Boekhouder Heemskerk

Boekhouder Heemskerk. Bent u ZZP’er en wilt u een eerlijke prijs betalen, ga naar boekhouder Heemskerk voor uw boekhouding. U vindt u de tarieven van de accountants te hoog. Stap dan gratis over. Wij zijn zeven dagen in de week aanwezig. U kunt ons ook na 18.00 uur rustig bellen.

Boekhouder te Heemskerk is de specialist voor de ZZP’er. Voor 80 euro exclusief BTW per maand verzorgen wij uw gehele administratie. Boekhouder-Heemskerk kijkt naar de mens achter de ondernemer. Bij ons bent u geen nummer maar krijgt u persoonlijk advies-op-maat (zie video).

Wij streven naar duurzame klantrelaties. Bij ons staat de klant centraal en hechten veel waarde aan persoonlijk contact en heldere communicatie. We denken proactief met u mee.

PrijzenContactReferenties

 

Wat doet Boekhouder Heemskerk voor deze prijs?

Nauwkeurigheid is van groot belang in ons werk. Maar wij vinden het ook belangrijk dat we u snel kunnen helpen. Daarom zijn we dagelijks geopend en zijn we flexibel met het maken van afspraken. We zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen ons vakgebied en werken samen met een accountant en fiscalist. Zodat u ook van hun kennis kunt profiteren.

Boekhouder Heemskerk biedt u tal van diensten:

  • Inrichten van de administratie.
  • kas, bank en giro.
  • Samenstellen balans- en winst- verliesrekening.
  • Gratis advies/klankbord.
  • Extra Startersbegeleiding.
  • Het verzorgen de complete administratie grootboek, crediteuren, debiteuren, bank etc.
  • Het indienen van uw aangifte omzetbelasting per kwartaal of per maand.
  • Het aanvragen van uitstel voor de aangifte van de Inkomstenbelasting.
  • Na het einde van het boekjaar dienen wij de aangifte Inkomstenbelasting in.

Boekhouder Heemskerk

 

Startende zzp’er

Bent u een startende zzp’er, dan staat u veel te wachten. Welke rechtsvorm kiest u? De eenmanszaak of de BV. U kunt tal van bedrijfsverzekeringen afsluiten, maar welke zijn in het beginstadium het meest relevant?

Daarnaast moet u naar de Kamer van Koophandel. Hoe schrijft u zich daar in. Als timmerman of als schilder? En wat zijn de voor-en nadelen van zo’n inschrijving. Meldt de KvK u ook direct aan bij de Belastingdienst? En wat doet u met die twee blauwe brieven met een gebruikersnaam en wachtwoord. Wij geven u advies en nemen de zorgen voor u uit handen.

Voordelen Online Boekhouden

Wij bieden u als ZZP’er de mogelijkheid tot online boekhouden. Wij bieden u als ZZP’er een all-in-pakket met online boekhouden.

Als ZZP’er kunt u zelf scannen en mailen. U heeft geen installatie software nodig, zodoende bespaart u ook op onderhoudskosten en u wint kostbare tijd. Als ZZP’er krijgt u via PDF inzicht en u heeft geen extra kosten. U dient alleen een scanner te kopen of een Telefoon/Iphone of ipad aan te schaffen die uw bonnen scant.

 

Prijs ZZP’er bij Boekhouder in Heemskerk

De ZZP-jaarprijs gaat uit van één verkoopfactuur per week, netjes aangeleverde kasfacturen en bankafschriften (facturen op volgorde achter de afschriften) en apart aangeleverde nog te betalen facturen (crediteuren).

Wij zorgen ervoor dat u als ZZP’er zich kan blijven richten op waar u goed in bent en wat belangrijk is voor uw business.

Indien u de administratie uitbesteedt aan ZZP-Boekhouder Heemskerk heeft u verder geen omkijken naar de administratie en kunt u er ook op vertrouwen dat deze zaken ook op orde zijn.

Uw bedrijf zal niet lang succesvol blijven als de administratie niet op orde is. Wij bieden u een persoonlijk gesprek aan het einde van het boekjaar en geven een duidelijke toelichting. Dit doen wij in normale taal en niet met lastige woorden die voor een zzp’er niet interessant zijn.

Contact

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust eens contact op. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden en bieden een gratis kennismakingsgesprek aan.

Foto credit

Bovenstaande foto van Slot Assumburg in Heemskerk is gemaakt door René Nijman en hier gebruikt met een CC 2.0 licentie.

Pin It on Pinterest