Boekhouder Den Bosch

Boekhouder Den Bosch: de cijferspecialist voor de succesvolle ZZP’er. Vaste all-in-prijs 80 euro excl. BTW per maand. Bent u een beginnende ZZP’er, die hulp zoekt bij het opzetten van een goede administratie? Of heeft u een bloeiende onderneming, maar ziet u op tegen al dat papierwerk?  Wij nemen u graag al deze stress verhogende rompslomp uit handen! Zeven dagen per week geopend, ook na 17.30 uur.

Boekhouder Den Bosch altijd bereikbaar

Dankzij bijna twintig jaar ervaring, levert Boekhouder in Den Bosch deskundig, snel en professioneel werk af. Bovendien staan wij dankzij onze grote flexibiliteit, altijd voor u klaar. Ook in het weekend!Wij zijn elke dag liefst 12 uur lang voor u bereikbaar.

Boekhouder Den Bosch

 

Lage kosten

Niet alleen vanwege onze grote bereikbaarheid, zijn wij laagdrempelig. Ook de door ons gevraagde vergoeding, die ver beneden het gemiddelde accountantstarief ligt, wordt door onze klanten als bijzonder prettig ervaren. Voor de vaste prijs van slechts 80 euro (excl. BTW) per maand worden alle administratieve sores u uit handen genomen. Wij zijn transparant in de communicatie, dus zullen nooit spooknota’s sturen. Bij ons weet u altijd waar u aan toe bent.

 

Compleet pakket

Boekhouder Den Bosch is van alle cijfermarkten thuis. Van aangiftes omzet- en inkomstenbelasting tot het voeren van het grootboek en de debiteuren of crediteuren, wij regelen het voor u. Bovendien kunnen wij optreden als uw financiële contactpersoon richting instanties als de Belastingdienst. Waardoor wij alles bij elkaar een bijzonder compleet dienstenpakket bieden. En dat voor één en dezelfde lage prijs van 80 euro (excl. BTW) per maand.

Eerlijke prijs Boekhouder Den Bosch

Wilt u een eerlijke prijs betalen voor uw boekhouding en vindt u de tarieven van de accountants te hoog? Vraag dan een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan bij Boekhouder Den Bosch.Bel 06-13936399 of stuur uw bericht naar [email protected]

De overstap

Uw overstap van boekhouder/accountant naar ons kantoor kost u niks extra. Recentelijk maken veel zzp’ ers de stap, omdat ze meer kwaliteit willen voor hun geld. Wilt u de overstappen. Wij regelen – al u daarmee instemt- het ophalen van uw oude data bij uw oude kantoor.

Online Boekhouden

Online boekhouden zonder dat het u veel tijd en geld kost, dat moet iedere zzp’er aanspreken. Het geeft u de mogelijkheid om u te richten op uw werk, zonder dat er veel kostbare tijd verloren gaat aan boekhouden. Een klus die bovendien meestal niet als leukste onderdeel van het zzp’en wordt gezien. Hoe sneller u er vanaf bent, hoe beter.

Video ThumbnailBoekhouder Den Bosch Boekhouder Den Bosch: de cijferspecialist voor de succesvolle ZZP’er. Vaste all-in-prijs 80 euro excl. BTW per maand. Bent u een beginnende ZZP’er, die hulp zoekt bij het opzetten van een goede administratie? Of heeft u een bloeiende onderneming, maar ziet u op tegen al dat papi

 

Daarom is de online boekhoudservice die boekhouder te Den Bosch aanbiedt, een uitkomst. U hoeft alleen de bestanden maar aan te leveren, de boekhouder doet vervolgens al het werk voor u.
Voordelen van online boekhouden:

  •  Het bespaart geld, u hoeft geen duur software-pakket aan te schaffen om te kunnen boekhouden
  • bespaart u tijd, de ZZP-boekhouder neemt al het werk uit handen
  • Het bespaart u een hoop uitzoekwerk, de ZZP-boekhouder heeft jarenlang ervaring en kent alle fiscale regels en mogelijkheden.
  • Het enige dat u hoeft te doen om te kunnen online boekhouden, is het aanleveren van de benodigde gegevens zoals aankoopfacturen en bankmutaties.
  • Wij berekenen voor u de btw en verzorgen de aangifte. Aan het einde van het jaar maakt de boekhouder voor u een balans en een winst- en verliesrekening. Tot slot helpt uw Den Bosch-boekhouder u met het doen van aangifte Inkomsten Belasting, het jaar volgend op het boekjaar.

Contact

Bel ons op 06-13936399 voor een kennismaking of mail naar [email protected] Wij staan zeven dagen per week voor u klaar. Tot 22.00 uur in de avond.

Wij staan graag voor u klaar!

Overzicht diensten ZZP Boekhouder

Pin It on Pinterest