Boekhouder Castricum

Boekhouder Castricum? Wij zijn een boekhouder die zich richt de ZZP’ er. U hoeft niet naar een groot en duur kantoor. Boekhouder Castricum beschikt over kennis en biedt kwaliteit tegen een vooraf overeengekomen vaste prijs -80 euro excl. BTW per maand- . We blinken uit in persoonlijke betrokkenheid, korte communicatielijnen, flexibiliteit en een informele én daarom ook professionele werkwijze

Daarnaast zijn wij proactief en elke dag van de week open.

Boekhouder in Castricum

Wij zijn actief in de hele regio Castricum. Wat kunt u verwachten van ons zzp-administratiekantoor?

 1. Een persoonlijke service op maat
 2. Uitstekende bereikbaarheid – ook na 17.00 uur en in het weekend – Wij staan voor u klaar!
 3. Kennis van zaken: 18 jaar ervaring en altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen
 4. Uw complete boekhouding verzorgt voor een bijzonder aantrekkelijke prijs
 5. tevens ook een vast contactpersoon
 6. Vaste prijs en uiteraard geen onverwachte facturen achteraf
 7. Keuzemogelijkheid: in ordner aanleveren en/of via online boekhouden
 8. Uitstel aanvraag Inkomstenbelasting
 9. analyse en advies over de fiscale positie van u en uw partner
 10. tevens indien u dat wilt aanvragen voorlopige aanslag
 11. en ook advies over auto op de zaak of in privé

 

Boekhouder Castricum

Aanlevering

Bij Boekhouder Castricum kunt u ook uw boekhouding in een ordner of online via online boekhouden aanleveren. Wij prefereren de aanlevering in een ordner in het beginstadium omdat we een goed inzicht willen krijgen in uw doen en laten. Daarna kunt u – als u dat wilt- via scannen en mailen uw boekhouding aanleveren. Wij verwerken elk kwartaal uw facturen en bankafschriften en verzorgen uw aangifte omzetbelasting. Aan het einde van het boekjaar stellen wij de balans en ook de aangifte Inkomstenbelasting op. Online boekhouding aanleveren is ook gratis.

 

Prijzen Contact Referenties

 

Prijs

Wij doen uw boekhouding-all-in voor 80 euro excl. BTW per maand. Gevolg u kunt uw tijd steken in klanten, dan in boekhouding, btw-aangiften en de balans.  U bent goed in uw vak, wij in het onze. Bovendien werken wij sneller en professioneler dan een zzp’ er die de boekhouding er even bij doet. Hierdoor loopt u geen risico op een boete of een naheffing. U wint tijd en de kosten die u aan ons maakt zijn nog aftrekbaar ook.

 

Meer weten?

Wij denken met u mee en geven persoonlijk advies op maat. Bel 06-139636399 of mail naar [email protected] Vul het formulier hieronder in en wij nemen  dan ook z.s.m. contact met u op.

We werken zeven dagen per week en kunnen u daarom ook in de avonduren of in het weekend contacten. zodat u zich kunt blijven richten op uw werkzaamheden en geen omzet verspeelt door een afspraak met ons.

 

Video ThumbnailBoekhouder Castricum Boekhouder Castricum? Wij zijn een boekhouder die zich richt de ZZP' er. U hoeft niet naar een groot en duur kantoor. Boekhouder Castricum beschikt over kennis en biedt kwaliteit tegen een vooraf overeengekomen vaste prijs -80 euro excl. BTW per maand- . We blinken uit in persoo

 

 

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw bericht

  Foto credit

  Bovenstaande foto is gemaakt door Peter Zoon. Hier gebruikt onder een Creative Commons licentie. Het origineel vindt u hier.

  Pin It on Pinterest