Boekhouder in Rotterdam voor de zzp’er

Boekhouder in Rotterdam is een allround specialist op financieel- en administratief gebied. Daarnaast zijn wij ook beschikbaar voor advies op financieel, fiscaal en gebied. Bekijk ook onze video op You Tube.

Administratie

Wij houden ons bezig met het verzorgen en inrichten van complete administraties de zzp’er. Voor het opzetten van startende bedrijven staan wij voor u klaar.

Zorg ervoor dat u zich als ZZP’er zich kan blijven richten op dat waar u goed in bent. Indien u de administratie uitbesteedt aan Boekhouder in Rotterdam heeft u verder geen omkijken naar de administratieve rompslomp. U kunt er op vertrouwen dat deze zaken op orde zijn. Sluit met ons een totaalpakket af en u kunt altijd terecht voor vragen en advies.

Hulp aan startende zzp’ er

De starter is ook van harte welkom. Die heeft vaak behoefte aan een optimale begeleiding terwijl er nog weinig of geen inkomsten zijn gemaakt. Wij streven ernaar een langdurige relatie op te bouwen met onze klanten. We zijn bereid om tijd en energie in een startende zaak te steken.Wij helpen een startende zzp’er bij het inrichten van hun administratie en geven fiscale tips. Ook geven we advies tbv inschrijving KvK

Boekhouder in Rotterdam

 

 

Wij rekenen voor onze klanten een jaarprijs die is gebaseerd op 80,- Euro per maand exclusief BTW (960 euro per jaar).

Wat krijgt u voor deze prijs?

Het verzorgen van de complete administratie grootboek, crediteuren, debiteuren, ook bank etc.Het indienen van uw aangifte omzetbelasting per kwartaal, per maand of per jaar. U dient elk kwartaal aangifte omzetbelasting te doen. Veelal  moet u afdragen  over de BTW op de verkopen, minus de BTW op de inkopen en kosten. Tenzij u met BTW verlegd factureert.

De Omzetbelastingaangifte dient eind januari, april, juli en oktober te zijn ingediend. Elk kwartaal krijgt u van ons een mail met het te betalen bedrag en als u dat voor het einde van de maand overmaakt krijgt u geen boetes. Aan het einde van het boekjaar maken wij de balans op en dienen we de aangifte Inkomstenbelasting in.

 

PrijzenContactReferenties

Jaarpakket ZZP’er

  • Totaal jaarpakket gaat uit van één verkoopfactuur per week,
  • netjes aangeleverde kasfacturen en bankafschriften (facturen ook op volgorde achter de afschriften)
  • en apart aangeleverde nog te betalen facturen (crediteuren).

 

Boekhouder in Rotterdam

Boekhouder in Rotterdam is

Transparant over onze vergoedingen die wij vragen voor de werkzaamheden,want wij werken met vaste prijsafspraken per boekjaar. Wij maken duidelijke afspraken wat u van ons kunt verwachten en wat wij van u verwachten. Behaalt u geen omzet dan kunnen u een kwartaal geen factuur sturen.

betrouwbaar, en servicegericht, ook meedenkend en staat tevens voor kwaliteit.

Wij zijn de specialist voor ZZP’er

  • Voor meer informatie kunt u contact opnemen met
  • Telefoon: 06-13936399
  • Email: [email protected]

Video Thumbnail

 

Pin It on Pinterest