De Belastingdienst houdt ook dit najaar de intermediairdagen voor fiscaal intermediairs. De tien informatiebijeenkomsten over het belastingjaar 2012 zijn in november en december, weet ZZP-boekhouder.

Het programma van de bijeenkomsten bestaat uit een informatiemarkt en sessies over actuele onderwerpen. Zo is er veel aandacht voor de veranderingen in het doen van belastingaangiften voor de aangiften IB en VpB 2012. Dit als gevolg van de invoering van Standard Business Reporting (SBR).
­

Ook zijn er presentaties over de belangrijkste veranderingen uit het Belastingplan 2012 over de nieuwe werkwijze van Belastingdienst/Toeslagen, aldus zzp boekhouder.
­
Het laatste nieuws over de intermediairdagen staat op Twitter via #imd11. De Belastingdienst twittert via het account @intermediairdag.

Inschrijven

Fiscaal intermediairs ontvangen begin oktober een uitnodigingsbrochure voor de bijeenkomsten. Voor een bezoek aan één van de tien bijeenkomsten, schrijven belangstellenden zich in via www.intermediairdagen.nl. Hier staat ook een overzicht van alle bijeenkomsten, die verspreid in het land plaatsvinden.

[ Bron: Belastingdienst ]

Pin It on Pinterest