Boekhouder IJmuiden

Boekhouder IJmuiden is jaren een vast adres voor de locale ZZP’ er. Zoals Restaurant Kop van de Haven en Telstar onlosmakelijk met de IJmond verbonden zijn zo zijn wij ook een bekend adres. Ben je als ZZP’er woonachtig in IJmuiden dan is Boekhouder–IJmuiden jouw betrouwbare en betaalbare boekhouder. Prijs 80 euro excl. BTW per maand. Bel 06-13936399 voor gratis kennismaking.

 

Video ThumbnailBoekhouder IJmuiden Boekhouder IJmuiden is jaren een vast adres voor de locale ZZP' er. Zoals Restaurant Kop van de Haven en Telstar onlosmakelijk met de IJmond verbonden zijn zo zijn wij ook een bekend adres. Ben je als ZZP'er woonachtig in IJmuiden dan is Boekhouder–IJmuiden jouw betrouwbare en be

 

Besparen Boekhouder

Wil je besparen op de kosten van uw boekhouder of accountant bel ons dan eens voor een gratis kennismaking. Wij maken vaste afspraken waardoor je dus van te voren altijd weet hoeveel je wanneer dient te betalen.

Je kunt de administratie in een ordner of online aanleveren. Volg aub wel onze inrichting van de mappen, omdat wij de ouderwetse schoenendoosadministratie niet in ontvangst nemen. Online kunt u uw verkoopfacturen en pdf bankafschriften mailen, u mag ook een MT 940 bestand downloaden en die naar ons mailen. Wij verwerken de boekhouding en vragen – indien noodzakelijk-  enkele inkoopfacturen bij u op.

 

  • Bij ons betaal je een vast maandbedrag van 80 euro excl BTW voor je boekhouding.
  • Boekhouder IJmuiden verzorgt de complete boekhouding voor de ZZP’er.
  • Bij ons ben je geen nummer maar krijg je persoonlijk advies op maat.
  • Wij zijn pro actief
  • en hebben een laagdrempelig kantoor
  • U kunt zonder afspraak binnenlopen, omdat dit past wel zo bij de locale cultuur
  • En we zijn elke dag van de week open
  • en ook na 18.00 uur gewoon telefonisch bereikbaar
  • Kijk ook eens naar de video voor meer informatie;
  • Of volg onze tips en blogs op Twitter en Facebook

Boekhouder IJmuiden

Wij rekenen voor onze klanten een jaarprijs die is gebaseerd op 80,- Euro per maand exclusief BTW (960 euro per jaar).

Wat biedt boekhouder IJmuiden?

Wij verzorgen de complete administratie grootboek, crediteuren, debiteuren, bank, giro, kas etc. We geven advies over zelfstandigenaftrek, investeringsaftrek, meewerkaftrek en startersaftrek. Kijken naar de hoogte van de voorlopige aanslag en passen die eventueel aan. Daarnaast geven wij tips over het toepassen van de investeringsaftrek, de kleine ondernemersregeling, KIA en MIA en over de aanschaf van een auto op de zaak.  Wij verzorgen het indienen van de aangifte omzetbelasting, vragen uitstel aan voor het indienen van de aangifte Inkomstenbelasting. En indien noodzakelijk vragen wij een betalingsregeling -uitstel van betaling aan bij de fiscus. Aan het einde van het boekjaar dienen wij de aangifte Inkomstenbelasting voor u in.

 

Boekhouder IJmuiden

Starter als zzp’er

Bent u een startende zzp’er, dan staat u veel te wachten. Wordt u zzp’er, gaat u samen met iemand een VoF starten of kiest u voor de BV. Fiscaal is dat veelal pas interessant als u een nettowinst van 150.000 euro behaalt, maar u kunt ook uit punt van risicoaansprakelijkheid een BV starten.

Er zijn veel verzekeringen om af te sluiten, en uw verzekeraar wil e vast allemaal aan u verkopen. Maar welke zijn voor u het belangrijkste?

Ook gaat u naar de Kamer van Koophandel. Hoe schrijft u zich daar in. Als timmerman of als schilder? En wat zijn de voor-en nadelen van zo’n inschrijving. Meldt de KvK u ook direct aan bij de Belastingdienst? En wat doet u met die twee blauwe brieven met een gebruikersnaam en wachtwoord.

Prijs voor administratie

*De ZZP-jaarprijs gaat uit van één verkoopfactuur per week, dus netjes aangeleverde kasfacturen en bankafschriften (facturen op volgorde achter de afschriften). Daarom graag ook apart aangeleverde nog te betalen facturen (crediteuren).

PrijzenContactReferenties

Contant met boekhouder IJmuiden

U bent nieuwsgierig naar onze diensten en wil graag eens kennis maken. Dat kan. Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar. Ook na 17.00 uur en door de week zijn we tot 22.00 uur telefonisch bereikbaar.

Foto credit Bovenstaande foto door Maarten Takens en hier gebruikt met een CC2.0 licentie.

Pin It on Pinterest