Boekhouder Rotterdam administratieve steun

boekhouder Rotterdam is een allround specialist Hij zorgt ervoor dat u als MKB ondernemer of als ZZP’er zich kunt blijven richten op dat waar u goed in bent en wat belangrijk is voor uw business. Indien u de administratie uitbesteedt heeft u verder geen omkijken naar de administratieve rompslomp. U kunt er ook op vertrouwen dat deze zaken op orde zijn. Sluit met ons een totaalpakket af en u kunt altijd terecht voor vragen en advies.

Boekhouder Rotterdam

Wij rekenen voor onze klanten een jaarprijs die is gebaseerd op 80,- Euro per maand exclusief BTW (960 euro per jaar).

Het is vaak voordeliger qua tijd en geld om uw administratie aan ons uit te besteden. Sterker: u bespaart zelfs kosten door uw administratie uit te besteden. Door onze jarenlange ervaring zijn wij snel in het doorzien van situaties en relatief goedkoop.

U mag de boekhouding in een map – dus op papier- aanleveren. Als u alles netjes en geordend aanlevert. Denk hierbij aan het goed ordenen van de inkoop- en verkoopfacturen achter de juiste bankafschriften, kunnen wij aan de slag. Om eerlijk te zijn geven wel steeds meer zzp’ers anno 2019 de voorkeur aan het online aanleveren.

Wat biedt Boekhouder Rotterdam?

  • Het verzorgen van de complete administratie grootboek, crediteuren, debiteuren, bank etc.
  • Het indienen van uw aangifte omzetbelasting per kwartaal, of per maand of per jaar
  • Na het einde van het boekjaar tevens het indienen van de aangifte Inkomstenbelasting

Op basis van de wettelijke regels en richtlijnen zorgen wij uw administratie voldoet aan alle eisen die door de fiscus zijn vastgelegd. Het is uiteraard wel ons doel om u zo weinig mogelijk belasting te laten betalen met in achtneming van deze regels.

Totaal jaarpakket gaat uit van één verkoopfactuur per week, netjes aangeleverde kasfacturen en bankafschriften (facturen op volgorde achter de afschriften) en apart aangeleverde nog te betalen facturen (crediteuren).

Wij zijn  betrouwbaar, servicegericht, meedenkend en staat voor kwaliteit. De boekhouder Rotterdam is de specialist voor de administratie van alle zelfstandigen zonder personeel (zzp’er).

 

PrijzenContactReferenties

 

Digitaal aanleveren

Uw administratie digitaal aanleveren. Dat kan. Banken leveren bankkoppelingen aan en u kunt een MT-940 bestand per kwartaal downloaden. Met veel van de moderne boekhoudpakketen kunt u al online informatie uitwisselen. Zonder dat u papieren in een ordner hoeft te doen. Deze banken bieden een bankenkoppeling aan:  ABN AMRO ,  ING,  Rabobank,  Knab en ook Bunq.

U kunt ons de verkoopfacturen, inkoopfacturen, bankafschriften per mail doorsturen. Wij gaan met onze tijd mee en spelen in op de veranderingen in de maatschappij en op de behoefte van de ZZP’er.

Het voordeel

Door digitale aanlevering van bank en facturen wordt uw administratie professioneel, snel en voordelig geregeld en bespaart u veel tijd en geld. Elk kwartaal ontvangt u van ons alle overzichten (Omzetbelasting, balans en winst en verliesrekening en aangifte Inkomstenbelasting) digitaal aangeleverd.

Wat doen wij voor de ZZP’er:

  • de crediteuren en debiteuren en de bank en kas verzorgen.
  • balans en de winst-verliesrekening opmaken
  • uiteraard ook de aangifte inkomstenbelasting (per jaar) en tevens omzetbelasting (per kwartaal) indienen.

 

Meer info

Wilt u eerst een gratis kennismakingsgesprek. Direct persoonlijk contact vinden wij belangrijk om u optimaal advies te geven. Daarom kunt ook na 18.00 uur en in op zaterdag en zondag bij ons langs komen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met boekhouder Rotterdam. Het kan bij ons op kantoor of bij u thuis.

 

Video Thumbnail

 

Pin It on Pinterest