Boekhouder De Bilt

Verdrinkt u als ZZP’er in uw administratie? Terwijl u zich juist voor de volle 100 procent op het ondernemen wilt concentreren? Boekhouder De Bilt helpt u graag!

Wij brengen snel structuur in al uw papierwerk. Of het nu gaat om aangiften omzetbelasting, inkomstenbelasting of de balans en winst en verliesrekening:

Met bijna twee decennia ervaring is Boekhouder in De Bilt een financiële duizendpoot. Dankzij een brede kennis zijn wij in staat snel een overzichtelijke en kloppende boekhouding te maken.

Boekhouder De Bilt

 

Win-win-situatie

Als u ons inschakelt om uw administratie uit handen te nemen, ontstaat er voor u als ZZP’er een win-win-situatie. Het levert u niet alleen extra tijd op om succesvol te ondernemen, het bespaart u tevens een frustrerende administratieve rompslomp én hoogst waarschijnlijk ook het betalen van belasting.

 Hoge service, lage nota’s

Is ZZP-boekhouder De Bilt duur? Nee, wij werken voor een prijs die ver beneden accountants tarieven ligt. Voor de vaste prijs van slechts 80 euro per maand worden u als ZZP’er de administratieve sores uit handen genomen.

 

Overzicht diensten ZZP Boekhouder

Voor deze prijs staat boekhouder De Bilt zeven dagen per week, 12 uur per dag voor u klaar. En verzorgen wij voor u als ZZP’er:

  •              uw complete administratie,
  •              grootboek,
  •              crediteuren,
  •              debiteuren,
  •              bank,
  •              aangifte omzetbelasting,
  •              aangifte inkomstenbelasting,

 

Wij sturen u geen onverwachte facturen. Wij geven u als ZZP’er immers de vrije keuze of u via de uurprijs wilt betalen of liever per maand of per jaar.

Bovendien investeert Boekhouder De Bilt graag in de onderlinge band met zijn klanten. Bij ons bent u geen nummer. Wij kijken ook naar de mens achter de ZZP’er. Daarom zijn wij graag een vast aanspreekpunt voor al uw zaken. Zo kunnen wij optreden als uw contactpersoon naar de Belastingdienst. Wilt u bijvoorbeeld uitstel aanvragen voor uw aangifte Inkomstenbelasting? ZZP-boekhouder De Bilt regelt het graag voor u!

Video ThumbnailBoekhouder De Bilt Verdrinkt u als ZZP’er in uw administratie? Terwijl u zich juist voor de volle 100 procent op het ondernemen wilt concentreren? Boekhouder De Bilt helpt u graag! Wij brengen snel structuur in al uw papierwerk. Of het nu gaat om aangiften omzetbelasting, inkomstenbelasting of de ba

 

Hoe werkt Boekhouder De Bilt?

Om voor u snel een overzichtelijke en kloppende administratie te maken, hebben wij slechts een paar dingen van u nodig:

  •              nette kasfacturen en bankafschriften aan op volgorde achter het dagafschrift.
  •              Daarnaast apart de nog te betalen facturen (crediteuren).

 

Voor ons jaarpakket gaan we uit van een verkoopfactuur per week.

Wilt u met een gerust hart uw ZZP-administratie uit handen geven? Bel vrijblijvend voor informatie: 06-13936399.

Of stuur een email naar [email protected]

Pin It on Pinterest