Boekhouder Den Bosch

Boekhouder Den Bosch: de cijferspecialist voor de succesvolle ZZP’er. Bent u een beginnende ZZP’er, die hulp zoekt bij het opzetten van een goede administratie? Of heeft u een bloeiende onderneming, maar ziet u op tegen al dat papierwerk?  Boekhouder Den Bosch neemt u graag al deze stress verhogende rompslomp uit handen!

Boekhouder Den Bosch altijd bereikbaar

Dankzij bijna twintig jaar ervaring, levert Boekhouder Den Bosch deskundig, snel en professioneel werk af. Bovendien staan wij dankzij onze grote flexibiliteit, altijd voor u klaar. Ook in het weekend! Boekhouder Den Bosch is elke dag liefst 12 uur lang voor u bereikbaar.

Boekhouder Den Bosch

  • Lage kosten
  • Compleet pakket
  • Eerlijke prijs Boekhouder Den Bosch

 

Lage kosten

Niet alleen vanwege onze grote bereikbaarheid, zijn wij laagdrempelig. Ook de door ons gevraagde vergoeding, die ver beneden het gemiddelde accountantstarief ligt, wordt door onze klanten als bijzonder prettig ervaren. Voor de vaste prijs van slechts 80 euro (excl. BTW) per maand worden alle administratieve sores u uit handen genomen. Wij zijn transparant in de communicatie, dus zullen nooit spooknota’s sturen. Bij Boekhouder Den Bosch weet u altijd waar u aan toe bent.

 

Compleet pakket

Boekhouder Den Bosch is van alle cijfermarkten thuis. Van aangiftes omzet- en inkomstenbelasting tot het voeren van het grootboek en de debiteuren of crediteuren, wij regelen het voor u. Bovendien kunnen wij optreden als uw financiële contactpersoon richting instanties als de Belastingdienst. Waardoor wij alles bij elkaar een bijzonder compleet dienstenpakket bieden. En dat voor één en dezelfde lage prijs van 80 euro (excl. BTW) per maand.

 

Eerlijke prijs Boekhouder Den Bosch

Wilt u een eerlijke prijs betalen voor uw boekhouding en vindt u de tarieven van de accountants te hoog? Vraag dan een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan bij Boekhouder Den Bosch.

Bel 06-13936399 of stuur uw bericht naar [email protected]

Boekhouder Den Bosch staat graag voor u klaar!

Overzicht diensten ZZP Boekhouder

Pin It on Pinterest