Boekhouder Santpoort-Noord

Boekhouder Santpoort-Noord

Boekhouder Santpoort-Noord is de specialist voor de zzp’er. Bent u als ZZP’er op zoek naar een professional op boekhoudgebied? Een specialist voor de ZZP’ er die zeven dagen per week bereikbaar is en waarmee u ook na uw werktijd mee kunt afspreken. Bel dan eens met 06-13936399. Het eerste gesprek is gratis en u bent en blijft vrij om te gaan en staan waar u wilt.

 

Video ThumbnailBoekhouder Santpoort-Noord Boekhouder Santpoort-Noord is de specialist voor de zzp'er. Bent u als ZZP'er op zoek naar een professional op boekhoudgebied? Een specialist voor de ZZP' er die zeven dagen per week bereikbaar is en waarmee u ook na uw werktijd mee kunt afspreken. Bel dan eens met 06-1393

 

 

 

Betaalbare boekhouder Santpoort Noord

ZZP-boekhouder is betrouwbaar, betaalbaar en professioneel. Bij ons krijgt u een vaste jaarprijs, waardoor u van te voren weet hoeveel u jaarlijks dient te betalen. Wij zijn transparant over onze jaarprijs want we werken met vaste prijsafspraken per boekjaar. Wij maken duidelijke afspraken wat u van ons kunt verwachten en wat wij van u verwachten. Heeft u enkele maanden geen omzet dan kunnen wij om u een keer een kwartaal geen factuur te sturen.

Ons kantoor neemt u uw complete boekhouding uit handen. Ons cliëntenbestand varieert van

  • trainer/coach tot ingenieur,
  • van metselaar tot tekstschrijver
  • en van stukadoor tot ict freelancer.

Boekhouder Santpoort-Noord

 

 

Advies-op-maat 

Elke  ZZP’er is welkom en –heel belangrijk- bij ons bent u geen nummer maar krijgt u persoonlijk advies. Zie deze video. Voor onze klanten rekenen wij een prijs die is gebaseerd op 80,- euro per maand exclusief BTW (960 euro per jaar).

 

PrijzenContactReferenties

 

Starter als zzp’er

Het bijhouden van een administratie begint feitelijk al vóór het starten van uw bedrijf. Want ook kosten die u nog voor de officiële start heeft gemaakt voor uw bedrijf, mag u onder bepaalde voorwaarden aftrekken. De zzp’ er die per 1 januari start geven wij advies over de inrichting van de administratie, extra Startersbegeleiding. Wij verzorgen de complete administratie. Bij ons bent u geen nummer, maar wij kijken naar de mens achter de ZZP’er.

Maar wij helpen ook bij vragen als, welke verzekeringen zijn voor u het meest belangrijk? Hoe schrijft u zich in bij de KvK. En wat zijn de voor-en nadelen van zo’n inschrijving. Meldt de KvK u ook direct aan bij de Belastingdienst? En wat doet u met die twee blauwe brieven met een gebruikersnaam en wachtwoord.

Heeft u uw financiering al geregeld? Bankrekening geopend? En uw financiële administratie ingericht op de gewenste manier?

Aanspreekpunt

Wij zijn het vaste aanspreekpunt voor al uw zaken en treden op als uw contactpersoon naar de Belastingdienst en evt. de deurwaarder. Daarnaast kunnen wij uitstel aanvragen voor het indienen van uw Inkomstenbelasting. Verder dienen wij elk kwartaal uw aangifte omzetbelasting in. Aan het einde van het boekjaar maken wij de balans op en dienen wij de aangifte Inkomstenbelasting voor u in.

Onze klanten bestaan louter uit zzp’ers. Vaak zijn het zzp’ers die hun administratie in het verleden zelf bijhielden Dit kostte toch meer tijd dan geacht en achteraf hadden ze toch nog een boekhouder nodig voor de balans en de aangifte Inkomstenbelasting. Zij kiezen er nu voor om tijd vrij te maken voor hun corebusiness of tijd te besteden aan hun kinderen, kleinkinderen.

*De jaarprijs gaat uit van

  • één verkoopfactuur per week,
  • netjes aangeleverde kasfacturen
  • en bankafschriften (facturen op volgorde achter de afschriften)
  • apart aangeleverde nog te betalen facturen (crediteuren).

Meer info? Neem contact op

Pin It on Pinterest