Boekhouder Maastricht

Boekhouder Maastricht is er voor de zzp’er in deze mooie bourgondische stad. Spannende tijden zijn aangebroken, want je hebt besloten om voor jezelf te beginnen. Je bent immers goed in wat je doet, niet bang voor uitdagingen, je hebt een geweldig idee en je ruikt kansen. Alle ingrediënten voor een succesvolle ZZP carrière. Maar voor het zover is moet er nog heel wat gebeuren. Wie wijst je de weg en vertelt je hoe en waar je moet beginnen?

Video ThumbnailBoekhouder Maastricht Boekhouder Maastricht is er voor de zzp'er in deze mooie bourgondische stad. Spannende tijden zijn aangebroken, want je hebt besloten om voor jezelf te beginnen. Je bent immers goed in wat je doet, niet bang voor uitdagingen, je hebt een geweldig idee en je ruikt kansen. Alle i

 

Boekhouder Maastricht

  • We hebben veel ervaring in het begeleiden van starters met het opzetten van hun eigen onderneming en zorgen ervoor dat aan alle voorwaarden voor succes worden voldaan.
  • ZZP-boekhouder neemt je de zakelijke sores uit handen zodat jij je volledig kunt storten op je nieuwe onderneming.
  • Stap voor stap loodsen we je zo door de eerste beginperiode waarin er veel op je afkomt. Een hele verademing.
  • En daar komen wij helpen. Een allround specialist op financieel en ZZP-gebied die administratie wel leuk vindt. En er bovendien met 18 jaar ervaring ook nog eens hartstikke goed in is.
Overzicht diensten ZZP Boekhouder

Wij besparen u frustratie, bespaart u tijd en bespaart u (hoogst waarschijnlijk) bovendien belasting. Voor de vaste prijs van slechts 80 euro per maand worden u de sores uit handen genomen.

Wat krijgt u voor deze prijs?

Wij verzorgen uw complete administratie grootboek, crediteuren, debiteuren, bank etc. Wij doen voor u aangifte omzetbelasting per maand, kwartaal of per jaar. Daarnaast dienen wij aan het einde van het boekjaar uw aangifte inkomstenbelasting in. Dat alles voor een prijs die ver beneden accountants tarieven ligt.

Boekhouder Maatricht

Wat wordt er van u verwacht?

Om de ZZP-boekhouder het werk niet moeilijker te maken levert u nette kasfacturen en bankafschriften aan op volgorde. Daarnaast apart de nog te betalen facturen (crediteuren).

Voor ons jaarpakket gaan we uit van een verkoopfactuur per week.

Met een gerust hart uw ZZP-administratie uit handen geven?

  • Bel vrijblijvend voor informatie,
  • telefoonnummer 06-13936399.
Prijzen Contact Referenties

Pin It on Pinterest