280

Boekhouder Rotterdam 

Boekhouder Rotterdam is een allround specialist Hij zorgt ervoor dat u als MKB ondernemer of als ZZP’er zich kunt blijven richten op dat waar u goed in bent en wat belangrijk is voor uw business. Indien u de administratie uitbesteedt heeft u verder geen omkijken naar de administratieve rompslomp.

U kunt er ook op vertrouwen dat deze zaken op orde zijn. Sluit met ons een totaalpakket af en u kunt altijd terecht voor vragen en advies.

Boekhouder Rotterdam

Wij rekenen voor onze klanten een jaarprijs die is gebaseerd op 80,- Euro per maand exclusief BTW (960 euro per jaar).

Het is vaak voordeliger qua tijd en geld om uw administratie aan ons uit te besteden. Sterker: u bespaart zelfs kosten door uw administratie uit te besteden. Door onze jarenlange ervaring zijn wij snel in het doorzien van situaties en relatief goedkoop.

U mag de boekhouding in een map – dus op papier- aanleveren. Als u alles netjes en geordend aanlevert. Denk hierbij aan het goed ordenen van de inkoop- en verkoopfacturen achter de juiste bankafschriften, kunnen wij aan de slag. Om eerlijk te zijn geven wel steeds meer zzp’ers anno 2019 de voorkeur aan het online aanleveren.

Wat biedt Boekhouder Rotterdam?

 • Het verzorgen van de complete administratie grootboek, crediteuren, debiteuren, bank etc.
 • Het indienen van uw aangifte omzetbelasting per kwartaal, of per maand of per jaar
 • Na het einde van het boekjaar tevens het indienen van de aangifte Inkomstenbelasting

Op basis van de wettelijke regels en richtlijnen zorgen wij uw administratie voldoet aan alle eisen die door de fiscus zijn vastgelegd. Het is uiteraard wel ons doel om u zo weinig mogelijk belasting te laten betalen met in achtneming van deze regels.

diagram diensten ZZP Boekhouder

 

 

Totaal jaarpakket gaat uit van één verkoopfactuur per week, netjes aangeleverde kasfacturen en bankafschriften (facturen op volgorde achter de afschriften) en apart aangeleverde nog te betalen facturen (crediteuren).

Wij zijn  betrouwbaar, servicegericht, meedenkend en staat voor kwaliteit. De boekhouder in Rotterdam is de specialist voor de administratie van alle zelfstandigen zonder personeel (zzp’er).

 

Prijzen Contact Referenties

 

Digitaal aanleveren

Uw administratie digitaal aanleveren. Dat kan. Banken leveren bankkoppelingen aan en u kunt een MT-940 bestand per kwartaal downloaden. Met veel van de moderne boekhoudpakketen kunt u al online informatie uitwisselen. Zonder dat u papieren in een ordner hoeft te doen. Deze banken bieden een bankenkoppeling aan:  ABN AMRO ,  ING,  Rabobank.

U kunt uiteraard ook nog kiezen voor een traditionele boekhouder. Maar bij een online boekhouder krijgt u de know-how van een expert gecombineerd met het gemak van online boekhouden. Ook een online boekhouder neemt u de totale boekhouding uit handen, maar dan online.

U kunt ons de verkoopfacturen, inkoopfacturen, bankafschriften per mail doorsturen. Wij gaan met onze tijd mee en spelen in op de veranderingen in de maatschappij en op de behoefte van de ZZP’er.

Het voordeel

Door digitale aanlevering van bank en facturen wordt uw administratie professioneel, snel en voordelig geregeld en bespaart u veel tijd en geld. Elk kwartaal ontvangt u van ons alle overzichten (Omzetbelasting, balans en winst en verliesrekening en aangifte Inkomstenbelasting) digitaal aangeleverd.

Administratiekantoor ZZP-Boekhouder – boekhouding en boekhouden online – YouTube

 

Wat doet Boekhouder Rotterdam voor de ZZP’er:

 • de crediteuren en debiteuren en de bank en kas verzorgen.
 • balans en de winst-verliesrekening opmaken
 • uiteraard ook de aangifte inkomstenbelasting (per jaar) en tevens omzetbelasting (per kwartaal) indienen.

Wat heeft Boekhouder in Rotterdam van u nodig om aangifte te doen?

Er komt heel wat kijken bij het doen van aangifte, dat is ook de reden dat veel mensen het graag uit handen geven. Hieronder vindt u een overzicht van de gegevens die uw boekhouder Rotterdam van u nodig heeft.

Voor box 1 (belastbaar inkomen uit werk en woning):

 • Jaaropgave van uw werkgever of uitkeringsinstantie;
 • De WOZ-waarde eigen huis per 1 januari;
 • Uw afrekening hypotheekrente en hypotheek schuld per 31 december;
 • Eventueel ontvangen of betaalde alimentatie en lijfrente;
 • Een kopie van de aankoopfactuur van investeringen hoger dan 450 euro (excl btw);
 • De stand van de voorraad tegen inkoopprijs (excl btw) per 31 december;
 • Uw debiteuren (incl btw);
 • Uw crediteuren (inclusief btw);
 • Eventueel uw voorlopige aanslag inkomstenbelasting en zorgverzekeringswet;
 • Benodigde data van de ‘auto op de zaak’, die ook privé wordt gebruikt zoals de rittenregistratie;
 • Bij privé-auto: het totale aantal zakelijk gereden kilometers.

Boekhouder Rotterdam

 

Waarom een auto van de zaak ?

Een ZZP’er heeft nogal wat voordelen als hij een auto koopt op de zaak. Alle kosten van de auto zijn namelijk aftrekbaar van de winst. Hieronder vallen de wegenbelasting, benzine of diesel, BTW bij de aanschaf, de  afschrijving, de kosten van onderhoud, de verzekering, het parkeergeld, en – eventueel- de leasekosten.

Spijtig, maar logischerwijs zijn boetes zoals parkeerboetes en snelheidsovertredingen geen aftrekbare kosten voor de ZZP’er.

U kunt ze natuurlijk zakelijk boeken, maar uw zzp-boekhouder zal ze uiteraard als privé-opname opnemen.

Toch is het fiscaal niet slim om elke auto zakelijk te kopen. Bij een auto tussen de twee en veertien jaar oud verzoeken wij u in elk geval om te overleggen met uw boekhouder.

Aan te bevelen is om in elk geval drie soorten aankoop van auto’s zakelijk te boeken:

 • de gloednieuwe auto.
 • de youngtimer (bijtelling over dagwaarde).
 • de elektrische auto (lagere bijtelling).

Hierbij bent u wel afhankelijk van het aantal zakelijke kilometers dat u zult rijden.

De bijtelling bij aanschaf nieuwe auto

U schaft een nieuwe auto aan, en boekt deze zakelijk op de balans. De bijtelling fluctueert van 22% tot 4%.Dit alles is afhankelijk van het jaar van eerste toelating en de soort brandstof. Bel ons wanneer u een auto wilt kopen, of dit nu een nieuwe of gebruikte is.

Aan het eind van het boekjaar moet u 2,7% BTW af dragen over de cataloguswaarde van de auto. Wij nemen dit mee in de laatste BTW-aangifte. Deze bijtelling is lager ( 1,5 %)wanneer u een marge auto heeft gekocht.

Boekhouder in Rotterdam

De bijtelling bij aanschaf youngtimer.

Wanneer u een  youngtimer aanschaft of uw auto 15 jaar of ouder is, profiteert u fiscaal. Er hoeft dan nl.maar 35% van de dagwaarde bijgeteld te worden. De dagwaarde moet hierbij wel goed worden getaxeerd. Vraag een erkende taxateur om een verklaring.

Er zijn auto’s die na 15 jaar met weinig kilometers nog als nieuw rijden! Soms kan je ook redelijk goedkoop importeren en is er een groot aanbod.

En ja, ook een oldtimer kunt u natuurlijk op de zaak zetten. Ook dan is de bijtelling slechts over de veel lagere dagwaarde.

Meer info boekhouder Rotterdam

Wilt u eerst een gratis kennismakingsgesprek. Direct persoonlijk contact vinden wij belangrijk om u optimaal advies te geven. Daarom kunt ook na 18.00 uur en in op zaterdag en zondag bij ons langs komen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met boekhouder in Rotterdam. Het kan bij ons op kantoor of bij u thuis.

 

 

Goeie boekhouder. Altijd bereikbaar.Denkt snel mee in oplossingen.Heeft mij... in het begin heel wat ellende bespaard!Lees meer
Sancder Vos
Peter werkt accuraat en is vakkundig.
Ron Kanon
Goede dagPeter Brink is 100% te vertrouwenEen aanrader dus.Peter is al... 2jaar mijnBoekhouder en ben zeer tevredenFacturen boekhoudingLees meer
Michael Martin Colombo
Peter Brink denkt mee, reageert snel en is betrouwbaar. Hij is goed... geinformeerd over nieuwe regelingen/besluiten voor ZZP'ers. We werken al jaren met ZZP Boekhouder.Lees meer
Karin Frenay (DIY Karin)
Ik René Mulder van Mulder Security zit nu vanaf 2015 bij Peter en kan niet... anders zeggen dat ik zeer tevreden ben als ik vragen heb gaat hij er gelijk mee aan de slag en komt ook met de juiste oplossingen en antwoorden helemaal topPeter is een aanrader voor een iederLees meer
Rene Mulder
I am very happy with Peter's work and all his help in the last 3 years. We had... a few complicated issues, but he always helped out to sort out the necessary documents, including reports and balances for mortgage request.Lees meer
Zoltán Pásztor
Zeer tevreden met de service van Peter. Hij heeft mij heel goed geholpen!
Kiki von Meijenfeldt
Ik laat al bijna vier jaar mijn boekhouding doen door Peter. Altijd een... prettige ervaring geweest.Peter is goed georganiseerd, betrouwbaar en snel met antwoorden. Wat ook fijn is dat hij goed en duidelijk dingen kan uitleggen die ik niet begrijp. Hij neemt de tijd om je te helpen, ook als dat wat extra werk betekent. En in mijn ervaring is Peter heel accuraat in zijn werk. Daarom mag hij mij tot een van zijn trouwe klanten rekenen.Lees meer
Lovely Uhlenbeek
Gedegen geadviseerd en snel doorverwezen
petra maas
Ik ben al sinds 2010 klant bij Zzp-boekhouder/Peter. Naar alle... tevredenheid.Het is een verademing om iemand te hebben die altijd bereid is met je mee te denken en je daarbij niet het gevoel geeft dat je ‘domme’ vragen stelt. Dat heb ik helaas wel eens anders meegemaakt.Net als veel andere kleine ondernemers, zijn financien nou niet bepaald mijn hobby en dan is het prettig om iemand te hebben die je daarbij helpt en een beetje flexibel is. Dat Peter een vast bedrag rekent, is daarbij prettig overzichtelijk. Altijd snel bereikbaar en niet te beroerd om als nodig net een stap harder te lopen. Echt een aanrader!Lees meer
Linda Metman
Peter is bereikbaar, snel en zeer behulpzaam. Nadat ik hem voorstelde waarmee... ik hulp nodig had heeft hij mij voorzien van zakelijk advies en hulp gegeven exact waar ik het nodig had. Ik ben erg tevreden en beveel Peter dan ook absoluut aan!Lees meer
Marc Smeets
Peter heeft mij geholpen met een aantal boekhoudkundige probleempjes waar ik... zelf niet uit kwam, Peter is heel direct en duidelijk.Een vakman!!!Lees meer
barry schouten
I’m very satisfied to do my administration with Peter. I recommend! It’s easy... to get contact with Peter in English.Lees meer
Katarzyna Konieczna
Als architectenbureau zijn we geen makkelijke klant voor een boekhouder. Ons... hoofddoel is niet direct het ondernemerschap. Onze focus ligt op mooie dingen maken. Ondertussen zitten we al jaren bij Peter Brink. Hij is een heel goed vakmens die voor ons naast de vaste boekhouding zelfs prognoses maakt en liquiditeitsbegrotingen opstelt. Maar vooral waarderen wij zijn menselijke kant. Hij kan zich heel goed inleven in onze situatie en denkt altijd met ons mee. Top boekhouder!Lees meer
Ruud Visser
Im very happy to do my administration with Peter. Always Professional and... helpfull!Lees meer
Damian Rydel
Als ZZP’er zocht ik naar een goede, betrouwbare en betaalbare boekhouder. Ik... ben bedrijfsmatig met hele andere dingen bezig en ik heb weinig of geen aandacht voor mijn boekhouding. En ook geen zin in.Gekregen waar ik naar op zoek was. Iemand die mij persoonlijk kan adviseren bij vragen en mijn aangifte inkomstenbelasting en jaarrekening wil verzorgen. En dat doet hij goed: degelijk advies en overzichtelijke stukken. Op mijn vragen werd binnen 24 uur gereageerd. Snelle service dus, uitstekend geholpen. Vakman.Daarom heel erg blij met Peter.Lees meer
mark sluiter
Goed bereikbaar. Heldere communicatie. Geen gedoe. Een aanrader!
Martin Faas
I'm very happy I found Peter (ZZP Boekhouder). He is very experienced about... freelancer accounting and always gives me great advice about my business, expenses and invoicing. Can only recommend his service!Lees meer
Szonja Kisgergely
Super snel en duidelijk geholpen!
natalie bogtman
Ik werk nu ruim 3 jaar met Peter als boekhouder. Prima boekhouder. To the... point. Altijd bereikbaar en vrijwel direct antwoord op vragen. Dat is heel fijn.Lees meer
Reggae Agenda.NL
Zeer kundig, super vriendelijk, service gericht en betrouwbaar. Inmiddels al... vele jaren een goede partner.Lees meer
Boudewijn En Roekshane Pool
Peter, is pragmatisch deskundig en zeer toegankelijk. Goed bereikbaar met een... snelle reactietijd. Zeer tevredenLees meer
Robert van de Velde
Peter doet al aantal jaren mijn boekhouding. Hij denkt met je me mee en komt... met informatie die betrekking heeft op je eigen branche of persoonlijke omstandigheden.Lees meer
Jeannette Huiberts
Peter is praktisch, snel en deskundig. Verstaat zijn vak en komt met... besparende tips. En wat me extra aanspreekt is dat hij echt geïnteresseerd is in mijn vakgebied (coaching / persoonlijke ontwikkeling).Lees meer
Jules Frenay
Peter staat altijd klaar met raad & daad. Snelle reactie prijs... kwaliteitsverhouding top!!Lees meer
Judica Verbaas
Peter is very good in His profesion. Always answering or calling back very... soon. . Always looking for the best solutions and His English is also good. Im very happy to have my documents in his hands!!!!Greetings KamilLees meer
Kamil Magdzinski
Peter heeft mij enorm geholpen met mijn bedrijf en begeleid in het nemen van... juiste beslissingen aangaande bedrijfsinvesteringen. Heel fijn dat hij ook in de avonduren bereikbaar is !!!Lees meer
Maravilha Maastricht
Kan niets anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben. Het is een prettig idee... wanneer een professional met je meekijkt en waar nodig aan de bel trekt of tips geeft. Een goede boekhouder neemt je een aantal zaken uit handen. Dat geeft rust. Daarnaast is ZZP-boekhouder scherp geprijsd. Ook niet onbelangrijk. Top service!Lees meer
W Equirk
Waar ik behoefte aan heb is een vraagbaak. Een plek waar in vragen kan stellen... en kan sparren. Een service die betrouwbaar is en goed werk levert. Dat heb ik gevonden. Ik weet vooraf precies wat de kosten zijn en wanneer ik vragen heb, kan ik altijd bellen. Ik ben zeer tevreden.Lees meer
Pin 12
Vooral op de hoogte van actuele wijzigingen in het zwalkenede overheidsbeleid.... VAR, Modelovereenkomsten etc. Denkt mee!Lees meer
Vincent van Witteloostuyn
Zit nu 2 jaar bij Peter en het bevalt goed. Hij is goed bereikbaar, zegt waar... het op staat en handelt snel. Hij denkt goed mee voor mij als ZZP'er. Zijn eigenzinnigheid kan ik waarderen en komt ook ten goede van mijn bedrijf. Ik kan Peter "ZZP Boekhouder" zeker aanraden!Lees meer
Gideon Biegstraaten
Vanaf het moment dat ik ZZP-er werd, werk ik samen met Peter. Hij reageert... snel op mijn vragen en is heel nauwkeurig. En dit voor een scherpe prijs!Lees meer
Nikolett Törteli
ZZP Boekhouder, de naam omschrijft alles waar hij voor staat. Een uitstekende... boekhouder voor een zzp´er. Snel en volledig. Een aanrader!Lees meer
Remco van der Linden
Goed bereikbaar- letterlijk én figuurlijk, professional- haalt het beste voor... jou uit je boekhouding, denkt in mogelijkheden, eigenzinnig- past goed bij een zzp-er :). Nog niet gebeld? Zou ik wel doen!Lees meer
Esther Hooijmaijers
goede, snelle service!
Vincent Vonk
Altijd snel reactie op vragen en dus goed bereikbaar!
Wicky Bakker-van Zelst
Ik werk al jaren samen met Peter van ZZP Boekhouder en ben zeer tevreden. Wat... ik vooral prettig vind is dat ik altijd terecht kan voor vragen. Een mailtje of een telefoontje en ik krijg meteen antwoord, zelfs in het weekend. Ik vind de service ook heel compleet. Al met al een aanrader voor iedere zelfstandige!Lees meer
Dave van Deudekom
js_loader

Pin It on Pinterest