Boekhouder Santpoort-Zuid

Boekhouder Santpoort-Zuid is betrouwbaarbetaalbaar en professioneel. woont u in het mooie dorp met de gezellige winkelstraat De Hoofdstraat lees dan snel verder. Bij ons krijgt u een vaste jaarprijs, waardoor u van te voren weet hoeveel u jaarlijks dient te betalen. De jaarprijs bedraagt 960 euro excl. BTW en is all-in.

Boekhouder Santpoort-Zuid

Wij berekenen geen uurtarief, zoals vele andere accountantskantoren wel doen. Dit heeft een voordeel voor u en voor ons. U weet vooraf wat u dient te betalen en wij hebben geen secretaresse nodig die onze urenlijsten bijhoudt. Zo weet u van te voren precies waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan

Uw ZZP-boekhouder is het kantoor dat de ZZP’er in Santpoort-Zuid ter zijde staat. Wij zijn al 25 jaar werkzaam voor de ZZP’ er en zijn een open en laagdrempelig kantoor. U kunt ook zonder afspraak binnenlopen en wij zijn volledig transparant. Van ons krijgt u geen onverwachte rekeningen.

 

Betaalbaar

Als u als ondernemer geen tijd of zin hebt om uw eigen administratie te voeren, dan kunt u dit geheel aan ons uitbesteden. U kunt ons alle verkoopfacturen en inkoopbonnen aangetekend opsturen, we kunnen de bank via MT 940-bestand  digitaal inlezen of we komen bij u langs en halen de ordners op.

Ons kantoor neemt u uw complete boekhouding uit handen. Ons cliëntenbestand varieert van trainer/coach tot ingenieur, van metselaar tot tekstschrijver en van stukadoor tot ict freelancer.

Boekhouder Santpoort-Zuid

Advies-op-maat

Elke  ZZP’er is welkom en –heel belangrijk- bij ons bent u geen nummer maar krijgt u persoonlijk advies. U heeft een vast aanspreekpunt. Bekijkt u onze video maar eens. Wij rekenen voor onze klanten een jaarprijs die is gebaseerd op 80,- Euro per maand exclusief BTW (960 euro per jaar).

Een starter heeft vaak behoefte aan maximale begeleiding terwijl er nog weinig of geen inkomsten zijn gemaakt. omdat wij streven naar een langdurige relatie met onze zzp-klanten, zijn wij bereid om tijd en energie in een startende zaak te investeren.Wij kunnen starters o.a. helpen bij het inrichten van hun administratie, kredietaanvraag bij banken en de bepaling van ondernemersvorm. En… wist u dat het bijhouden van een administratie eigenlijk al start voor de inschrijving bij de KvK. Want ook kosten en uren die u nog voor de officiële start heeft gemaakt voor uw bedrijf, mag u vaak meenemen.

Prijzen Contact Referenties

Wat krijgt de ZZP’er hiervoor?

  • Inrichten van de administratie
  • Boeken van de kas, bank en giroafschriften
  • Gratis advies/klankbord
  • Extra Startersbegeleiding
  • Het verzorgen van de complete administratie grootboek, crediteuren, debiteuren, bank etc.
  • Het indienen van uw aangifte omzetbelasting per kwartaal of per maand
  • Het aanvragen van uitstel voor de Inkomstenbelasting
  • Na het einde van het boekjaar dienen wij de aangifte Inkomstenbelasting voor u in.
  • Wij zeven 7 dagen in de week bereikbaar ook na 18.00 uur

*Onze ZZP-jaarprijs gaat uit van één verkoopfactuur per week, netjes aangeleverde kasfacturen en bankafschriften (facturen op volgorde achter de afschriften) en apart aangeleverde nog te betalen facturen (crediteuren).

Meer info? Neem contact op

Video ThumbnailBoekhouder Santpoort-Zuid Boekhouder Santpoort-Zuid is betrouwbaar, betaalbaar en professioneel. woont u in het mooie dorp met de gezellige winkelstraat De Hoofdstraat lees dan snel verder. Bij ons krijgt u een vaste jaarprijs, waardoor u van te voren weet hoeveel u jaarlijks dient te betalen. De ja

Pin It on Pinterest