Boekhouder Hilversum

Boekhouder Hilversum. Zoekt u een boekhouder Hilversum, maar vindt u een accountant te duur en te formeel. Vraag dan een gratis gesprek aan bij ZZP-boekhouder. Met een all-inn pakket (vaste prijs voor complete boekhouding en alle aangiften) zijn wij voor menige eenmanszaak en ZZP’er de juiste boekhouder.

Wij verzorgen de boekhouding van de ZZP’er voor 80 euro excl BTW per maand.

Wij staan u met een persoonlijk-advies en een persoonlijk contact terzijde. We zijn een laagdrempelig en proactief kantoor dat meedenkt met de ZZP’er.

Door middel van tips en adviezen sturen wij u –op fiscaal gebied- de richting op die u wilt.

Boekhouder Hilversum is betrouwbaar en betaalbaar en professioneel. Bij ons krijgt u een vaste jaarprijs, waardoor u van te voren weet hoeveel u jaarlijks dient te betalen.

Boekhouder Hilversum

 

ZZP Boekhouder neemt u als ZZP’er uw complete boekhouding uit handen. Ons cliëntenbestand varieert van trainer/coach tot ingenieur, van metselaar tot tekstschrijver en van stukadoor tot ict freelancer.

Advies-op-maat

Elke ZZP’er is welkom en –heel belangrijk- bij ons bent u geen nummer maar krijgt u persoonlijk advies.

Administratie uitbesteden aan boekhouder Hilversum

Hierbij verzorgen wij de gehele boekhouding.

  • het invoeren van inkoopfacturen,
  • verwerken van mutaties van de bank, giro en kas in een administratie pakket
  • tot en met het verzorgen van de jaarrekening,
  • en het indienen van de aangifte Inkomstenbelasting -IB.

U doet zelf uw boekhouding

Boekhouder HilversumIn dat geval checken wij uw administratie elk kwartaal en maken wij een kwartaalverslag op. Deze optie bevelen wij alleen aan aan de ZZP’er/MKB’er die wél over enige boekhoudkundige kennis beschikt.

Het invoeren van de inkoop-, verkoopfacturen, mutaties bank, giro en kas in een administratie pakketgeschiedt dan door de ZZP’er zelf. Indien u uw boekhouding zelf wilt doen, kunnen wij u adviseren bij de inrichting hiervan.

Heeft u geen boekhoudkundige kennis, geef uw administratie dan uit handen, de realiteit leert dat als u uw boekhouding zonder administratieve kennis gaat verwerken er vele fouten insluipen. Wij zijn dan meer tijd kwijt met het corrigeren van uw boekingen dan als we deze boekingen zelf hadden gemaakt. Terwijl u verwacht goedkoper uit te zijn…

Wij gaan echter uit van juiste en volledige weergave van de werkelijkheid.

 

Video ThumbnailBoekhouder Hilversum Boekhouder Hilversum. Zoekt u een boekhouder Hilversum, maar vindt u een accountant te duur en te formeel. Vraag dan een gratis gesprek aan bij ZZP-boekhouder. Met een all-inn pakket (vaste prijs voor complete boekhouding en alle aangiften) zijn wij voor menige eenmanszaak en ZZ

 

Wat krijgt u hiervoor?

  • Het verzorgen van de complete administratie grootboek, crediteuren, debiteuren, bank etc.
  • indienen van uw aangifte omzetbelasting per kwartaal of per maand
  • Na het einde van het boekjaar dienen wij de aangifte Inkomstenbelasting voor u in.

*Onze ZZP-jaarprijs gaat uit van één verkoopfactuur per week, netjes aangeleverde kasfacturen en bankafschriften (facturen op volgorde achter de afschriften) en apart aangeleverde nog te betalen facturen (crediteuren).

Gratis kennismakingsgesprek Boekhouder in Hilversum

Pin It on Pinterest