Boekhouder Middelburg

Boekhouder Middelburg helpt de zzp’en de beginnende ZZP’er bij het opzetten van een goede administratie. Heeft u een onderneming, maar ziet u op tegen al dat papierwerk? Wij nemen u graag al deze stress verhogende rompslomp uit handen. Bel 06-13936399.

 Boekhouder Middelburg

Dankzij bijna twintig jaar ervaring, leveren wij deskundig, snel en professioneel werk af. Bovendien staan wij dankzij onze grote flexibiliteit, altijd voor u klaar. Ook in het weekend! Wij zijn dagelijks  12 uur lang voor u bereikbaar. Daarnaast verzorgen wij niet alleen uw complete administratie, maar zijn we pro-actief en bieden als u dat wenst ook advies en ondersteuning ten behoeve van uw bedrijfsvoering. Wij zijn een adviseur nodig die terugblikt, maar die ook vooruit durft te kijken. De toekomst is vaak interessanter dan het verleden.

Boekhouder Middelburg

 Lage kosten

Niet alleen vanwege onze grote bereikbaarheid, zijn wij laagdrempelig. Ook de door ons gevraagde vergoeding, die ver beneden het gemiddelde accountantstarief ligt, wordt door onze klanten als bijzonder prettig ervaren. Voor de vaste prijs van slechts 80 euro (excl. BTW) per maand worden alle administratieve sores u uit handen genomen. Wij zijn transparant in de communicatie, dus zullen nooit spooknota’s sturen. U weet altijd waar u aan toe bent.

 

Overzicht diensten ZZP Boekhouder

Compleet pakket bij boekhouder Middelburg

Boekhouder Middelburg is van alle cijfermarkten thuis. Van aangiftes omzet- en inkomstenbelasting tot het voeren van het grootboek en de debiteuren of crediteuren, wij regelen het voor u. Bovendien kunnen wij optreden als uw financiële contactpersoon richting instanties als de Belastingdienst. Uw BTW aangifte moet elk kwartaal worden ingediend. In april – juli – okt – januari krijgt u van ons een email met het verzoek om uw boekhouding bij ons aan te leveren. En wij geven daarna door wat u moet betalen of hoeveel geld u terugkrijgt. Uiteraard dienen wij de BTW aangifte bij de Belastingdienst in.

Waardoor wij alles bij elkaar een bijzonder compleet dienstenpakket bieden. En dat voor één en dezelfde lage prijs van 80 euro (excl. BTW) per maand.

Wij voeren administraties nog op de ouderwetse wijze. u levert elk kwartaal aan in een ordner, maar wij gaan ook met onze tijd mee. Op deze moderne manier hoeft u alleen alle facturen digitaal te mailen, u mailt ons een MT-940-bestand van uw bank en wij doen de rest. Wij boeken de facturen in en coderen de bankmutaties. Dit is de basis voor het later samen stellen van uw BTW-aangifte en IB-aangifte.

 Eerlijke prijs bij boekhouder Middelburg

Wilt u een eerlijke prijs betalen voor uw boekhouding en vindt u de tarieven van de accountants te hoog? Vraag dan een gratis een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

Bel 06-13936399 of stuur uw bericht naar [email protected]

Video ThumbnailBoekhouder Middelburg Boekhouder Middelburg helpt de zzp'en de beginnende ZZP’er bij het opzetten van een goede administratie. Heeft u een onderneming, maar ziet u op tegen al dat papierwerk? Wij nemen u graag al deze stress verhogende rompslomp uit handen. Bel 06-13936399.  Boekhouder Middelburg Da

 

Pin It on Pinterest