Boekhouder Gorichem

Als ZZP’er wilt u graag dat uw boekhouding professioneel wordt verzorgd. Omdat elke ZZP’er anno nu ook op de euro’s moet letten is er veel vraag naar een betaalbare en betrouwbare boekhouder. ZZP-boekhouder Gorinchem werkt tegen een all inclusive jaarprijs van 960 euro excl. BTW.

Heeft u interesse, vraag dan een gratis gesprek aan bij boekhouder Gorinchem .

ZZP Boekhouder staat u met een persoonlijk-advies en een persoonlijk contact terzijde. Wij zijn een laagdrempelig en proactief kantoor dat meedenkt met de ZZP’er.

Door middel van tips en adviezen sturen wij u –op fiscaal gebied- de richting op die u wilt.

Boekhouder Gorinchem

 

  • Vaste prijs bij Boekhouder Gorinchem
  • Advies-op-maat
  • Wat krijgt u hiervoor?
  • Wilt u een gratis kennismakingsgesprek aanvragen bij Boekhouder Gorinchem?

 

Vaste prijs bij Boekhouder Gorinchem

Boekhouder in Gorinchem is betrouwbaar en betaalbaar en professioneel. Bij ons krijgt u een vaste jaarprijs, waardoor u van te voren weet hoeveel u jaarlijks dient te betalen.

ZZP Boekhouder Gorinchem neemt u als ZZP’er uw complete boekhouding uit handen. Ons cliëntenbestand varieert van trainer/coach tot ingenieur, van metselaar tot tekstschrijver en van stukadoor tot ict freelancer.

Advies-op-maat

Elke ZZP’er is welkom en –heel belangrijk- bij ons bent u geen nummer maar krijgt u persoonlijk advies.

VIDEO TOEVOEGEN

Wat krijgt u hiervoor?

Het verzorgen van de complete administratie grootboek, crediteuren, debiteuren, bank etc. Het indienen van uw aangifte omzetbelasting per kwartaal of per maand Na het einde van het boekjaar dienen wij de aangifte Inkomstenbelasting voor u in.

*Onze ZZP-jaarprijs gaat uit van één verkoopfactuur per week, netjes aangeleverde kasfacturen en bankafschriften (facturen op volgorde achter de afschriften) en apart aangeleverde nog te betalen facturen (crediteuren).

Wilt u een gratis kennismakingsgesprek aanvragen

Pin It on Pinterest