Boekhouder Driehuis

BoekhouderDriehuis is een betrouwbare en betaalbare boekhouder die specialist is in de boekhouding van de ZZP’er. Woont u in Driehuis, vraag dan een gratis kennismakingsgesprek aan. Voordeel: U betaalt een vast maandbedrag van 80 euro excl BTW voor uw ZZP-administratie en u krijgt daarom ook geen onverwachte rekeningen.

Boekhouder Driehuis verzorgt uw complete administratie. Wij rekenen voor onze klanten een jaarprijs die is gebaseerd op 80,- Euro per maand exclusief BTW (960 euro per jaar).

Boekhouder Driehuis

 

Wat biedt Boekhouder Driehuis de ZZP’er?

Een startende mkb’er of freelancer heeft vaak behoefte aan een maximale begeleiding terwijl er nog weinig of geen inkomsten zijn gemaakt. Wij willen graag een langdurige relatie opbouwen en wij zijn graag bereid om tijd en energie in een startende en bestaande onderneming te investeren.

  • Het verzorgen van de complete administratie grootboek, crediteuren, debiteuren, bank etc.
  • Zeven dagen per week twaalf uur per dag bereikbaar (ook na 17.00 uur en in het weekend) .
  • Geven wij u de keus om per uur, per maand of per jaar te betalen.
  • Sturen wij geen onverwachte facturen.
  • Zijn wij uw vertegenwoordiger voor de Belastingdienst
  • Dienen wij uw aangifte omzetbelasting per kwartaal of per maand in
  • Na het einde van het boekjaar dienen wij uw aangifte Inkomstenbelasting in
Prijzen Contact Referenties

 

*De ZZP-jaarprijs gaat uit van één verkoopfactuur per week, netjes aangeleverde kasfacturen en bankafschriften (facturen op volgorde achter de afschriften) en apart aangeleverde nog te betalen facturen (crediteuren).

Online boekhouden

Wij geven er de voorkeur aan de boekhouding -ouderwets- in ene ordner te ontvangen met apart de verkoopfacturen en achter de bankafschriften de inkoopbonnen/kosten. Zeker in het beginstadium is dit voor ons de overzichtelijkste manier van werken. Boekhouder Driehuis gaat echter met zijn tijd mee en is niet blind voor technologische ontwikkelingen. Sterker, we zijn er ook een groot voorstander van. Daarom kun u na verloop van tijd uw boekhouding ook online -via email aanleveren. Indien dit overzichtelijk gebeurt -alle verkoopfacturen apart, alle bankafschriften apart en alle kasbonnen apart- dan bespaart u dit tijd.

 

Video ThumbnailBoekhouder Driehuis Boekhouder –Driehuis is een betrouwbare en betaalbare boekhouder die specialist is in de boekhouding van de ZZP’er. Woont u in Driehuis, vraag dan een gratis kennismakingsgesprek aan. Voordeel: U betaalt een vast maandbedrag van 80 euro excl BTW voor uw ZZP-administratie en u kri

Achterstand boekhouding

Heeft u door omstandigheden de afgelopen maanden of jaren geen aangifte ingediend, dan legt de Belastingdienst hoge ambtshalve belastingaanslagen plus boetes op. Wij zijn ervaren genoeg om zo’n zaak naar tevredenheid op te lossen.

Wij regelen voor u als eerste de communicatie met de belastingdienst en de deurwaarder, zowel schriftelijk als verbaal. Daarnaast zorgen wij voor het maken van bezwaar- en/of uitstel voor het indienen van de aangiften, wij sturen na het verwerken van de achterstand boekhouding juiste belastingaangiften in. En indien mogelijk kijken we of er een betalingsregeling mogelijk is.

Contact Boekhouder Driehuis

Bent u geinteresseerd geraakt in onze diensten, bel of mail dan eens. Voor meer informatie kunt u daarom contact opnemen met Boekhouder Driehuis. Het kennismakingsgesprek is gratis.

Foto credit
Bovenstaande foto van huize Beeckestijn in Driehuis is gemaakt door Tijs B en hier gebruikt met een CC 2.0 licentie.

Pin It on Pinterest