Boekhouder Lelystad

Boekhouder Lelystad is er voor de ZZP’er, die hulp zoekt bij het opzetten van een goede administratie.  Heeft u een bloeiende onderneming, maar ziet u op tegen al dat papierwerk? Wij nemen u graag al deze stress verhogende rompslomp uit handen!

Overzicht diensten ZZP Boekhouder

Boekhouder Lelystad altijd bereikbaar

Dankzij bijna twintig jaar ervaring, levert Boekhouder Lelystad deskundig, snel en professioneel werk af. Bovendien staan wij dankzij onze grote flexibiliteit, altijd voor u klaar. Ook in het weekend! Wij zijn elke dag liefst 12 uur lang voor u bereikbaar.

Boekhouder Lelystad

Lage kosten

Niet alleen vanwege onze grote bereikbaarheid, zijn wij laagdrempelig. Ook de door ons gevraagde vergoeding, die ver beneden het gemiddelde accountantstarief ligt, wordt door onze klanten als bijzonder prettig ervaren. Voor de vaste prijs van slechts 80 euro (excl. BTW) per maand worden alle administratieve sores u uit handen genomen. Wij zijn transparant in de communicatie, dus zullen nooit spooknota’s sturen. Bij ons weet u altijd waar u aan toe bent.

 Compleet pakket

Wij zijn van alle cijfermarkten thuis. Van aangiftes omzet- en inkomstenbelasting tot het voeren van het grootboek en de debiteuren of crediteuren, wij regelen het voor u. Bovendien kunnen wij optreden als uw financiële contactpersoon richting instanties als de Belastingdienst. Waardoor wij alles bij elkaar een bijzonder compleet dienstenpakket bieden. En dat voor één en dezelfde lage prijs van 80 euro (excl. BTW) per maand.

PrijzenContactReferenties

Eerlijke prijs bij Boekhouder Lelystad

Wilt u een eerlijke prijs betalen voor uw boekhouding en vindt u de tarieven van de accountants te hoog? Vraag dan een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

Bel 06-13936399 of stuur uw bericht naar [email protected] Boekhouder Lelystad staat graag voor u klaar!

Video ThumbnailBoekhouder Lelystad Boekhouder Lelystad is er voor de ZZP’er, die hulp zoekt bij het opzetten van een goede administratie.  Heeft u een bloeiende onderneming, maar ziet u op tegen al dat papierwerk? Wij nemen u graag al deze stress verhogende rompslomp uit handen! Boekhouder Lelystad altijd bereikba

Pin It on Pinterest