Boekhouder Schagen

Boekhouder Schagen is zeven dagen in de week de boekhouder voor de ZZP’er. Als ZZP’er in Schagen kijkt u toch uit naar een betrouwbare en -ook- betaalbare boekhouder. Eentje die gespecialiseerd is in de boekhouding van de zelfstandige en iemand die normale tarieven hanteert.
Wees gerust, die heeft uw boekhouder Schagen.

Startende zzp’er

We hebben veel ervaring in het begeleiden van starters met het opzetten van hun eigen onderneming en zorgen ervoor dat aan alle voorwaarden voor succes worden voldaan. ZZP-boekhouder neemt je de zakelijke sores uit handen zodat jij je volledig kunt storten op je nieuwe onderneming. Stap voor stap loodsen we je zo door de eerste beginperiode waarin er veel op je afkomt. Een hele verademing.

 

Boekhouder Schagen

 

 

Boekhouder Schagen bespaart u frustratie, bespaart u tijd en bespaart u (hoogst waarschijnlijk) bovendien belasting.

Probleem administratie

Uw administratie moet u zeven jaar bewaren voor de fiscus. Voorkom hoge boetes en belastingachterstand en laat uw boekhouding elk kwartaal door een professional verwerken. Voor de vaste prijs van slechts 80 euro per maand worden u de sores uit handen genomen.

Wat krijgt u voor deze prijs?

 • Wij verzorgen uw complete administratie grootboek, crediteuren, debiteuren, bank etc.
 • Wij doen voor u aangifte omzetbelasting per maand, kwartaal of per jaar.
 • Vragen evt uitstel aan voor het indienen van de Inkomstenbelasting-aangifte
 • Daarnaast dienen wij aan het einde van het boekjaar uw aangifte inkomstenbelasting in.
 • Dat alles voor een prijs die ver beneden accountants tarieven ligt.

Wat wordt er van u verwacht?

Om de ZZP-boekhouder het werk niet moeilijker te maken levert u nette kasfacturen en bankafschriften aan op volgorde. Daarnaast apart de nog te betalen facturen (crediteuren).

Online aanleveren kan ook

Voor ons jaarpakket gaan we uit van een verkoopfactuur per week.

U bent jong en ziet de mogelijkheden van het internet en start als ZZP’er. U wilt alles op uw pc bewaren, alles digitaal en u heeft een hekel aan papier. Ook dan kunt u bij ons terecht.

Dan heeft zzp-boekhouder voor jou een pakket op maar gemaakt. U mag online de bonnen, facturen en bankafschriften mailen en wij regelen de administratie voor je.

Met veel van de moderne boekhoudpakketen kunt u al online informatie uitwisselen. Zonder dat u papieren in een ordner hoeft te doen. Deze banken bieden een bankenkoppeling aan: bankenkoppeling ABN AMRO , bankenkoppeling ING, bankenkoppeling Rabobank, bankenkoppeling Knab en ook Bunq biedt dit aan.

Hierdoor kunt u ons een MT-940 bestand mailen en lezen wij uw zakelijke banktransacties in.

 

PrijzenContactReferenties

 

Info

 • Met een gerust hart uw ZZP-administratie uit handen geven?
 • Bel vrijblijvend voor informatie ,
 • telefoonnummer 06-13936399.
 • [email protected]
 • Volg ons op Twitter en Facebook en krijg gratis tips
 • Ook zijn wij actief op LinkedIn en Google+

Video ThumbnailBoekhouder Schagen Boekhouder Schagen is zeven dagen in de week de boekhouder voor de ZZP'er. Als ZZP’er in Schagen kijkt u toch uit naar een betrouwbare en -ook- betaalbare boekhouder. Eentje die gespecialiseerd is in de boekhouding van de zelfstandige en iemand die normale tarieven hanteert. Wees

Pin It on Pinterest