Boekhouder Hillegom

Boekhouder Hillegom. U bent zzp’ er in Hillegom en zoekt een betrouwbare en -ook- betaalbare boekhouder. Niet eentje die hoge onverwachte facturen stuurt en die zelden terugbelt. Maar een zzp-boekhouder die die normale tarieven hanteert en zeven dagen per week geopend is.

Ook na 18.00 uur mag u bellen. Wees gerust, die zzp-boekhouder heeft u nu gevonden. Wij houden al administraties bij vanaf 80 euro per maand exclusief BTW.

 • Boekhouder in Hillegom is het juiste adres voor uw boekhouding.
 • Vanaf 80 euro exclusief BTW per maand verzorgen wij uw gehele administratie.
 • Wij zijn betrokken en deskundig en pro-actief
 • Boekhouder Hillegom is een laagdrempelig kantoor u kunt langskomen met en zonder afspraak
 • Tot ‘s avonds 22:00 uur bereikbaar
 • U mag uw administratie online aanleveren
 • Starters krijgen extra gratis startersbegeleiding.
 • Wij vragen automatisch uitstel voor de Inkomstenbelasting aangifte aan

Na afloop van het boekjaar nemen wij de balans en winst-en verliesrekening en de aangifte Inkomstenbelasting met u door. Wij kijken naar liquiditeit en of er tevens investeringen kunnen worden gedaan, en hoe u kosten kunt maken of besparen. Als u dat wilt krijgt u hulp bij het lezen van de balans en winst- en verliesrekening.

Complete administratie bij Boekhouder Hillegom

Bij Boekhouder-Hillegom bent u geen nummer maar krijgt u persoonlijk advies op maat.

Video ThumbnailBoekhouder Hillegom Boekhouder Hillegom. U bent zzp' er in Hillegom en zoekt een betrouwbare en -ook- betaalbare boekhouder. Niet eentje die hoge onverwachte facturen stuurt en die zelden terugbelt. Maar een zzp-boekhouder die die normale tarieven hanteert en zeven dagen per week geopend is. Ook na

Boekhouder-Hillegom rekent een jaarprijs die is gebaseerd op 80,- Euro per maand exclusief BTW (960 euro per jaar).

Boekhouder Hillegom

 

 

Wat krijgt u als ZZP’er voor deze prijs?

 • Het verzorgen van de complete administratie grootboek, crediteuren, debiteuren, bank, kas en giro etc.
 • Hulp en of advies bij de inschrijving in bij de Kamer van Koophandel,
 • aanvraag omzetbelastingnummer bij de Belastingdienst en BTW-nummer
 • u moet zelf de aanvraag van een VAR-verklaring doen.
 •  Het indienen van uw aangifte omzetbelasting per kwartaal of per maand
 •  Na het einde van het boekjaar dienen wij de aangifteInkomstenbelasting in

*De ZZP-jaarprijs gaat uit van één verkoopfactuur per week, netjes aangeleverde kasfacturen en bankafschriften (facturen op volgorde achter de afschriften) en apart aangeleverde nog te betalen facturen (crediteuren). U kunt uw boekhouding in een map aanleveren of deze naar ons mailen. Veel jonge ZZP’ ers kiezen ervoor om bonnen en facturen te scannen en te mailen. Boekhouder Hillegom gaat met zijn tijd mee, maar verzoekt u wel om de bonnen overzichtelijk – onderverdeeld in mapjes- te mailen.

Prijzen Contact Referenties

Online aanlevering bij Boekhouder te Hillegom

U deed uw boekhouding altijd in een ordner en dat werkt goed, maar u wilt met uw tijd mee en alles online aanleveren. Dat kan. Bij ons betaalt u geen extra geld voor een online boekhoudpakket. Kies daarom voor de aanlevering van uw administratie per email, online boekhouden. U mag facturen en bonnen online mailen, en de bankafschriften ook.

Hoe gaat het verder?

 • Wij verwerken uw bonnen en ook de facturen.
 • Wij bellen de ZZP’er als er nog vragen zijn.

Overstappen van ander administratiekantoor

Bent u niet tevreden over uw huidige accountant (te duur, niet bereikbaar) of administratie kantoor? Bel dan  voor een vrijblijvend gesprek (gratis). De praktijk wijst uit dat een ZZP’er, MKB’er het beste per 1 januari kan overstappen naar een nieuw administratiekantoor.

Bij overstap op 1 januari kan de huidige boekhouder het afgelopen boekjaar afronden en wij beginnen met het nieuwe boekjaar op basis van de cijfers van het afgelopen boekjaar.

Welke ZZP’ers kiezen voor Boekhouder Hillegom?

Ondernemingen (mkb, zzp) die per 1 januari starten. Ondernemers die hun administratie in het verleden zelf bijhielden of door een bevriende kennis lieten bijhouden. Zij willen tijd vrijmaken voor hun corebusiness of tijd besteden aan hun kinderen, kleinkinderen. Ondernemers die overstappen uit onvrede met hun huidige administratiekantoor. De praktijk wijst uit dat deze groep ondernemers veelal klaagt over het gebrek aan persoonlijke begeleiding en de hoge rekeningen.

Meer info

Foto credit

Bovenstaande foto van bollenvelden in Hillegom is gemaakt door Joris van Rooden en hier gebruikt onder een CC 2.0 licentie.

Pin It on Pinterest