

Wij verzorgen alle zaken bij het voeren van een administratie. U hoeft alleen zelf uw verkoopfacturen te maken en uw betalingen te doen. Wij boeken elk kwartaal de boekhouding. Anno 2020 gaat de bank via een mt-940 bestand. Hierdoor ontlasten wij u. Hierdoor kan u de focus richten op uw passie: geld verdienen met uw eigen bedrijf.

 • Het verzorgen van de complete administratie grootboek, crediteuren, debiteuren, bank etc.
 • Wij werken digitaal, via online boekhouden.
 • Sla uw facturen op in een aparte map op uw pc.
 • Scan al uw inkoopfacturen en bonnen.
 • Maak een pdf of mt-940 bestand van uw bankmutaties en sla die op in een map op uw pc.
 • Mail deze bestanden naar ons.
 • Verder regelen wij het indienen van uw aangifte omzetbelasting per kwartaal of per maand.
 • Bewaren wij al uw docs digitaal.
 • Wij kunnen uitstel aanvragen voor de IB-aangifte tot 1 september van het volgende jaar.
 • Na het einde van het boekjaar dienen wij de aangifte Inkomstenbelasting voor u in.
 • Onze ZZP-jaarprijs gaat uit van één verkoopfactuur per week, netjes aangeleverde kasfacturen en bankafschriften (facturen op volgorde achter de afschriften) en apart aangeleverde nog te betalen facturen (crediteuren).
 • Krijgt u na afloop van het boekjaar van ons de pdf’s van de winst en verliesrekening.
 • en de pdf’s van de balans.
 • deze kunt u tzt nodig hebben voor de aankoop van een eigen woning.
 • of bij de aankoop van een auto, of bedrijfspand.

Boekhouder Breda en online aanlevering

U kunt een hoop tijd en geld besparen en toch uw administratie bijhouden. Dat kan via online uw boekhouding aanleveren. Wellicht schiet u bij het woord ‘boekhouden’ direct in de stress omdat het niet uw sterkte punt is. Wees gerust, u hoeft zelf geen boekhoudkennis te hebben.

Het enige dat u hoeft te doen is het mailen van het mt-940-bestand van de bank en het scannen en mailen van de verkoop- en inkoopfacturen. Daar zijn tegenwoordige handige apps voor op de smartphone. Mail osn die bestanden en wij pakken het verder voor u op.

 • Zo simpel kan online boekhouden zijn. Iedereen kan het, u dus ook.
 • Door het inscannen van de facturen digitaliseert u meteen uw administratie. Overzichtelijk en gemakkelijk.
 • Zodat u tijd overhoudt om uw werkuren te besteden aan relevante zaken.

Kosten aftrek

Van uw omzet mag u kosten aftrekken. Niet elke uitgave is zakelijk. Een vakantie is privé, de sportschool is privé. En ook uw boodschappen zijn doorgaans privé. Betaal daarom uw zakelijke kosten van een aparte zakelijke bankrekening. En betaal uw privézaken van uw privérekening.

Aftrekbare kosten en de voorwaarden om ze af te trekken van uw omzet.

Werkkleding
Werkkleding draagt u onder werktijd. Een spijkerbroek, sportschoenen of een colbert voor een zakelijke afspraak vallen daar niet onder. Wilt u die kosten wel aftrekken zet dan een groot logo op uw uniform of overal. Ook als u buiten werktijd kleding draagt dan is een logo vereist.

Zakelijke lunch
Diner, borrel met klanten of collega’s is voor 80 procent aftrekbaar. U betaalt de rekening van bv 100 euro de boekhouder brengt 80 euro ten laste van het resultaat.

 

Auto van de zaak

Gaat u de auto wel of niet zakelijk rijden, gaat u meer dan 500 kilometer privé rijden . Kiest u voor een elektrische auto of gaat u voor de fiscaal gunstige youngtimer?

Boekhouder Breda helpt u helpen bij deze beslissing. Koopt u een auto zakelijk. De reparatie- en brandstofkosten bijvoorbeeld, maar ook de wegenbelasting en verzekering. Klinkt aantrekkelijk nietwaar?
En neem bijvoorbeeld de btw. Koopt u een nieuwe auto dan mag u de btw, dus 21 procent van het aankoopbedrag terugvragen.

Een youngtimer rijden auto van de zaak

Een tweedehands auto van de zaak -tussen 2 en 14 jaar- is veelal minder gunstig omdat de bijtelling hoger is dan de afschrijving. Tenzij het een youngtimer is, die is 15 jaar of ouder. Het privégebruik van deze auto’s  is 35 procent van de dagwaarde van de auto..

Schaft u een auto privé aan. Dan zijn de zakelijke kilometers aftrekbaar tegen 19 eurocent. Geef die kilometers elk kwartaal door aan uw boekhouder Breda. Kosten zoals brandstof en verzekering zijn dan niet aftrekbaar. Voordeel is wel dat u geen bijtelling hoeft te betalen.

 

Boekhouder Breda

Boekhouder Breda voor kennismaking

Vragen over uw boekhouding/administratie, neem contact met ons op. Telefoon: 06 1393 6399, Email: [email protected]

 • U kunt ons ook na 18.00 bellen.
 • Wij spreken ook op zaterdag en zondag af.
Overzicht diensten ZZP Boekhouder

Boekhouder Breda veelgestelde vragen

Kan ZZP Boekhouder ondersteuning bieden bij achterstand in de boekhouding?

Jazeker. Indien u als ZZP’er in Breda te maken heeft met een achterstand in uw boekhouding, kunt u gerust zijn. Bij ZZP-boekhouder zijn we gespecialiseerd in het bijstaan van ZZP’ers die met een dergelijke situatie te maken hebben. We begrijpen dat het niet bijhouden van uw boekhouding overweldigend kan zijn en kan resulteren in aanmaningen en zelfs een boekenonderzoek van de Belastingdienst.

Gelukkig kunnen wij u helpen om weer structuur aan te brengen. We zullen contact opnemen met de Belastingdienst en eventuele deurwaarders om hen op de hoogte te stellen van onze betrokkenheid bij uw zaak. Tevens kunnen we namens u bezwaar- en/of uitstelverzoeken indienen voor het indienen van de aangiften.

Indien u bezorgd bent over een boekenonderzoek, kunt u erop vertrouwen dat we u door het proces zullen begeleiden. We kunnen het onderzoek zelfs bij ons op kantoor laten plaatsvinden, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de Belastingdienst die bij u thuis langskomt. Indien gewenst, kunnen we voorafgaand aan het onderzoek uw boekhouding nogmaals doornemen, maar houd er rekening mee dat hier extra kosten aan verbonden kunnen zijn die niet zijn opgenomen in het jaarpakket.

Kortom, laat ons u helpen om uw boekhouding weer op orde te krijgen en u te ontlasten van de zorgen en stress die gepaard gaan met een achterstand in uw boekhouding.

Waarom is ZZP Boekhouder Breda zo voordelig?

Bij ZZP Boekhouder Breda kunt u rekenen op een transparante, betrouwbare en eerlijke administratie tegen een scherpe jaarprijs. Wij opereren vanuit ons eigen kantoor, waardoor wij geen kosten hoeven door te berekenen voor een duur pand in Breda. Wat u ziet is wat u krijgt, en daar zijn wij trots op.

Wij geloven in investeren in de nieuwste technologieën en automatisering van processen om u de best mogelijke service te bieden. Dit betekent dat u altijd toegang heeft tot al uw administratieve informatie, waar u ook bent en wanneer u maar wilt. Bovendien bespaart u op papierkosten en draagt u bij aan een duurzame toekomst.

Wij zijn ervan overtuigd dat een luxe kantoor en dure auto geen garantie zijn voor een goede en tijdige verwerking van uw administratie. Daarom hanteren wij voordelige tarieven en geloven wij in eerlijkheid en transparantie. Als ZZP boekhouder leggen wij de focus op het leveren van hoogwaardige administratieve ondersteuning, zodat u zich kunt concentreren op uw werk als zzp’er.

Kortom, wij bieden een uitstekende service tegen aantrekkelijke tarieven en staan garant voor een betrouwbare en eerlijke samenwerking. Laat ons u helpen uw administratieve last te verlichten, terwijl u zich richt op het runnen van uw bedrijf.

Waarom hanteert ZZP Boekhouder in Breda een vaste jaarprijs?

Bij ZZP Boekhouder werken we met een vaste jaarprijs van €960 exclusief BTW, die standaardwerkzaamheden omvat wanneer u uw boekhouding op ordelijke wijze aanlevert. Wij hanteren geen uurtarief, omdat dit onzekerheid met zich meebrengt over de jaarlijkse kosten. Daarom ontvangt u per kwartaal een factuur.

NB: In het geval van een boekenonderzoek kan dit zowel bij u thuis als op ons kantoor plaatsvinden. Indien het onderzoek bij ons op kantoor plaatsvindt, kunnen wij de vragen van de fiscus verzamelen en met u als klant bespreken tegen een vooraf afgesproken vergoeding. Mocht u willen dat wij uw boekhouding voorafgaand aan het onderzoek doornemen, dan brengen wij extra kosten in rekening die niet zijn inbegrepen in het jaarpakket.

Wat zijn de voordelen van ZZP Boekhouder Breda?

 • Als zzp’er in Breda weet u hoe belangrijk een goed bijgehouden administratie is voor uw bedrijf. Bij ons kunt u terecht voor gespecialiseerde administratieondersteuning. Met ruim vijfentwintig jaar ervaring in het vakgebied, zorgen wij ervoor dat uw administratie altijd up-to-date en overzichtelijk is.
 • Wij begrijpen dat uw agenda als zzp’er druk is en daarom zijn wij zeven dagen per week en twaalf uur per dag bereikbaar. U kunt ons zelfs na 17.00 uur en in het weekend bereiken, zodat wij flexibel kunnen inspelen op uw behoeften.
 • Wij bieden u een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek aan, waarin wij u alles vertellen over onze werkwijze en hoe wij u kunnen ondersteunen. Onze vaste jaarprijs van €960,- exclusief BTW, zorgt ervoor dat u nooit voor verrassingen komt te staan.
 • Als zzp-boekhouder zorgen wij ervoor dat u gebruik maakt van alle fiscale aftrekposten en kunt u uw boekhouding gratis online aanleveren. Daarnaast bieden wij extra startersbegeleiding aan voor zzp’ers. Met onze ondersteuning heeft u meer tijd over voor uw partner en/of kinderen.

Neem contact op voor een gratis kennismakingsgesprek van 30 minuten. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Kies voor ons als uw betrouwbare partner in administratie en focus op uw onderneming!

Is een jaarrekening verplicht voor zzp’ers?

Als zzp’er in Breda kunt u zich afvragen of u verplicht bent een jaarrekening op te stellen. Echter, voor zzp’ers is een jaarrekening niet verplicht. Meestal volstaan een balans en een winst- en verliesrekening voor de afgelopen jaren. Het niet laten opstellen van een jaarrekening kan u bovendien kosten besparen. Bij ons in Breda zijn de kosten voor het opstellen van de balans en de winst- en verliesrekening al inbegrepen in onze jaarprijs, waardoor u geen extra kosten hoeft te betalen.

Collage met foto's van de stad Breda. De Wilhelmina-fontein, de Havermarkt, en het NS-station.

Breda is een stad met een uitstekend ondernemersklimaat. Voor zzp’ers die hulp nodig hebben met hun boekhouding kan zzp-boekhouder helpen.

Ondernemen in Breda

Breda, een bruisende stad in het zuiden van Nederland, biedt een uitstekende omgeving voor ondernemers. Met zijn rijke geschiedenis, levendige cultuur en gunstige ligging is Breda een aantrekkelijke bestemming voor zowel lokale als internationale ondernemers.

De stad heeft een diversiteit aan bedrijfssectoren, waaronder technologie, creatieve industrie, detailhandel en horeca. Verder staat Breda bekend om zijn innovatieve en ondernemende geest, met een groeiend ecosysteem dat ruimte biedt aan start-ups en scale-ups. Er zijn verschillende incubators, co-working spaces en acceleratieprogramma’s beschikbaar om ondernemers te ondersteunen bij het opzetten en laten groeien van hun bedrijf.

Wat Breda zo aantrekkelijk maakt voor ondernemers is de strategische ligging. Het is centraal gelegen tussen grote steden zoals Rotterdam, Antwerpen en Eindhoven, en heeft uitstekende verbindingen via weg, spoor en water. Bovendien is Breda een stad met een hoog voorzieningenniveau, waar ondernemers kunnen profiteren van een breed scala aan zakelijke diensten en faciliteiten.

Daarnaast hecht de stad veel waarde aan samenwerking en netwerken. Er worden regelmatig evenementen, seminars en workshops georganiseerd om ondernemers met elkaar in contact te brengen en kennisuitwisseling te bevorderen. Breda heeft ook verschillende ondernemersverenigingen en businessclubs die de belangen van ondernemers behartigen en een platform bieden voor zakelijke interactie.

Naast de zakelijke mogelijkheden biedt Breda ook een aantrekkelijk leefklimaat. De stad heeft een historisch stadscentrum met sfeervolle pleinen, gezellige cafés en restaurants, en groene parken waar je kunt ontspannen na een drukke werkdag.

Kortom, ondernemen in Breda biedt een ideale combinatie van zakelijke kansen, strategische ligging, ondersteunende infrastructuur en een prettige leefomgeving. Of je nu een start-up wilt beginnen of je bestaande bedrijf wilt uitbreiden, Breda heeft alles in huis om ondernemers te helpen slagen.

Deskundige boekhouding ondersteuning voor zzp’ers in Breda

Bent u zelfstandig ondernemer in Breda en kunt u wel wat hulp gebruiken met uw boekhouding? ZZP-Boekhouder specialiseert zich in het bijhouden van de boekhouding voor kleine ondernemers. Door uw administratie aan ons uit te besteden, heeft u meer tijd voor uw onderneming, terwijl u weet dat uw financiën in goede handen zijn.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op

U kunt ZZP-Boekhouder 7 dagen per week bereiken, ook in het weekend en na 17:00 uur. Neem contact op via [email protected], of bel 06 1393 6399. Wij horen graag van u.

Boekhouder voor Breda en omstreken

ZZP Boekhouder voor zelfstandig ondernemers in en rondom Breda.

Foto credits: Wilhemina-fontein door Daan0416; Havermarkt door G.Lanting; Station Breda door Steven Lek; licenties CC BY 3.0

Ik werk al jaren naar volle tevredenheid samen met Peter. Als zzp'er kan ik... met al mijn boekhoudkundige en fiscale vragen bij hem terecht. Hij is goed bereikbaar en antwoordt snel, heel fijn. Prettig contact, vriendelijk. Regelt de zaken netjes per kwartaal en per jaar. Op basis van mijn ervaringen raad ik ZZP-Boekhouder Peter Brink van harte aan!Lees meer
Marianne Molleman
Rob Brink
Zeer goeie ervaring gehad met deze boekhouders. Groetjes Ferdi
Ferdi BikeCenter
Goeie boekhouder. Altijd bereikbaar.Denkt snel mee in oplossingen.Heeft mij... in het begin heel wat ellende bespaard!Lees meer
Sancder Vos
Peter werkt accuraat en is vakkundig.
Ron Kanon
Goede dagPeter Brink is 100% te vertrouwenEen aanrader dus.Peter is al... 2jaar mijnBoekhouder en ben zeer tevredenFacturen boekhoudingLees meer
Michael Martin Colombo
Peter Brink denkt mee, reageert snel en is betrouwbaar. Hij is goed... geinformeerd over nieuwe regelingen/besluiten voor ZZP'ers. We werken al jaren met ZZP Boekhouder.Lees meer
Karin Frenay (Karin Frenay Artworks)
Ik René Mulder van Mulder Security zit nu vanaf 2015 bij Peter en kan niet... anders zeggen dat ik zeer tevreden ben als ik vragen heb gaat hij er gelijk mee aan de slag en komt ook met de juiste oplossingen en antwoorden helemaal topPeter is een aanrader voor een iederLees meer
Rene Mulder
I am very happy with Peter's work and all his help in the last 3 years. We had... a few complicated issues, but he always helped out to sort out the necessary documents, including reports and balances for mortgage request.Lees meer
Zoltán Pásztor
Zeer tevreden met de service van Peter. Hij heeft mij heel goed geholpen!
Kiki von Meijenfeldt
Ik laat al bijna vier jaar mijn boekhouding doen door Peter. Altijd een... prettige ervaring geweest.Peter is goed georganiseerd, betrouwbaar en snel met antwoorden. Wat ook fijn is dat hij goed en duidelijk dingen kan uitleggen die ik niet begrijp. Hij neemt de tijd om je te helpen, ook als dat wat extra werk betekent. En in mijn ervaring is Peter heel accuraat in zijn werk. Daarom mag hij mij tot een van zijn trouwe klanten rekenen.Lees meer
Lovely Uhlenbeek
Gedegen geadviseerd en snel doorverwezen
petra maas
Ik ben al sinds 2010 klant bij Zzp-boekhouder/Peter. Naar alle... tevredenheid.Het is een verademing om iemand te hebben die altijd bereid is met je mee te denken en je daarbij niet het gevoel geeft dat je ‘domme’ vragen stelt. Dat heb ik helaas wel eens anders meegemaakt.Net als veel andere kleine ondernemers, zijn financien nou niet bepaald mijn hobby en dan is het prettig om iemand te hebben die je daarbij helpt en een beetje flexibel is. Dat Peter een vast bedrag rekent, is daarbij prettig overzichtelijk. Altijd snel bereikbaar en niet te beroerd om als nodig net een stap harder te lopen. Echt een aanrader!Lees meer
Linda Metman
Peter is bereikbaar, snel en zeer behulpzaam. Nadat ik hem voorstelde waarmee... ik hulp nodig had heeft hij mij voorzien van zakelijk advies en hulp gegeven exact waar ik het nodig had. Ik ben erg tevreden en beveel Peter dan ook absoluut aan!Lees meer
Marc Smeets
Peter heeft mij geholpen met een aantal boekhoudkundige probleempjes waar ik... zelf niet uit kwam, Peter is heel direct en duidelijk.Een vakman!!!Lees meer
barry schouten
I’m very satisfied to do my administration with Peter. I recommend! It’s easy... to get contact with Peter in English.Lees meer
Katarzyna Konieczna
Als architectenbureau zijn we geen makkelijke klant voor een boekhouder. Ons... hoofddoel is niet direct het ondernemerschap. Onze focus ligt op mooie dingen maken. Ondertussen zitten we al jaren bij Peter Brink. Hij is een heel goed vakmens die voor ons naast de vaste boekhouding zelfs prognoses maakt en liquiditeitsbegrotingen opstelt. Maar vooral waarderen wij zijn menselijke kant. Hij kan zich heel goed inleven in onze situatie en denkt altijd met ons mee. Top boekhouder!Lees meer
Ruud Visser
Im very happy to do my administration with Peter. Always Professional and... helpfull!Lees meer
Damian Rydel
Als ZZP’er zocht ik naar een goede, betrouwbare en betaalbare boekhouder. Ik... ben bedrijfsmatig met hele andere dingen bezig en ik heb weinig of geen aandacht voor mijn boekhouding. En ook geen zin in.Gekregen waar ik naar op zoek was. Iemand die mij persoonlijk kan adviseren bij vragen en mijn aangifte inkomstenbelasting en jaarrekening wil verzorgen. En dat doet hij goed: degelijk advies en overzichtelijke stukken. Op mijn vragen werd binnen 24 uur gereageerd. Snelle service dus, uitstekend geholpen. Vakman.Daarom heel erg blij met Peter.Lees meer
mark sluiter
Goed bereikbaar. Heldere communicatie. Geen gedoe. Een aanrader!
Martin Faas
I'm very happy I found Peter (ZZP Boekhouder). He is very experienced about... freelancer accounting and always gives me great advice about my business, expenses and invoicing. Can only recommend his service!Lees meer
Szonja Kisgergely
Super snel en duidelijk geholpen!
natalie bogtman
Ik werk nu ruim 3 jaar met Peter als boekhouder. Prima boekhouder. To the... point. Altijd bereikbaar en vrijwel direct antwoord op vragen. Dat is heel fijn.Lees meer
Reggae Agenda.NL
Zeer kundig, super vriendelijk, service gericht en betrouwbaar. Inmiddels al... vele jaren een goede partner.Lees meer
Boudewijn En Roekshane Pool
Peter, is pragmatisch deskundig en zeer toegankelijk. Goed bereikbaar met een... snelle reactietijd. Zeer tevredenLees meer
Robert van de Velde
Peter doet al aantal jaren mijn boekhouding. Hij denkt met je me mee en komt... met informatie die betrekking heeft op je eigen branche of persoonlijke omstandigheden.Lees meer
Jeannette Huiberts
Peter is praktisch, snel en deskundig. Verstaat zijn vak en komt met... besparende tips. En wat me extra aanspreekt is dat hij echt geïnteresseerd is in mijn vakgebied (coaching / persoonlijke ontwikkeling).Lees meer
Jules Frenay
Peter staat altijd klaar met raad & daad. Snelle reactie prijs... kwaliteitsverhouding top!!Lees meer
Judica Verbaas
Peter is very good in His profesion. Always answering or calling back very... soon. . Always looking for the best solutions and His English is also good. Im very happy to have my documents in his hands!!!!Greetings KamilLees meer
Kamil Magdzinski
Peter heeft mij enorm geholpen met mijn bedrijf en begeleid in het nemen van... juiste beslissingen aangaande bedrijfsinvesteringen. Heel fijn dat hij ook in de avonduren bereikbaar is !!!Lees meer
Maravilha Maastricht
Kan niets anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben. Het is een prettig idee... wanneer een professional met je meekijkt en waar nodig aan de bel trekt of tips geeft. Een goede boekhouder neemt je een aantal zaken uit handen. Dat geeft rust. Daarnaast is ZZP-boekhouder scherp geprijsd. Ook niet onbelangrijk. Top service!Lees meer
W Equirk
Waar ik behoefte aan heb is een vraagbaak. Een plek waar in vragen kan stellen... en kan sparren. Een service die betrouwbaar is en goed werk levert. Dat heb ik gevonden. Ik weet vooraf precies wat de kosten zijn en wanneer ik vragen heb, kan ik altijd bellen. Ik ben zeer tevreden.Lees meer
Pin 12
Vooral op de hoogte van actuele wijzigingen in het zwalkenede overheidsbeleid.... VAR, Modelovereenkomsten etc. Denkt mee!Lees meer
Vincent van Witteloostuyn
Zit nu 2 jaar bij Peter en het bevalt goed. Hij is goed bereikbaar, zegt waar... het op staat en handelt snel. Hij denkt goed mee voor mij als ZZP'er. Zijn eigenzinnigheid kan ik waarderen en komt ook ten goede van mijn bedrijf. Ik kan Peter "ZZP Boekhouder" zeker aanraden!Lees meer
Gideon Biegstraaten
Vanaf het moment dat ik ZZP-er werd, werk ik samen met Peter. Hij reageert... snel op mijn vragen en is heel nauwkeurig. En dit voor een scherpe prijs!Lees meer
Nikolett Törteli
ZZP Boekhouder, de naam omschrijft alles waar hij voor staat. Een uitstekende... boekhouder voor een zzp´er. Snel en volledig. Een aanrader!Lees meer
Remco van der Linden
Goed bereikbaar- letterlijk én figuurlijk, professional- haalt het beste voor... jou uit je boekhouding, denkt in mogelijkheden, eigenzinnig- past goed bij een zzp-er :). Nog niet gebeld? Zou ik wel doen!Lees meer
Esther Hooijmaijers
goede, snelle service!
Vincent Vonk
Altijd snel reactie op vragen en dus goed bereikbaar!
Wicky van Zelst
Ik werk al jaren samen met Peter van ZZP Boekhouder en ben zeer tevreden. Wat... ik vooral prettig vind is dat ik altijd terecht kan voor vragen. Een mailtje of een telefoontje en ik krijg meteen antwoord, zelfs in het weekend. Ik vind de service ook heel compleet. Al met al een aanrader voor iedere zelfstandige!Lees meer
Dave van Deudekom
js_loader

Pin It on Pinterest