280

Boekhouder IJmuiden – betrouwbaar en vertrouwd

Boekhouder IJmuiden is al jarenlang een vertrouwd adres voor de lokale ZZP’ers. Net zoals Restaurant Kop van de Haven en Telstar onlosmakelijk verbonden zijn met de IJmond, zijn wij ook een bekend en betrouwbaar adres.

Dé plek voor jouw betrouwbare en betaalbare boekhouding

Als je als ZZP’er in IJmuiden woont, dan is Boekhouder-IJmuiden dé plek voor jouw betrouwbare en betaalbare boekhouding. Onze prijs is slechts 80 euro per maand, exclusief BTW. Aarzel niet en bel nu 06-1393 6399 voor een gratis kennismakingsgesprek.

 

Besparen Boekhouder

Wil je besparen op de kosten van uw boekhouder of accountant bel ons dan eens voor een gratis kennismaking. Wij maken vaste afspraken waardoor je dus van te voren altijd weet hoeveel je wanneer dient te betalen.

Je kunt de administratie in een ordner of online aanleveren. Volg aub wel onze inrichting van de mappen, omdat wij de ouderwetse schoenendoosadministratie niet in ontvangst nemen. Online kunt u uw verkoopfacturen en pdf bankafschriften mailen, u mag ook een MT 940 bestand downloaden en die naar ons mailen. Wij verwerken de boekhouding en vragen – indien noodzakelijk – enkele inkoopfacturen bij u op.

 

  • Bij ons betaal je een vast maandbedrag van 80 euro excl BTW voor je boekhouding.
  • Boekhouder IJmuiden verzorgt de complete boekhouding voor de ZZP’er.
  • Bij ons ben je geen nummer maar krijg je persoonlijk advies op maat.
  • Wij zijn pro actief
  • en hebben een laagdrempelig kantoor
  • U kunt zonder afspraak binnenlopen, omdat dit past wel zo bij de locale cultuur
  • En we zijn elke dag van de week open
  • en ook na 18.00 uur gewoon telefonisch bereikbaar
  • Kijk ook eens naar de video voor meer informatie;
  • Of volg onze tips en blogs op Twitter en Facebook

Golven slaan tegen de pier in IJmuiden met op het einde een groen-wit gestreepte vuurtoren.

Wij rekenen voor onze klanten een jaarprijs die is gebaseerd op 80,- Euro per maand exclusief BTW (960 euro per jaar).

Wat biedt boekhouder IJmuiden?

Wij verzorgen de complete administratie grootboek, crediteuren, debiteuren, bank, giro, kas etc. We geven advies over zelfstandigenaftrek, investeringsaftrek, meewerkaftrek en startersaftrek. Kijken naar de hoogte van de voorlopige aanslag en passen die eventueel aan. Daarnaast geven wij tips over het toepassen van de investeringsaftrek, de kleine ondernemersregeling, KIA en MIA en over de aanschaf van een auto op de zaak.  Wij verzorgen het indienen van de aangifte omzetbelasting, vragen uitstel aan voor het indienen van de aangifte Inkomstenbelasting. En indien noodzakelijk vragen wij een betalingsregeling -uitstel van betaling aan bij de fiscus. Aan het einde van het boekjaar dienen wij de aangifte Inkomstenbelasting voor u in.

Diagram met een overzicht van de diensten die ZZP Boekhouder aanbiedt in IJmuiden

Bij de boekhouding en adminstratie van uw onderneming komt best wel wat kijken. Bent u ZZP’er in IJmuiden en kunt u wel wat hulp gebruiken bij uw administratie? Wij helpen u graag.

Starten als zzp’er

Bent u een startende zzp’er, dan staat u veel te wachten. Wordt u zzp’er, gaat u samen met iemand een VoF starten of kiest u voor de BV. Fiscaal is dat veelal pas interessant als u een nettowinst van 150.000 euro behaalt, maar u kunt ook uit punt van risicoaansprakelijkheid een BV starten.

Er zijn veel verzekeringen om af te sluiten, en uw verzekeraar wil e vast allemaal aan u verkopen. Maar welke zijn voor u het belangrijkste?

Ook gaat u naar de Kamer van Koophandel. Hoe schrijft u zich daar in. Als timmerman of als schilder? En wat zijn de voor-en nadelen van zo’n inschrijving. Meldt de KvK u ook direct aan bij de Belastingdienst? En wat doet u met die twee blauwe brieven met een gebruikersnaam en wachtwoord.

Prijs voor administratie

*De ZZP-jaarprijs gaat uit van één verkoopfactuur per week, dus netjes aangeleverde kasfacturen en bankafschriften (facturen op volgorde achter de afschriften). Daarom graag ook apart aangeleverde nog te betalen facturen (crediteuren).

Prijzen Contact Referenties

Contant met boekhouder IJmuiden

U bent nieuwsgierig naar onze diensten en wil graag eens kennis maken. Dat kan. Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar. Ook na 17.00 uur en door de week zijn we tot 22.00 uur telefonisch bereikbaar.

Veelgestelde vragen aan Boekhouder IJmuiden

Wat zijn de belastingverplichtingen waar ik als ZZP’er in IJmuiden rekening mee moet houden voor mijn boekhouding?

Als ZZP’er in IJmuiden moet je rekening houden met verschillende belastingverplichtingen, zoals het betalen van inkomstenbelasting, omzetbelasting (BTW) en eventueel vennootschapsbelasting. Het is belangrijk om je boekhouding zorgvuldig bij te houden en tijdig aangifte te doen om aan deze verplichtingen te voldoen.

Welke kosten kan ik als ZZP’er in IJmuiden aftrekken bij mijn belastingaangifte?

Als ZZP’er in IJmuiden kun je verschillende kosten aftrekken bij je belastingaangifte. Denk hierbij aan zakelijke kosten zoals kantoorruimte, zakelijke telefoon- en internetkosten, marketingkosten, reiskosten en eventuele kosten voor aangeschafte apparatuur. Het is belangrijk om de juiste bewijsstukken en bonnen te bewaren voor deze aftrekposten.

Welke boekhoudkundige documenten moet ik als ZZP’er in IJmuiden bijhouden?

Als ZZP’er in IJmuiden is het belangrijk om verschillende boekhoudkundige documenten bij te houden. Dit omvat onder andere facturen die je verstuurt en ontvangt, bonnen en kwitanties van zakelijke uitgaven, bankafschriften, contracten en overeenkomsten, en eventuele urenregistratie. Een georganiseerde en gedetailleerde administratie helpt je bij het overzichtelijk en nauwkeurig bijhouden van je financiële situatie en vereenvoudigt het doen van je belastingaangifte.

Collage van foto's uit IJmuiden met de duinen, het strand, een vissersboot, de haven en mensen aan het werk op de visafslag.

IJmuiden is echt een plaats voor ondernemers. De ligging aan het IJmuiderstrand en de cultuur van visserij en het havengebied dragen allemaal bij aan een sterke ondernemersgeest.

Waarom is IJmuiden echt een plaats van kleine ondernemers?

IJmuiden staat bekend als een stad van kleine ondernemers om verschillende redenen:

Visserijtraditie: IJmuiden heeft een lange geschiedenis als vissershaven. Veel van de kleine ondernemingen in de stad zijn gerelateerd aan de visserijsector, zoals viswinkels, visrestaurants en visverwerkingsbedrijven. De visserij heeft een belangrijke economische en culturele rol gespeeld in de ontwikkeling van IJmuiden en heeft geleid tot het ontstaan van veel kleine bedrijven.

Havenactiviteiten: IJmuiden heeft ook een grote commerciële haven die diverse maritieme activiteiten ondersteunt, zoals scheepsreparatie, offshore-activiteiten en de aanvoer van goederen. Deze havenactiviteiten bieden kansen voor kleine ondernemers om diensten en producten te leveren aan de scheepvaartindustrie en gerelateerde bedrijven.

Toerisme: IJmuiden trekt jaarlijks veel toeristen vanwege de nabijheid van het strand en de duinen. Dit heeft geleid tot de ontwikkeling van veel kleine ondernemingen die gericht zijn op het bedienen van toeristen, zoals hotels, restaurants, strandpaviljoens en recreatiebedrijven. Het toerisme biedt mogelijkheden voor ondernemers om hun eigen bedrijf te starten en de lokale economie te stimuleren.

Ondernemersgeest: In IJmuiden heerst een sterke ondernemersgeest en een gevoel van gemeenschap. Veel inwoners van IJmuiden hebben de ambitie om hun eigen bedrijf te starten en hun ondernemersdromen na te jagen. Dit heeft geleid tot een bloeiend ecosysteem van kleine bedrijven in de stad, waarin ondernemers elkaar ondersteunen en stimuleren.

Lokale samenwerking: IJmuiden heeft verschillende initiatieven en organisaties die de ontwikkeling van kleine ondernemingen ondersteunen, zoals ondernemersverenigingen, netwerkevenementen en lokale overheidsprogramma’s. Deze ondersteunende infrastructuur draagt bij aan het succes en de groei van kleine ondernemers in de stad.

Al deze factoren samen hebben bijgedragen aan het ontstaan van IJmuiden als stad van kleine ondernemers, waar lokale bedrijven een belangrijke rol spelen in de economie en de gemeenschap.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op

U kunt ZZP-Boekhouder 7 dagen per week bereiken, ook in het weekend en na 17:00 uur. Neem contact op via [email protected], of bel 06 1393 6399. Wij horen graag van u.

Foto credit: Foto van de pier in IJmuiden door Maarten Takens en hier gebruikt met een CC2.0 licentie.

Ik werk al jaren naar volle tevredenheid samen met Peter. Als zzp'er kan ik... met al mijn boekhoudkundige en fiscale vragen bij hem terecht. Hij is goed bereikbaar en antwoordt snel, heel fijn. Prettig contact, vriendelijk. Regelt de zaken netjes per kwartaal en per jaar. Op basis van mijn ervaringen raad ik ZZP-Boekhouder Peter Brink van harte aan!Lees meer
Marianne Molleman
Rob Brink
Zeer goeie ervaring gehad met deze boekhouders. Groetjes Ferdi
Ferdi BikeCenter
Goeie boekhouder. Altijd bereikbaar.Denkt snel mee in oplossingen.Heeft mij... in het begin heel wat ellende bespaard!Lees meer
Sancder Vos
Peter werkt accuraat en is vakkundig.
Ron Kanon
Goede dagPeter Brink is 100% te vertrouwenEen aanrader dus.Peter is al... 2jaar mijnBoekhouder en ben zeer tevredenFacturen boekhoudingLees meer
Michael Martin Colombo
Peter Brink denkt mee, reageert snel en is betrouwbaar. Hij is goed... geinformeerd over nieuwe regelingen/besluiten voor ZZP'ers. We werken al jaren met ZZP Boekhouder.Lees meer
Karin Frenay (Karin Frenay Artworks)
Ik René Mulder van Mulder Security zit nu vanaf 2015 bij Peter en kan niet... anders zeggen dat ik zeer tevreden ben als ik vragen heb gaat hij er gelijk mee aan de slag en komt ook met de juiste oplossingen en antwoorden helemaal topPeter is een aanrader voor een iederLees meer
Rene Mulder
I am very happy with Peter's work and all his help in the last 3 years. We had... a few complicated issues, but he always helped out to sort out the necessary documents, including reports and balances for mortgage request.Lees meer
Zoltán Pásztor
Zeer tevreden met de service van Peter. Hij heeft mij heel goed geholpen!
Kiki von Meijenfeldt
Ik laat al bijna vier jaar mijn boekhouding doen door Peter. Altijd een... prettige ervaring geweest.Peter is goed georganiseerd, betrouwbaar en snel met antwoorden. Wat ook fijn is dat hij goed en duidelijk dingen kan uitleggen die ik niet begrijp. Hij neemt de tijd om je te helpen, ook als dat wat extra werk betekent. En in mijn ervaring is Peter heel accuraat in zijn werk. Daarom mag hij mij tot een van zijn trouwe klanten rekenen.Lees meer
Lovely Uhlenbeek
Gedegen geadviseerd en snel doorverwezen
petra maas
Ik ben al sinds 2010 klant bij Zzp-boekhouder/Peter. Naar alle... tevredenheid.Het is een verademing om iemand te hebben die altijd bereid is met je mee te denken en je daarbij niet het gevoel geeft dat je ‘domme’ vragen stelt. Dat heb ik helaas wel eens anders meegemaakt.Net als veel andere kleine ondernemers, zijn financien nou niet bepaald mijn hobby en dan is het prettig om iemand te hebben die je daarbij helpt en een beetje flexibel is. Dat Peter een vast bedrag rekent, is daarbij prettig overzichtelijk. Altijd snel bereikbaar en niet te beroerd om als nodig net een stap harder te lopen. Echt een aanrader!Lees meer
Linda Metman
Peter is bereikbaar, snel en zeer behulpzaam. Nadat ik hem voorstelde waarmee... ik hulp nodig had heeft hij mij voorzien van zakelijk advies en hulp gegeven exact waar ik het nodig had. Ik ben erg tevreden en beveel Peter dan ook absoluut aan!Lees meer
Marc Smeets
Peter heeft mij geholpen met een aantal boekhoudkundige probleempjes waar ik... zelf niet uit kwam, Peter is heel direct en duidelijk.Een vakman!!!Lees meer
barry schouten
I’m very satisfied to do my administration with Peter. I recommend! It’s easy... to get contact with Peter in English.Lees meer
Katarzyna Konieczna
Als architectenbureau zijn we geen makkelijke klant voor een boekhouder. Ons... hoofddoel is niet direct het ondernemerschap. Onze focus ligt op mooie dingen maken. Ondertussen zitten we al jaren bij Peter Brink. Hij is een heel goed vakmens die voor ons naast de vaste boekhouding zelfs prognoses maakt en liquiditeitsbegrotingen opstelt. Maar vooral waarderen wij zijn menselijke kant. Hij kan zich heel goed inleven in onze situatie en denkt altijd met ons mee. Top boekhouder!Lees meer
Ruud Visser
Im very happy to do my administration with Peter. Always Professional and... helpfull!Lees meer
Damian Rydel
Als ZZP’er zocht ik naar een goede, betrouwbare en betaalbare boekhouder. Ik... ben bedrijfsmatig met hele andere dingen bezig en ik heb weinig of geen aandacht voor mijn boekhouding. En ook geen zin in.Gekregen waar ik naar op zoek was. Iemand die mij persoonlijk kan adviseren bij vragen en mijn aangifte inkomstenbelasting en jaarrekening wil verzorgen. En dat doet hij goed: degelijk advies en overzichtelijke stukken. Op mijn vragen werd binnen 24 uur gereageerd. Snelle service dus, uitstekend geholpen. Vakman.Daarom heel erg blij met Peter.Lees meer
mark sluiter
Goed bereikbaar. Heldere communicatie. Geen gedoe. Een aanrader!
Martin Faas
I'm very happy I found Peter (ZZP Boekhouder). He is very experienced about... freelancer accounting and always gives me great advice about my business, expenses and invoicing. Can only recommend his service!Lees meer
Szonja Kisgergely
Super snel en duidelijk geholpen!
natalie bogtman
Ik werk nu ruim 3 jaar met Peter als boekhouder. Prima boekhouder. To the... point. Altijd bereikbaar en vrijwel direct antwoord op vragen. Dat is heel fijn.Lees meer
Reggae Agenda.NL
Zeer kundig, super vriendelijk, service gericht en betrouwbaar. Inmiddels al... vele jaren een goede partner.Lees meer
Boudewijn En Roekshane Pool
Peter, is pragmatisch deskundig en zeer toegankelijk. Goed bereikbaar met een... snelle reactietijd. Zeer tevredenLees meer
Robert van de Velde
Peter doet al aantal jaren mijn boekhouding. Hij denkt met je me mee en komt... met informatie die betrekking heeft op je eigen branche of persoonlijke omstandigheden.Lees meer
Jeannette Huiberts
Peter is praktisch, snel en deskundig. Verstaat zijn vak en komt met... besparende tips. En wat me extra aanspreekt is dat hij echt geïnteresseerd is in mijn vakgebied (coaching / persoonlijke ontwikkeling).Lees meer
Jules Frenay
Peter staat altijd klaar met raad & daad. Snelle reactie prijs... kwaliteitsverhouding top!!Lees meer
Judica Verbaas
Peter is very good in His profesion. Always answering or calling back very... soon. . Always looking for the best solutions and His English is also good. Im very happy to have my documents in his hands!!!!Greetings KamilLees meer
Kamil Magdzinski
Peter heeft mij enorm geholpen met mijn bedrijf en begeleid in het nemen van... juiste beslissingen aangaande bedrijfsinvesteringen. Heel fijn dat hij ook in de avonduren bereikbaar is !!!Lees meer
Maravilha Maastricht
Kan niets anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben. Het is een prettig idee... wanneer een professional met je meekijkt en waar nodig aan de bel trekt of tips geeft. Een goede boekhouder neemt je een aantal zaken uit handen. Dat geeft rust. Daarnaast is ZZP-boekhouder scherp geprijsd. Ook niet onbelangrijk. Top service!Lees meer
W Equirk
Waar ik behoefte aan heb is een vraagbaak. Een plek waar in vragen kan stellen... en kan sparren. Een service die betrouwbaar is en goed werk levert. Dat heb ik gevonden. Ik weet vooraf precies wat de kosten zijn en wanneer ik vragen heb, kan ik altijd bellen. Ik ben zeer tevreden.Lees meer
Pin 12
Vooral op de hoogte van actuele wijzigingen in het zwalkenede overheidsbeleid.... VAR, Modelovereenkomsten etc. Denkt mee!Lees meer
Vincent van Witteloostuyn
Zit nu 2 jaar bij Peter en het bevalt goed. Hij is goed bereikbaar, zegt waar... het op staat en handelt snel. Hij denkt goed mee voor mij als ZZP'er. Zijn eigenzinnigheid kan ik waarderen en komt ook ten goede van mijn bedrijf. Ik kan Peter "ZZP Boekhouder" zeker aanraden!Lees meer
Gideon Biegstraaten
Vanaf het moment dat ik ZZP-er werd, werk ik samen met Peter. Hij reageert... snel op mijn vragen en is heel nauwkeurig. En dit voor een scherpe prijs!Lees meer
Nikolett Törteli
ZZP Boekhouder, de naam omschrijft alles waar hij voor staat. Een uitstekende... boekhouder voor een zzp´er. Snel en volledig. Een aanrader!Lees meer
Remco van der Linden
Goed bereikbaar- letterlijk én figuurlijk, professional- haalt het beste voor... jou uit je boekhouding, denkt in mogelijkheden, eigenzinnig- past goed bij een zzp-er :). Nog niet gebeld? Zou ik wel doen!Lees meer
Esther Hooijmaijers
goede, snelle service!
Vincent Vonk
Altijd snel reactie op vragen en dus goed bereikbaar!
Wicky van Zelst
Ik werk al jaren samen met Peter van ZZP Boekhouder en ben zeer tevreden. Wat... ik vooral prettig vind is dat ik altijd terecht kan voor vragen. Een mailtje of een telefoontje en ik krijg meteen antwoord, zelfs in het weekend. Ik vind de service ook heel compleet. Al met al een aanrader voor iedere zelfstandige!Lees meer
Dave van Deudekom
js_loader

Pin It on Pinterest