Boekhouder in Rotterdam

Boekhouder in Rotterdam is een allround specialist op financieel- en administratief gebied. Daarnaast zijn wij ook beschikbaar voor advies op financieel, fiscaal en gebied. Bekijk ook onze video op You Tube.

Administratie

Wij houden ons bezig met het verzorgen en inrichten van complete administraties de zzp’er. Voor het opzetten van startende bedrijven staan wij voor u klaar.

Zorg ervoor dat u zich als ZZP’er zich kan blijven richten op dat waar u goed in bent. Indien u de administratie uitbesteedt aan Boekhouder in Rotterdam heeft u verder geen omkijken naar de administratieve rompslomp. U kunt er op vertrouwen dat deze zaken op orde zijn. Sluit met ons een totaalpakket af en u kunt altijd terecht voor vragen en advies.

Hulp aan startende zzp’ er

De starter is ook van harte welkom. Die heeft vaak behoefte aan een optimale begeleiding terwijl er nog weinig of geen inkomsten zijn gemaakt. Wij streven ernaar een langdurige relatie op te bouwen met onze klanten. Ook zijn we  bereid om tijd en energie in een startende zaak te steken.Onze kracht is ook het  helpen van een startende zzp’er bij het inrichten van hun administratie en geven fiscale tips. Ook geven we advies tbv inschrijving KvK

Boekhouder in Rotterdam

 

 

Wij rekenen voor onze klanten een jaarprijs die is gebaseerd op 80,- Euro per maand exclusief BTW (960 euro per jaar).

Wat krijgt u voor deze prijs?

Het verzorgen van de complete administratie grootboek, crediteuren, debiteuren, ook bank etc.Het indienen van uw aangifte omzetbelasting per kwartaal, per maand of per jaar. U dient elk kwartaal aangifte omzetbelasting te doen. Veelal  moet u afdragen  over de BTW op de verkopen, minus de BTW op de inkopen en kosten. Tenzij u met BTW verlegd factureert.

De Omzetbelastingaangifte dient eind januari, april, juli en oktober te zijn ingediend. Elk kwartaal krijgt u van ons een mail met het te betalen bedrag en als u dat voor het einde van de maand overmaakt krijgt u geen boetes. Aan het einde van het boekjaar maken wij de balans op en dienen we de aangifte Inkomstenbelasting in.

 

Prijzen Contact Referenties

Jaarpakket ZZP’er

  • Totaal jaarpakket gaat uit van één verkoopfactuur per week,
  • netjes aangeleverde kasfacturen en bankafschriften (facturen ook op volgorde achter de afschriften)
  • en apart aangeleverde nog te betalen facturen (crediteuren).

 

Boekhouder in Rotterdam

Boekhouder in Rotterdam is

Transparant over onze vergoedingen die wij vragen voor de werkzaamheden,want wij werken met vaste prijsafspraken per boekjaar. Wij maken duidelijke afspraken wat u van ons kunt verwachten en wat wij van u verwachten. Behaalt u geen omzet dan kunnen we  u een kwartaal geen factuur sturen.

Online bij Boekhouder in Rotterdam

Wij spelen in op de wensen van de klant die steeds meer online gaat werken. Daarom geven wij u de kans om uw administratie ook per email aan te leveren. U hoeft geen duur programma te kopen. U kunt uw mt-940 bestand van uw bank en facturen gewoon per kwartaal mailen. Wij printen voor u. Wij verwerken de boekhouding. En als we vragen hebben mailen of bellen wij u.

Voordelen bij Boekhouder in Rotterdam

Uw voordelen zijn. U bespaart tijd. Je hoeft elke maand of elk kwartaal niet op kantoor te komen. De zzp’erbespaart papier, mappen en ruimte. Alles kunt u op uw PC of externe harde schijf of in de cloud opslaan. We hebben nog wel persoonlijk contact –hetzij een keer per jaar op kantoor of bij u thuis en elk geval elke drie maanden per mail en of telefoon of skype. Wijj gaan met de tijd mee, maar verliezen de oude kernwaarden (persoonlijk contact) niet uit het oog.

Wij zijn de specialist voor ZZP’er

Wij hebben veel ervaring in het begeleiden van de startende ZZP’er met het opzetten van hun eigen bedrijf. Heeft u plannen om te starten als ZZP’er of heeft u als behoefte aan een deskundig en onafhankelijk klankbord? Wij geven ook tips over bijvoorbeeld de aankoop van een auto. Niet over het merk of het type, daar hebben wij geen verstand van. Wel over de financiële gevolgen. Een auto op naam van de zaak kan de zzp’er behoorlijk wat voordeel opleveren omdat veel kosten aftrekbaar zijn. Denk bijvoorbeeld aan de btw bij aanschaf (21 procent), de afschrijving van de auto, brandstof- en onderhoudskosten, wegenbelasting, verzekering, parkeergeld, en de kosten van de lease. Al deze kosten zijn aftrekbaar van de winst. Maar elk voordeel heeft ook een nadeel.

Youngtimer

Daarom kan de Youngtimer van de zaak interessant zijn. Soms is oud beter dan nieuw. En dat geldt voor een zzp’er zeker als het om de keuze voor een zakelijke auto gaat. Voor ondernemers zijn zogeheten youngtimers (auto’s ouder dan vijftien jaar) fiscaal interessant. Misschien is het niet meteen uw eerste gedachte om een oudere tweedehands auto te kiezen als zakelijke auto, maar laat de fiscale voordelen u overtuigen.

Youngtimer is lagere bijtelling

U weet ongetwijfeld dat u bijtelling moet betalen als u met uw zakelijke auto meer dan 500 kilometer privé rijdt per jaar. Bijtelling is het bedrag dat u bij uw inkomsten optelt en waarover u belasting betaalt. Bij nieuwe en jonge tweedehands auto’s is dit vaak 22 procent van de nieuwwaarde van uw auto. Ondanks dat de auto wellicht al wel tien jaar oud is.

Daar komt bij dat u eens per jaar, in het vierde kwartaal, 2,7 procent btw van de nieuwwaarde moet optellen bij uw omzetbelasting.
En hier komt het voordeel van een youngtimer om de hoek kijken. Daarvoor geldt de hoge bijtelling van de nieuwprijs namelijk niet. En nog mooier: de bijtelling wordt over de dagwaarde. En dat is nogal een verschil.

Contact Boekhouder te Rotterdam

Meer info. Bel dan eens. Het is gesprek is gratis.

  • Voor meer informatie kunt u contact opnemen met
  • Telefoon: 06-13936399
  • Email: [email protected]

Video ThumbnailBoekhouder in Rotterdam Boekhouder in Rotterdam is een allround specialist op financieel- en administratief gebied. Daarnaast zijn wij ook beschikbaar voor advies op financieel, fiscaal en gebied. Bekijk ook onze video op You Tube. Administratie Wij houden ons bezig met het verzorgen en inrichten va

 

Pin It on Pinterest