Boekhouder Heerenveen

Boekhouder Heerenveen. Bent u een beginnende ZZP’er, die hulp zoekt bij het opzetten van een goede administratie? Of heeft u een bloeiende onderneming, maar ziet u op tegen al dat papierwerk? Boekhouder Heerenveen neemt u graag al deze stress verhogende rompslomp uit handen.

 

Altijd bereikbaar

Dankzij bijna twintig jaar ervaring, leveren wij deskundig, snel en professioneel werk af. Bovendien staan wij dankzij onze grote flexibiliteit, altijd voor u klaar. Ook in het weekend! Boekhouder in Heerenveen is elke dag liefst 12 uur lang voor u bereikbaar.

Boekhouder Heerenveen

 

Lage kosten bij Boekhouder Heerenveen

Niet alleen vanwege onze grote bereikbaarheid, zijn wij laagdrempelig. Ook de door ons gevraagde vergoeding, die ver beneden het gemiddelde accountantstarief ligt, wordt door onze klanten als bijzonder prettig ervaren. Voor de vaste prijs van slechts 80 euro (excl. BTW) per maand worden alle administratieve sores u uit handen genomen. Wij zijn transparant in de communicatie, dus zullen nooit spooknota’s sturen. Bij ons weet u altijd waar u aan toe bent.

 

Compleet pakket

Wij zijn van alle cijfermarkten thuis. Voor ons vaste tarief van is uw hele administratie inclusief grootboek, crediteuren, debiteuren, bank etc. professioneel verzorgd. Wij dienen uw aangifte omzetbelasting per kwartaal of per maand in.Ook zijn we zeven dagen per week twaalf uur per dag bereikbaar (ook na 18.00 uur en in het weekend). Uiteraard verstrekken wij informatie over zelfstandigenaftrek, investeringsaftrek, meewerkaftrek, startersaftrek.

Bovendien kunnen wij optreden als uw financiële contactpersoon richting instanties als de Belastingdienst. Waardoor wij alles bij elkaar een bijzonder compleet dienstenpakket bieden. En dat voor één en dezelfde lage prijs van 80 euro (excl. BTW) per maand.

Eerlijke prijs bij Boekhouder Heerenveen

Wilt u een eerlijke prijs betalen voor uw boekhouding en vindt u de tarieven van de accountants te hoog? Vraag dan een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

  • Bel 06-13936399
  • of stuur uw bericht naar [email protected]
  • Boekhouder Harderwijk staat graag voor u klaar!

Pin It on Pinterest