280

Bespaar tijd en geld met ZZP Boekhouder Den Haag – Uw complete administratie voor een all-in-prijs!

Als kleine zelfstandige ondernemer wilt u zich focussen op uw onderneming, niet op de administratie. Daarom zijn wij er voor u! ZZP Boekhouder Den Haag specialiseert zich in administratie voor ZZP’ers en zorgt dat uw volledige boekhouding voor een all-in-prijs van slechts 80 euro per maand (exclusief BTW) is verzorgd.

We begrijpen hoe belangrijk het is om betrouwbaar en op tijd te werken en indienen. Daarom zijn wij alle dagen van het jaar online bereikbaar voor uw vragen en zorgen wij dat u een week voor einde van het kwartaal een sms of mail ontvangt met de informatie die wij nodig hebben. Binnen twee dagen dienen wij de aangifte omzetbelasting in, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over deadlines. En in april weet u precies hoeveel Inkomstenbelasting u dient te betalen.

Maar dat is nog niet alles! Wij begrijpen dat het aanvragen van uitstel soms nodig is. Geen probleem, wij regelen dat voor u. Zo weet u altijd hoe de zaken ervoor staan en heeft u de rust om te focussen op uw onderneming.

Wacht niet langer en kies voor betrouwbare en professionele ondersteuning bij uw boekhouding. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen.

All-in pakket

Met ons All-in pakket hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw boekhouding. Wij verzorgen uw BTW-aangiften, uw balans en uw aangifte Inkomstenbelasting voor een scherpe prijs.

Maar dat is nog niet alles, want bij ons krijgt u ook nog eens gratis advies gebaseerd op jarenlange ervaring van werken met ZZP’ers.

Dus laat ons uw financiële zorgen wegnemen, zodat u zich kunt focussen op het succes van uw bedrijf.

Ontdek de voordelen van Boekhouder Den Haag

  • Betaal nooit meer te veel voor uw boekhouding met onze eerlijke vaste jaarprijs.
  • Profiteer van proactief advies en belastingvoordeel door onze jarenlange ervaring.
  • Zet snel en gemakkelijk een goede administratie op, ook als beginnende ZZP’er.
  • Bespaar tijd en energie door ons uw papierwerk en boekhouding te laten regelen.

Boekhouder Den Haag

Boekhouder Den Haag: deskundig, snel en altijd bereikbaar

Met bijna twintig jaar ervaring kunt u vertrouwen op Boekhouder Den Haag voor deskundig, snel en professioneel werk. Wij begrijpen dat u als ondernemer niet altijd tijd heeft om uw administratie overdag bij te werken en daarom zijn wij flexibel en bijna altijd bereikbaar, ook in het weekend! Wij staan 7 dagen per week voor u klaar en zijn maar liefst 12 uur per dag bereikbaar, tot 22:00 uur. Zo kunt u zich concentreren op uw onderneming terwijl wij de boekhouding voor u regelen.

Neem contact op

Bespaar geld met Administratiekantoor Den Haag

Bent u op zoek naar een betaalbaar administratiekantoor in Den Haag dat uw boekhouding snel en accuraat verwerkt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij geloven in transparantie en daarom bieden wij een vaste prijs voor al onze diensten. Geen verborgen kosten, geen gedoe.

  • Bij ons krijgt u een compleet pakket voor slechts 80 euro per maand (excl. BTW). Wij verwerken uw mt-940 bestand en facturen en zorgen voor uw BTW-aangifte, balans en aangifte Inkomstenbelasting.
  • Maar dat is niet alles. Wij geven u ook waardevol advies over kostenbesparingen, investeringen en fiscale voordelen die u anders misschien zou missen. Denk bijvoorbeeld aan de voor- en nadelen van een fiets van de zaak, relatiegeschenken, zakelijke auto, eenmanszaak of BV.
  • Waarom zou u meer betalen dan nodig is? Laat ons u helpen om geld te besparen, zodat u kunt investeren in de groei van uw bedrijf. Neem vandaag nog contact op.

 

Overzicht diensten ZZP Boekhouder

Met wat voor ondernemers werken wij?

Wij verzorgen de administratie en boekhouding van allerlei kleine ondernemers, zowel eenmanszaken. Ons klantenbestand varieert enorm, maar denk bijvoorbeeld aan schilders, aannemers, coaches, bloemisten, tuiniers, ontwerpers, architecten, stukadoors, mensen werkzaam in de zorg en meer.

Boekhouder te Den Haag heeft ruime ervaring met allerlei soorten bedrijven en ondernemers en denkt graag met u mee.

Boekhouder Den Haag

Een boekhouder kan een belangrijk deel van uw werk uit handen nemen, waardoor u meer tijd overhoudt voor uw bedrijf. Daarnaast kunt u uw voordeel doen met onze ervaring en praktische tips.

Wat zijn de voordelen van ZZP Boekhouder Den Haag?

Als zzp’er in Den Haag weet u hoe belangrijk een goede administratie is. Bij ZZP Boekhouder Den Haag kunt u terecht voor gespecialiseerde administratieondersteuning met meer dan 25 jaar ervaring in het vakgebied. Hierdoor is uw administratie altijd op orde en kunt u zich focussen op uw onderneming.

Onze flexibiliteit is afgestemd op uw drukke agenda als zzp’er. Wij zijn zeven dagen per week en twaalf uur per dag bereikbaar. Zelfs na 17.00 uur kunt u ons nog bereiken en in het weekend zijn wij geopend. Een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek is mogelijk en onze vaste jaarprijs van €960,- exclusief BTW zorgt ervoor dat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Als boekhouder voor ondernmers in Den Haag zorgen wij ervoor dat u gebruik maakt van alle fiscale aftrekposten en kunt u uw boekhouding gratis online aanleveren. Wij bieden ook extra startersbegeleiding aan voor zzp’ers. Zo kunt u profiteren van onze expertise en zich volledig richten op het laten groeien van uw onderneming.

Uw partner en/of kinderen zijn belangrijk en wij begrijpen dat. Door onze ondersteuning houdt u meer tijd over voor hen. Maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek van 30 minuten op onze locaties in Haarlem of Den Haag en ontdek hoe wij u kunnen ondersteunen.

Helpt zzp-boekhouder ook bij achterstand met de boekhouding?

Jazeker, daar kunnen wij u van dienst mee zijn. Een achterstallige boekhouding kan veel geld kost en voor allerlei strees zorgen. Als u blauwe enveloppen niet goed afhandelt krijgt u na verloop van tijd vervelende aanmaningen.

Laat ons u helpen om orde op zaken te brengen. ZZP-boekhouder is gespecialiseerd in het wegwerken van achterstallige administratie en heeft al heel wat zzp’ers met een boekhoud achterstand bijgestaan en geholpen.

We gaan als volgt te werk. Eerst bellen we de Belastingdienst en een eventuele deurwaarder, zodat zij weten dat er aan uw zaak gewerkt wordt.

Daarnaast kunnen wij ook nog meer doen, zoals het maken van bezwaar en/of uitstel vragen voor het indienen van de aangiften.

Tevens kunnen wij u bijstaan tijdens een boekenonderzoek. Dat kan bij u thuis plaatsvinden of bij ons op kantoor. Bij u thuis dient u zelf aanwezig te zijn. Bij ons op kantoor nemen wij – tegen een afgesproken vergoeding – de honneurs waar. We verzamelen de vragen van de belastingdienst en nemen alles met u door.

Let op: het in orde maken van een achterstallige boekhouding is een extra service die niet is inbegrepen in onze standaard jaarprijs. Neem contact op voor een prijs-opgave vooraf.

Heb ik als ondernemer in Den Haag recht op startersaftrek?

Afhankelijk van de omstandigheden komt u als Haagse ondernemer mogelijk in aanmerking ja. Als startende zzp’er in Den Haag heeft u recht op zelfstandigenaftrek en de eerste drie jaar ook op startersaftrek van € 2.123, als u minimaal 1.225 uur per jaar aan uw zaak besteedt. Er zijn echter wel voorwaarden verbonden aan het claimen van de startersaftrek, namelijk dat u al recht heeft op zelfstandigenaftrek en de afgelopen vijf jaar niet vaker dan twee keer de zelfstandigenaftrek heeft toegepast.

Is het handig om als ondernemer in Den Haag een auto op de zaak te hebben?

Voor ondernemers lijkt het voordelig om een auto op de zaak te zetten, aangezien kosten zoals afschrijving, brandstof, verzekering, onderhoud, wegenbelasting en parkeergeld (in Den Haag vaak hoog) allemaal van de zaak afgetrokken kunnen worden. Echter, er geldt een bijtelling van maximaal 22% van de cataloguswaarde bij de winst van de ZZP’er, tenzij kan worden aangetoond dat er nog een andere auto privé is en er niet meer dan 500 kilometer privé is gereden met de zakelijke auto. In het geval van een nieuwe auto is het meestal voordeliger om deze op de zaak te zetten. Bij een oudere auto geldt een bijtelling van maximaal 25% over de oorspronkelijke cataloguswaarde en afschrijving over de huidige waarde. Als de ZZP’er de auto privé houdt, kunnen zakelijke kilometers worden gedeclareerd tegen een tarief van € 0,19 per kilometer. Als meer dan 10% van de gereden kilometers zakelijk zijn, kan 75% van de BTW op alle brandstof- en onderhoudskosten worden afgetrokken als de auto privé wordt gehouden.

Moet een zzp’er een jaarrekening indienen?

Ondernemers zijn in Nederland niet verplicht om een jaarrekening op te stellen. Dit kan een welkome kostenbesparing zijn als zzp’er. Meestal heeft u voldoende aan een balans en een winst- en verliesrekening (inbegrepen in ons all-in boekhoud-pakket).

Slimme boekhoud-tip: Auto van de zaak

Tot slot nog een handige tip voor ZZP-ers. Een auto op naam van de zaak kan u behoorlijk wat voordeel opleveren omdat veel kosten aftrekbaar zijn.

Kort gezegd zijn er drie type auto’s die gunstig zijn om zakelijk te rijden: een gloednieuwe auto, een elektrische auto of een youngtimer (auto van vijftien jaar of ouder). Elk type brengt zijn eigen voordelen mee,

Koopt u een zakelijke auto dan krijgt u de BTW bij aanschaf (21 procent) terug. De afschrijving van de auto, brandstof- en onderhoudskosten, wegenbelasting, verzekering, parkeergeld, en de kosten van de lease zijn aftrekbaar.

Al deze kosten zijn aftrekbaar van uw winst. Uw voordeel is het grootst als u met de auto privé minder dan 500 kilometer privé toert.

Rijdt u meer dan krijgt u een bijtelling van 22 procent van de nieuwwaarde. Zolang uw kosten op jaarbasis hoger zijn kan het interessant zijn. Maar in principe adviseren wij veelal alleen een spiksplinternieuwe auto als zakelijk. Of de youngtimer uiteraard. Een elektrisch kan en is vaak ook nog voordelig. Maar alles hangt van uw specifieke situatie af.

Boekhouder Den Haag

Let ook op de bijtelling

Dus bereken goed de voor- en nadelen. Want als u uw zakelijke auto ook gebruikt als privé vervoersmiddel, dan moet u mogelijk bijtellen.

Rijdt u per jaar minder dan 500 kilometer privé met uw zakelijke auto, dan is er niets aan de hand. Maar 500 kilometer is erg weinig op jaarbasis en veel mensen zullen al snel meer privé-kilometers afleggen. En dan verandert er iets. Wie namelijk de auto van de zaak jaarlijks privé meer dan 500 kilometer gebruikt, moet bijtelling betalen.

 

Boekhouder Den Haag staat voor u klaar

Bel 06-1393 6399 voor meer info of email naar info@zzp-boekhouder. Wij zijn dagelijks geopend tot 22.00 uur. Ook in het weekend.

Boekhouding voor ondernemers in Den Haag

Wij verzorgen de boekhouding voor eenmanszaak, zzp’er, freelancers en zelfstandig ondernemers in Den Haag en omstreken.

Foto credit
Bovenstaande foto van het Binnenhof in Den Haag is gemaakt door Markus Bernet en hier gebruikt met een CC 2.5 licentie.

Ik werk al jaren naar volle tevredenheid samen met Peter. Als zzp'er kan ik... met al mijn boekhoudkundige en fiscale vragen bij hem terecht. Hij is goed bereikbaar en antwoordt snel, heel fijn. Prettig contact, vriendelijk. Regelt de zaken netjes per kwartaal en per jaar. Op basis van mijn ervaringen raad ik ZZP-Boekhouder Peter Brink van harte aan!Lees meer
Marianne Molleman
Rob Brink
Zeer goeie ervaring gehad met deze boekhouders. Groetjes Ferdi
Ferdi BikeCenter
Goeie boekhouder. Altijd bereikbaar.Denkt snel mee in oplossingen.Heeft mij... in het begin heel wat ellende bespaard!Lees meer
Sancder Vos
Peter werkt accuraat en is vakkundig.
Ron Kanon
Goede dagPeter Brink is 100% te vertrouwenEen aanrader dus.Peter is al... 2jaar mijnBoekhouder en ben zeer tevredenFacturen boekhoudingLees meer
Michael Martin Colombo
Peter Brink denkt mee, reageert snel en is betrouwbaar. Hij is goed... geinformeerd over nieuwe regelingen/besluiten voor ZZP'ers. We werken al jaren met ZZP Boekhouder.Lees meer
Karin Frenay (Karin Frenay Artworks)
Ik René Mulder van Mulder Security zit nu vanaf 2015 bij Peter en kan niet... anders zeggen dat ik zeer tevreden ben als ik vragen heb gaat hij er gelijk mee aan de slag en komt ook met de juiste oplossingen en antwoorden helemaal topPeter is een aanrader voor een iederLees meer
Rene Mulder
I am very happy with Peter's work and all his help in the last 3 years. We had... a few complicated issues, but he always helped out to sort out the necessary documents, including reports and balances for mortgage request.Lees meer
Zoltán Pásztor
Zeer tevreden met de service van Peter. Hij heeft mij heel goed geholpen!
Kiki von Meijenfeldt
Ik laat al bijna vier jaar mijn boekhouding doen door Peter. Altijd een... prettige ervaring geweest.Peter is goed georganiseerd, betrouwbaar en snel met antwoorden. Wat ook fijn is dat hij goed en duidelijk dingen kan uitleggen die ik niet begrijp. Hij neemt de tijd om je te helpen, ook als dat wat extra werk betekent. En in mijn ervaring is Peter heel accuraat in zijn werk. Daarom mag hij mij tot een van zijn trouwe klanten rekenen.Lees meer
Lovely Uhlenbeek
Gedegen geadviseerd en snel doorverwezen
petra maas
Ik ben al sinds 2010 klant bij Zzp-boekhouder/Peter. Naar alle... tevredenheid.Het is een verademing om iemand te hebben die altijd bereid is met je mee te denken en je daarbij niet het gevoel geeft dat je ‘domme’ vragen stelt. Dat heb ik helaas wel eens anders meegemaakt.Net als veel andere kleine ondernemers, zijn financien nou niet bepaald mijn hobby en dan is het prettig om iemand te hebben die je daarbij helpt en een beetje flexibel is. Dat Peter een vast bedrag rekent, is daarbij prettig overzichtelijk. Altijd snel bereikbaar en niet te beroerd om als nodig net een stap harder te lopen. Echt een aanrader!Lees meer
Linda Metman
Peter is bereikbaar, snel en zeer behulpzaam. Nadat ik hem voorstelde waarmee... ik hulp nodig had heeft hij mij voorzien van zakelijk advies en hulp gegeven exact waar ik het nodig had. Ik ben erg tevreden en beveel Peter dan ook absoluut aan!Lees meer
Marc Smeets
Peter heeft mij geholpen met een aantal boekhoudkundige probleempjes waar ik... zelf niet uit kwam, Peter is heel direct en duidelijk.Een vakman!!!Lees meer
barry schouten
I’m very satisfied to do my administration with Peter. I recommend! It’s easy... to get contact with Peter in English.Lees meer
Katarzyna Konieczna
Als architectenbureau zijn we geen makkelijke klant voor een boekhouder. Ons... hoofddoel is niet direct het ondernemerschap. Onze focus ligt op mooie dingen maken. Ondertussen zitten we al jaren bij Peter Brink. Hij is een heel goed vakmens die voor ons naast de vaste boekhouding zelfs prognoses maakt en liquiditeitsbegrotingen opstelt. Maar vooral waarderen wij zijn menselijke kant. Hij kan zich heel goed inleven in onze situatie en denkt altijd met ons mee. Top boekhouder!Lees meer
Ruud Visser
Im very happy to do my administration with Peter. Always Professional and... helpfull!Lees meer
Damian Rydel
Als ZZP’er zocht ik naar een goede, betrouwbare en betaalbare boekhouder. Ik... ben bedrijfsmatig met hele andere dingen bezig en ik heb weinig of geen aandacht voor mijn boekhouding. En ook geen zin in.Gekregen waar ik naar op zoek was. Iemand die mij persoonlijk kan adviseren bij vragen en mijn aangifte inkomstenbelasting en jaarrekening wil verzorgen. En dat doet hij goed: degelijk advies en overzichtelijke stukken. Op mijn vragen werd binnen 24 uur gereageerd. Snelle service dus, uitstekend geholpen. Vakman.Daarom heel erg blij met Peter.Lees meer
mark sluiter
Goed bereikbaar. Heldere communicatie. Geen gedoe. Een aanrader!
Martin Faas
I'm very happy I found Peter (ZZP Boekhouder). He is very experienced about... freelancer accounting and always gives me great advice about my business, expenses and invoicing. Can only recommend his service!Lees meer
Szonja Kisgergely
Super snel en duidelijk geholpen!
natalie bogtman
Ik werk nu ruim 3 jaar met Peter als boekhouder. Prima boekhouder. To the... point. Altijd bereikbaar en vrijwel direct antwoord op vragen. Dat is heel fijn.Lees meer
Reggae Agenda.NL
Zeer kundig, super vriendelijk, service gericht en betrouwbaar. Inmiddels al... vele jaren een goede partner.Lees meer
Boudewijn En Roekshane Pool
Peter, is pragmatisch deskundig en zeer toegankelijk. Goed bereikbaar met een... snelle reactietijd. Zeer tevredenLees meer
Robert van de Velde
Peter doet al aantal jaren mijn boekhouding. Hij denkt met je me mee en komt... met informatie die betrekking heeft op je eigen branche of persoonlijke omstandigheden.Lees meer
Jeannette Huiberts
Peter is praktisch, snel en deskundig. Verstaat zijn vak en komt met... besparende tips. En wat me extra aanspreekt is dat hij echt geïnteresseerd is in mijn vakgebied (coaching / persoonlijke ontwikkeling).Lees meer
Jules Frenay
Peter staat altijd klaar met raad & daad. Snelle reactie prijs... kwaliteitsverhouding top!!Lees meer
Judica Verbaas
Peter is very good in His profesion. Always answering or calling back very... soon. . Always looking for the best solutions and His English is also good. Im very happy to have my documents in his hands!!!!Greetings KamilLees meer
Kamil Magdzinski
Peter heeft mij enorm geholpen met mijn bedrijf en begeleid in het nemen van... juiste beslissingen aangaande bedrijfsinvesteringen. Heel fijn dat hij ook in de avonduren bereikbaar is !!!Lees meer
Maravilha Maastricht
Kan niets anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben. Het is een prettig idee... wanneer een professional met je meekijkt en waar nodig aan de bel trekt of tips geeft. Een goede boekhouder neemt je een aantal zaken uit handen. Dat geeft rust. Daarnaast is ZZP-boekhouder scherp geprijsd. Ook niet onbelangrijk. Top service!Lees meer
W Equirk
Waar ik behoefte aan heb is een vraagbaak. Een plek waar in vragen kan stellen... en kan sparren. Een service die betrouwbaar is en goed werk levert. Dat heb ik gevonden. Ik weet vooraf precies wat de kosten zijn en wanneer ik vragen heb, kan ik altijd bellen. Ik ben zeer tevreden.Lees meer
Pin 12
Vooral op de hoogte van actuele wijzigingen in het zwalkenede overheidsbeleid.... VAR, Modelovereenkomsten etc. Denkt mee!Lees meer
Vincent van Witteloostuyn
Zit nu 2 jaar bij Peter en het bevalt goed. Hij is goed bereikbaar, zegt waar... het op staat en handelt snel. Hij denkt goed mee voor mij als ZZP'er. Zijn eigenzinnigheid kan ik waarderen en komt ook ten goede van mijn bedrijf. Ik kan Peter "ZZP Boekhouder" zeker aanraden!Lees meer
Gideon Biegstraaten
Vanaf het moment dat ik ZZP-er werd, werk ik samen met Peter. Hij reageert... snel op mijn vragen en is heel nauwkeurig. En dit voor een scherpe prijs!Lees meer
Nikolett Törteli
ZZP Boekhouder, de naam omschrijft alles waar hij voor staat. Een uitstekende... boekhouder voor een zzp´er. Snel en volledig. Een aanrader!Lees meer
Remco van der Linden
Goed bereikbaar- letterlijk én figuurlijk, professional- haalt het beste voor... jou uit je boekhouding, denkt in mogelijkheden, eigenzinnig- past goed bij een zzp-er :). Nog niet gebeld? Zou ik wel doen!Lees meer
Esther Hooijmaijers
goede, snelle service!
Vincent Vonk
Altijd snel reactie op vragen en dus goed bereikbaar!
Wicky van Zelst
Ik werk al jaren samen met Peter van ZZP Boekhouder en ben zeer tevreden. Wat... ik vooral prettig vind is dat ik altijd terecht kan voor vragen. Een mailtje of een telefoontje en ik krijg meteen antwoord, zelfs in het weekend. Ik vind de service ook heel compleet. Al met al een aanrader voor iedere zelfstandige!Lees meer
Dave van Deudekom
js_loader

Pin It on Pinterest