Boekhouder Middelburg: de specialist ZZP’er

Bent u een beginnende ZZP’er, die hulp zoekt bij het opzetten van een goede administratie? Of heeft u een bloeiende onderneming, maar ziet u op tegen al dat papierwerk?

Boekhouder Middelburg neemt u graag al deze stress verhogende rompslomp uit handen!

 Altijd bereikbaar

Dankzij bijna twintig jaar ervaring, leveren wij deskundig, snel en professioneel werk af. Bovendien staan wij dankzij onze grote flexibiliteit, altijd voor u klaar. Ook in het weekend! Boekhouder Middelburg is elke dag liefst 12 uur lang voor u bereikbaar.

Boekhouder Middelburg

 Lage kosten

Niet alleen vanwege onze grote bereikbaarheid, zijn wij laagdrempelig. Ook de door ons gevraagde vergoeding, die ver beneden het gemiddelde accountantstarief ligt, wordt door onze klanten als bijzonder prettig ervaren. Voor de vaste prijs van slechts 80 euro (excl. BTW) per maand worden alle administratieve sores u uit handen genomen. Wij zijn transparant in de communicatie, dus zullen nooit spooknota’s sturen. Bij Boekhouder Middelburg weet u altijd waar u aan toe bent.

 

Overzicht diensten ZZP Boekhouder

Compleet pakket

Boekhouder Middelburg is van alle cijfermarkten thuis. Van aangiftes omzet- en inkomstenbelasting tot het voeren van het grootboek en de debiteuren of crediteuren, wij regelen het voor u. Bovendien kunnen wij optreden als uw financiële contactpersoon richting instanties als de Belastingdienst. Waardoor wij alles bij elkaar een bijzonder compleet dienstenpakket bieden. En dat voor één en dezelfde lage prijs van 80 euro (excl. BTW) per maand.

 Eerlijke prijs

Wilt u een eerlijke prijs betalen voor uw boekhouding en vindt u de tarieven van de accountants te hoog? Vraag dan een gratis een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

Bel 06-13936399 of stuur uw bericht naar [email protected]

Video Thumbnail

 

Pin It on Pinterest