Op zoek naar een boekhouder Castricum? Dan bent u aan het juiste adres! Wij zijn een boekhouder die zich richt de ZZP’ er. U hoeft niet naar een groot en duur kantoor. Boekhouder Castricum beschikt over kennis en biedt kwaliteit tegen een vooraf overeengekomen vaste prijs -80 euro excl. BTW per maand- . We blinken uit in persoonlijke betrokkenheid, korte communicatielijnen, flexibiliteit en een informele én professionele werkwijze

Daarnaast zijn proactief en elke dag van de week open.

Boekhouder Castricum

Wij zijn actief in de hele regio noord- en zuid-Kennemerland en ook in Castricum. Wat kunt u verwachten van ons zzp-administratiekantoor?

 1. Een persoonlijke service op maat
 2. Uitstekende bereikbaarheid – ook na 17.00 uur en in het weekend – Wij staan voor u klaar!
 3. Kennis van zaken: 18 jaar ervaring en altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen
 4. Uw complete boekhouding verzorgt voor een bijzonder aantrekkelijke prijs
 5. vast contactpersoon
 6. Vaste prijs, geen onverwachte facturen achteraf
 7. Keuzemogelijkheid: in ordner aanleveren of via online boekhouden
 8. Uitstel aanvraag Inkomstenbelasting
 9. aanvragen van de var verklaring
 10. analyse en advies over de fiscale positie van u en uw partner
 11. aanvragen voorlopige aanslag
 12. advies over auto op de zaak of in privé

 

Boekhouder Castricum

Aanlevering boekhouder Castricum

Bij Boekhouder Castricum kunt u uw boekhouding in een ordner of online via online boekhouden aanleveren. Wij preferen de aanlevering in een ordner in het beginstadium omdat we een goed inzicht willen krijgen in uw doen en laten. Daarna kunt u – als u dat wilt- via scannen en mailen uw boekhouding aanleveren. Wij verweken elk kwartaal uw facturen en bankafschriften en verzorgen uw aangifte omzetbelasting. Aan het einde van het boekjaar stellen wij de balans en de aangifte Inkomstenbelasting op. Online boekhouden is gratis, wij hebben ook de online paketten bekeken en u kunt en mag uiteraard voor 10 of 20 euro per maand een contract afsluiten ook dan kunnen wij u helpen.

 

PrijzenContactReferenties

 

Prijs Boekhouder Castricum

Wij doen uw boekhouding-all-in voor 80 euro excl. BTW per maand. Gevolg u kunt uw tijd steken in klanten, dan in boekhouding, btw-aangiften en de balans.  U bent goed in uw vak, wij in het onze. Bovendien werken wij sneller en professioneler dan een zzp’ er die de boekhouding er even bij doet. Hierdoor loopt u geen risico op een boete of een naheffing. U wint tijd en de kosten die u aan ons maakt zijn nog aftrekbaar ook.

 

Meer weten over Boekhouder Castricum?

Boekhouder Castricum denkt met u mee en geeft persoonlijk advies op maat. Bel 06-139636399 of mail naar [email protected] Vul het formulier hieronder in en wij nemen  z.s.m. contact met u op. Wij werken zeven dagen per week en kunnen u ook in de avonduren of in het weekend contacten. zodat u zich kunt blijven richten op uw werkzaamheden en geen omzet verspeelt door een afspraak met ons.

 

Video Thumbnail

 

 

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw bericht

Foto credit

Bovenstaande foto is gemaakt door Peter Zoon. Hier gebruikt onder een Creative Commons licentie. Het origineel vindt u hier.

Pin It on Pinterest