Boekhouder Heemstede

Boekhouder Heemstede is uw betrouwbare en transparante partner voor uw boekhouding. Wij zijn gespecialiseerd in de boekhouding van de zelfstandige en wij bieden u een normaal tarief. 80 euro excl. BTW per maand voor alle werkzaamheden. Dit omvat dan aangifte omzetbelasting, aangifte Inkomstenbelasting, het opmaken van de balans en de antwoorden op al uw vragen.

Prijs

Boekhouder in Heemstede is een kantoor dat met u meedenkt en die zeven dagen per week bereikbaar zijn. Ook na werktijd. Dat vinden onze klanten wel zo lekker, zo kunnen ze gewoon eerst hun opdracht afmaken, het geld verdienen en in de avonduren of in het weekend langs de boekhouder. Wij houden al administraties bij vanaf 80 euro per maand exclusief BTW.

Wij zijn proactief en denken met u mee en kunnen naast het verwerken van de administratie ook als klankbord/coach optreden.

Boekhouder Heemstede is gespecialiseerd in de boekhouding van de ZZP’er

 

Boekhouder Heemstede

Wilt u een eerlijke prijs betalen voor uw boekhouding, en vindt u de tarieven van de accountants ook te hoog. Stap dan over naar boekhouder Heemstede. Wij zijn een allround specialist op financieel gebied en hebben jarenlange ervaring met het opzetten van de administratie van de ZZP’er. Voordeel: U betaalt een vast maandbedrag van 80 euro excl BTW voor uw ZZP-administratie. Dus u krijgt geen onverwachte rekeningen.

 

Video ThumbnailBoekhouder Heemstede Boekhouder Heemstede is uw betrouwbare en transparante partner voor uw boekhouding. Wij zijn gespecialiseerd in de boekhouding van de zelfstandige en wij bieden u een normaal tarief. 80 euro excl. BTW per maand voor alle werkzaamheden. Dit omvat dan aangifte omzetbelasting, aang

 

 

Boekhouder-Heemstede

 • Inrichten van de administratie, zie onze film voor uitleg
 • U mag ook online aanleveren, bekijk onze video op Tou Tube
 • Samenstellen balans- en winst- verliesrekening
 • Gratis coach, advies/klankbord
 • Extra starter begeleiding
 • verzorgt uw complete administratie, kas, bank, giro, verkoopfacturen en inkoopfacturen.
 • het samenstellen van de balans & winst-verliesrekening, jaarrekening niet verplicht!
 • het indienen van de aangiften inkomstenbelasting en omzetbelasting

 

Starten als zzp’ er

Bent u een startende zzp’er en wil u geen nummer zijn, maar wil u persoonlijke begeleiding. Wij bieden u die aan. Ons doel is om een langdurige relatie met onze cliënten op te bouwen. Wij zijn bereid om middels gesprekken en coaching tijd te steken in een startend bedrijf.

Welke rechtsvorm kiest u? De eenmanszaak of de BV. U kunt tal van bedrijfsverzekeringen afsluiten, maar welke zijn in het beginstadium het meest relevant?

Daarnaast moet u naar de Kamer van Koophandel. En wat zijn de voor-en nadelen van zo’n inschrijving. Meldt de KvK u ook direct aan bij de Belastingdienst? En wat doet u met die twee blauwe brieven met een gebruikersnaam en wachtwoord.

Wij kunnen starters o.a. helpen bij het inrichten van hun administratie, kredietaanvraag bij banken, en de bepaling van ondernemersvorm. Wij helpen u met de inschrijving bij de Kamer van Koophandel en vragen bij de Belastingdienst een BTW- nummer aan.

Boekhouding voor iedere ZZP’er

Ons cliëntenbestand varieert van hovenier tot coach, van asbest verwijderaar tot psycholoog, van fysiotherapeut tot podoloog, van fotograaf tot tekstschrijver en van stukadoor tot ict freelancer. Bij ons bent u geen nummer maar krijgt u persoonlijk advies op maat. Wij streven naar duurzame klantrelaties. Bij ons staat de klant centraal. We hebben oog voor de klant en hechten veel waarde aan persoonlijk contact en heldere communicatie. We zijn betrokken bij onze klanten en vormen graag een team met onze klant, waardoor we proactief met ze kunnen meedenken.

 

Met veel van de moderne boekhoudpakketen kunt u al online informatie uitwisselen. Zonder dat u papieren in een ordner hoeft te doen. Deze banken bieden een bankenkoppeling aan: bankenkoppeling ABN AMRO, bankenkoppeling ING, bankenkoppeling Rabobank, koppeling Knab en ook Bunq biedt dit aan.

Hierdoor kunt u ons een MT-940 bestand mailen en lezen wij uw zakelijke banktransacties in.

 

PrijzenContactReferenties

 

Wij rekenen voor onze klanten een jaarprijs die is gebaseerd op 80,- Euro per maand exclusief BTW (960 euro per jaar).

Onze all-in prijs gaat uit van

 • één verkoopfactuur per week,
 • netjes aangeleverde kasfacturen en bankafschriften (facturen op volgorde achter de afschriften)
 • en apart aangeleverde nog te betalen facturen (crediteuren).

 

 

Boekhouder Heemstede

 

Welke zzp’ er gaat naar Boekhouder Heemstede

De zzp’ er die per 1 januari start. Zzp’ers die hun administratie in het verleden zelf bijhielden Dit kostte toch meer tijd dan geacht en achteraf hadden ze toch nog een boekhouder nodig voor de balans en de aangifte Inkomstenbelasting. Zij kiezen er nu voor om tijd vrij te maken voor hun corebusiness of tijd te besteden aan hun kinderen, kleinkinderen.  Zzp’ ers die vaak klagen vaak over een gebrek aan persoonlijke begeleiding en de hoge rekeningen bij andere boekhouders.

Neem contact op

 • Meer info?
 • Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan:
 • Telefoon: 06 1393 6399
 • Email: [email protected]

Foto credit
Bovenstaande foto van Hartekamp in Heemstede is gemaakt door Esther Westerveld en hier gebruikt met een CC 2.0 licentie.

Pin It on Pinterest