Boekhouder Lisserbroek, is boekhouder-zzp

Bij Boekhouder Lisserbroek kijken wij naar de mens achter de ondernemer. Bij ons bent u geen nummer maar krijgt u persoonlijk advies-op-maat. En zoals u heeft gezien berekenen wij geen uurtarief, zoals bij vele andere administratiekantoren gebruikelijk is, maar betaalt u vaste all-in-rijs. En die is 960 euro exclusief BTW per jaar.

Win-win-situatie

Als u ons inschakelt om uw administratie uit handen te nemen, ontstaat er voor u als ZZP’er een win-win-situatie. Het levert u niet alleen extra tijd op om succesvol te ondernemen. Het bespaart u tevens een frustrerende administratieve rompslomp én hoogst waarschijnlijk ook het betalen van belasting.

Boekhouder Lisserbroek

Hoge service, lage nota’s

Is boekhouder Lisserbroek duur? Nee, wij werken voor een prijs die ver beneden accountants tarieven ligt. Voor de vaste prijs van slechts 80 euro per maand worden u als ZZP’er de administratieve sores uit handen genomen.

Voor deze prijs staat ZZP-boekhouder Lisserbroek zeven dagen per week, 12 uur per dag voor u klaar. En verzorgen wij voor u als ZZP’er:

  •  uw complete administratie,
  •  grootboek,
  •  en ook crediteuren,
  • als de debiteuren,
  • bank,
  • aangifte omzetbelasting,
  • aangifte inkomstenbelasting,
  • etc.

Boekhouder in Lisserbroek stuurt u geen onverwachte facturen. Wij geven u als ZZP’er immers de vrije keuze of u via de uurprijs wilt betalen of liever per maand of per jaar.

 

Boekhouder Lisserbroek

Bovendien investeren wij graag in de onderlinge band met zijn klanten. Bij ons bent u geen nummer. Wij kijken ook naar de mens achter de ZZP’er. Op kantoor heerst een informele en goede sfeer die ervoor zorgt dat klanten zich snel op hun gemak voelen.

 

Eigen zaak starten

Een startende zzp’er heeft vaak behoefte aan een maximale begeleiding terwijl er nog weinig of geen inkomsten zijn gemaakt. Wij opteren voor een langdurige relatie met onze klanten. Daarom zijn we bereid om tijd en energie in een startende onderneming te investeren.

Wist u dat u al voordelen kunt behalen voordat u uw zaak start. Ook zakelijk kosten die u nog voor de officiële start heeft gemaakt, mag u onder bepaalde voorwaarden aftrekken.

Wij kunnen starters o.a. helpen bij het inrichten van hun administratie, kredietaanvraag bij banken en de bepaling van ondernemersvorm.

Ook zijn wij de vaste contactpersoon voor al uw zaken. Zo kunnen wij optreden als uw contactpersoon naar de Belastingdienst. Wilt u bijvoorbeeld uitstel aanvragen voor uw aangifte Inkomstenbelasting? Wij regelen het graag voor u.

 Hoe werkt Boekhouder-Lisserbroek?

Om voor u snel een overzichtelijke en kloppende administratie te maken, hebben wij slechts een paar dingen van u nodig:

  • nette kasfacturen en bankafschriften aan op volgorde achter het dagafschrift.
  • Daarnaast ook apart de nog te betalen facturen (crediteuren).

Voor ons jaarpakket gaan we uit van een verkoopfactuur per week.

Wilt u met een gerust hart uw ZZP-administratie uit handen geven?

Pin It on Pinterest