Boekhouder Den Haag

Boekhouder Den Haag specialiseert zich in administratie voor de ZZP’er. Uw volledige boekhouding is al verzorgd voor een all-in-prijs van 80 euro per maand (exclusief BTW).

All-in pakket

Kiest u voor ons als boekhouder? Dan verzorgen wij al uw BTW-aangiften, uw balans en uw aangifte Inkomstenbelasting. Bovendien zit bij deze prijs ook al het gratis advies inbegrepen. Zo profiteert u van onze jarenlange ervaring.

3 Mogelijke redenen

 • Ontvangt u te hoge facturen van uw boekhouder of accountant en wilt u gewoon een eerlijke vaste jaarprijs afspreken?
 • Bent u een beginnende ZZP’er, die hulp zoekt bij het opzetten van een goede administratie?
 • Of heeft u een bloeiende onderneming, maar ziet u op tegen al dat papierwerk?

Het Binnenhof in Den Haag

Wij nemen u graag al deze stress verhogende rompslomp uit handen.

Uw voordelen:

Boekhouder Den Haag is bijna altijd bereikbaar

Dankzij bijna twintig jaar ervaring, levert Boekhouder Den Haag deskundig, snel en professioneel werk af. Bovendien staan wij dankzij onze grote flexibiliteit, altijd voor u klaar. Ook in het weekend! Wij zijn elke dag liefst 12 uur lang voor u bereikbaar. 7 Dagen per week. Tot 22:00 uur.

Neem contact op

Lage kosten bij Boekhouder Den Haag

Niet alleen vanwege onze grote bereikbaarheid, zijn wij laagdrempelig. Ook de door ons gevraagde vergoeding, die ver beneden het gemiddelde accountantstarief ligt, ervaren onze klanten als bijzonder prettig.

 • Voor de vaste prijs van slechts 80 euro (excl. BTW) per maand nemen wij u alle administratieve sores uit handen. Een last van uw schouders.
 • U kunt van ons heldere communicatie verwachten.
 • U weet van te voren precies hoeveel u betaalt.
 • Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Video ThumbnailBoekhouder Den Haag Boekhouder Den Haag specialiseert zich in administratie voor de ZZP'er. Uw volledige boekhouding is al verzorgd voor een all-in-prijs van 80 euro per maand (exclusief BTW). All-in pakket Kiest u voor ons als boekhouder? Dan verzorgen wij al uw BTW-aangiften, uw balans en uw aangi

Compleet pakket bij Boekhouder Den Haag

 • Uw boekhouder uit Den Haag is van alle cijfermarkten thuis.
 • Van aangiftes omzet- en inkomstenbelasting
 • Tot het voeren van het grootboek – de betalingen via bank en giro – en de debiteuren of crediteuren. Wij regelen het voor u.
 • Bovendien kunnen wij u vertegenwoordigen als financieel contactpersoon richting instanties als de Belastingdienst.
 • Waardoor wij alles bij elkaar een bijzonder compleet dienstenpakket bieden.
 • En dat voor één en dezelfde lage prijs van 80 euro (excl. BTW) per maand.

Online boekhouden bij Boekhouder Den Haag

Bespaart u graag papier? U kunt uw boekhouding digitaal aanleveren. Hoe werkt dat?

 1. U maakt een mt-940 bestand van uw bank.
 2. Dan mailt u ons uw verkoopfacturen en de belangrijkste aankoopnota’s.
 3. Wij doen de rest.

Zo bespaart u tijd en geld. Afspreken voor belangrijke zaken doen wij minimaal een keer per jaar. De rest van het contact gaat via telefoon, email of skype.

Eerlijke prijs Boekhouder Den Haag

Wilt u een eerlijke prijs betalen voor uw boekhouding? Vindt u de tarieven van de accountants te hoog? Vraag dan een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. Bel 06-1393 6399 of stuur uw bericht naar [email protected].

Boekhouder Den Haag staat voor u klaar

Bel 06-1393 6399 voor meer info of email naar [email protected]. Wij zijn dagelijks geopend tot 22.00 uur. Ook in het weekend.

Overzicht diensten ZZP Boekhouder

Slimme boekhoud-tip: Auto van de zaak

Tot slot nog een handige tip voor ZZP-ers. Een auto op naam van de zaak kan u behoorlijk wat voordeel opleveren omdat veel kosten aftrekbaar zijn. Denk bijvoorbeeld aan de BTW bij aanschaf (21 procent), de afschrijving van de auto, brandstof- en onderhoudskosten, wegenbelasting, verzekering, parkeergeld, en de kosten van de lease. Al deze kosten zijn aftrekbaar van uw winst.

Dus als u een auto gebruikt binnen uw onderneming (bijvoorbeeld omdat u net buiten Den Haag woont, en een kantoor of klanten in de stad heeft), dan is het handig om hier even bij stil te staan.

Type auto maakt uit

rode ford 2000 auto

Toch gelden deze financiële voordelen niet voor iedere auto die u op naam van de zaak koopt. Kort gezegd zijn er drie type auto’s die gunstig zijn om zakelijk te rijden: een gloednieuwe auto, een elektrische auto of een youngtimer (auto van vijftien jaar of ouder). Elk type brengt zijn eigen voordelen mee, Bel ons voor meer info.

Let ook op de bijtelling

Want het lijkt zo logisch. En uw collega’s rijden ook allemaal in een nieuwe auto. Daarachter zit vaak een leaseovereenkomst. Dus bereken goed de voor- en nadelen. Want als u uw zakelijke auto ook gebruikt als privé vervoersmiddel, dan moet u mogelijk bijtellen.

Rijdt u per jaar minder dan 500 kilometer privé met uw zakelijke auto, dan is er niets aan de hand. Maar 500 kilometer is erg weinig op jaarbasis en veel mensen zullen al snel meer privé-kilometers afleggen. En dan verandert er iets. Wie namelijk de auto van de zaak jaarlijks privé meer dan 500 kilometer gebruikt, moet bijtelling betalen.

Foto credit
Bovenstaande foto van het Binnenhof in Den Haag is gemaakt door Markus Bernet en hier gebruikt met een CC 2.5 licentie.

Pin It on Pinterest