Boekhouder in Purmerend

Boekhouder in Purmerend is een kantoor dat met u meedenkt en die zeven dagen per week bereikbaar is. Ook na werktijd. Dat vinden onze klanten wel zo lekker, zo kunnen ze gewoon eerst hun opdracht afmaken, het geld verdienen en in de avonduren of in het weekend langs de boekhouder. Wij houden al administraties bij vanaf 80 euro per maand exclusief BTW.

Boekhouder in Purmerend

We hebben veel ervaring in het begeleiden van starters met het opzetten van hun eigen onderneming en zorgen ervoor dat aan alle voorwaarden voor succes worden voldaan. Wij nemen je de zakelijke sores uit handen zodat jij je volledig kunt storten op je nieuwe onderneming.

Stap voor stap loodsen we je zo door de eerste beginperiode waarin er veel op je afkomt. Een hele verademing. Daarnaast zijn wij klein genoeg om u en uw bedrijf persoonlijk te kennen. We hebben een informele bedrijfscultuur, korte communicatielijnen en we zorgen voor één aanspreekpunt voor al uw zaken. Zo kunt u snel schakelen en zo blijven wij goed op de hoogte van alle ontwikkelingen in en rondom uw bedrijf.

 

boekhouder in Purmerend

 

Wij besparen u frustratie, bespaart u tijd en bespaart u (hoogst waarschijnlijk) bovendien belasting.

 

Overzicht diensten ZZP Boekhouder

Voor de vaste prijs van slechts 80 euro per maand worden u de sores uit handen genomen.

 

Wat biedt Boekhouder in Purmerend de ZZP’er?

  •  Wij verzorgen uw complete administratie grootboek, crediteuren, debiteuren, bank etc.
  • Wij doen voor u aangifte omzetbelasting per maand, kwartaal of per jaar. Daarnaast dienen wij aan het einde van het boekjaar uw aangifte inkomstenbelasting in. Dat alles voor een prijs die ver beneden accountants tarieven ligt.
Prijzen Contact Referenties

 

 Wat verwachten wij van u?

U bent jong en handig met de computer. Dan is er volop mogelijkheid om tijd en kosten te besparen voor de aanlevering van de boekhouding. U wilt graag op een moderne wijze je boekhouding bijhouden en u hebt niets met papier, ordners en tabellarische kasboeken. ZZP-boekhouder voor jou een pakket op maar gemaakt.

Daarom geven wij u de kans om uw administratie ook per email aan te leveren. U hoeft geen duur programma te kopen. U kunt uw facturen en bankafschriften gewoon per kwartaal mailen. Wij printen voor u. Wij verwerken de boekhouding. En als we vragen hebben mailen of bellen wij u.
De voordelen op een rij. Als zzp’ er hoeft u geen duur online pakket te kopen, u hoeft niet te printen, hoeft niks in een map te stoppen. Gevolg, u bespaart tijd, u hoeft niet naar de boekhouder. Alles gebeurt per mail en of gsm.

Om de ZZP-boekhouder het werk niet moeilijker te maken levert u nette kasfacturen en bankafschriften aan op volgorde. Daarnaast apart de nog te betalen facturen (crediteuren). Voor ons jaarpakket gaan we uit van een verkoopfactuur per week.

Video ThumbnailBoekhouder in Purmerend Boekhouder in Purmerend is een kantoor dat met u meedenkt en die zeven dagen per week bereikbaar is. Ook na werktijd. Dat vinden onze klanten wel zo lekker, zo kunnen ze gewoon eerst hun opdracht afmaken, het geld verdienen en in de avonduren of in het weekend langs de boekho

Contact

Wij hebben veel ervaring in het begeleiden van de startende ZZP’er met het opzetten van hun eigen bedrijf. Heeft u plannen om te starten als ZZP’er of heeft u als behoefte aan een deskundig en onafhankelijk klankbord? Bel dan eens. Het is gesprek is gratis.

Bel ons voor een gratis kennismaking. Dat kan op kantoor van de boekhouder of bij uw onderneming op locatie en ook in Amsterdam. Wij komen namelijk ook naar de ZZP’er toe.Wij leggen u onze werkwijze uit en nemen uw persoonlijke situatie door. Tevens letten wij op de zakelijke als de privé kant en spelen in op toekomstige ontwikkelingen. Met een gerust hart kunt u uw ZZP-administratie uit handen geven? Bel vrijblijvend voor informatie met 06-13936399.

Pin It on Pinterest