Boekhouder Tiel

Bij Boekhouder Tiel  kijken wij naar de mens achter de ondernemer. Bij ons bent u geen nummer maar krijgt u persoonlijk advies-op-maat. En zoals u heeft gezien berekenen wij geen uurtarief, zoals bij vele andere administratiekantoren gebruikelijk is, maar betaalt u vaste all-in-rijs. En die is 960 euro exclusief BTW per jaar.

Win-win-situatie

Als u ons inschakelt om uw administratie uit handen te nemen, ontstaat er voor u als ZZP’er een win-win-situatie. Het levert u niet alleen extra tijd op om succesvol te ondernemen. Het bespaart u tevens een frustrerende administratieve rompslomp én hoogst waarschijnlijk ook het betalen van belasting.

Boekhouder Tiel

Hoge service, lage nota’s

Is boekhouder in Tiel duur? Nee, wij werken voor een prijs die ver beneden accountants tarieven ligt. Voor de vaste prijs van slechts 80 euro per maand worden u als ZZP’er de administratieve sores uit handen genomen.

Voor deze prijs staat ZZP-boekhouder Lisserbroek zeven dagen per week, 12 uur per dag voor u klaar. En verzorgen wij voor u als ZZP’er:

 •  uw complete administratie,
 •  grootboek,
 •  en ook crediteuren,
 • als de debiteuren,
 • bank,
 • aangifte omzetbelasting,
 • aangifte inkomstenbelasting,
 • etc.

Boekhouder te Tiel stuurt u geen onverwachte facturen. Wij geven u als ZZP’er immers de vrije keuze of u via de uurprijs wilt betalen of liever per maand of per jaar.

 

BoekhouderTiel

Bovendien investeren wij graag in de onderlinge band met zijn klanten. Bij ons bent u geen nummer. Wij kijken ook naar de mens achter de ZZP’er. Op kantoor heerst een informele en goede sfeer die ervoor zorgt dat klanten zich snel op hun gemak voelen.

 

Eigen zaak starten

Een startende zzp’er heeft vaak behoefte aan een maximale begeleiding terwijl er nog weinig of geen inkomsten zijn gemaakt. Wij opteren voor een langdurige relatie met onze klanten. Daarom zijn we bereid om tijd en energie in een startende onderneming te investeren.

Wist u dat u al voordelen kunt behalen voordat u uw zaak start. Ook zakelijk kosten die u nog voor de officiële start heeft gemaakt, mag u onder bepaalde voorwaarden aftrekken.

Wij kunnen starters o.a. helpen bij het inrichten van hun administratie, kredietaanvraag bij banken en de bepaling van ondernemersvorm.

Ook zijn wij de vaste contactpersoon voor al uw zaken. Zo kunnen wij optreden als uw contactpersoon naar de Belastingdienst. Wilt u bijvoorbeeld uitstel aanvragen voor uw aangifte Inkomstenbelasting? Wij regelen het graag voor u.

 Hoe werkt Boekhouder Tiel?

Om voor u snel een overzichtelijke en kloppende administratie te maken, hebben wij slechts een paar dingen van u nodig:

 • nette kasfacturen en bankafschriften aan op volgorde achter het dagafschrift.
 • Daarnaast ook apart de nog te betalen facturen (crediteuren).

Online aanleveren

Online uw boekhouding aanleveren, dat kan. Steeds meer zzp’ers doen dat omdat het tijd en geld bespaart. Het enige wat u hoeft te doen is het online aanleveren van de benodigde administratie.

De voordelen van online boekhouden op een rijtje:

 • Dure software aanschaffen is niet nodig.
 • U kunt gratis uw administratie digitaal aanleveren bij de boekhouder.
 • Krijgt een handleiding online boekhouden
 • Wat moet u doen om online te boekhouden?
 • Sla uw facturen op in een aparte map op uw pc.
 •  Scan al uw inkoopfacturen en bonnen.
 •  Maak een pdf of mt-940 bestand van uw bankmutaties en sla die op in een map op uw pc.

Video ThumbnailBoekhouder Tiel Bij Boekhouder Tiel  kijken wij naar de mens achter de ondernemer. Bij ons bent u geen nummer maar krijgt u persoonlijk advies-op-maat. En zoals u heeft gezien berekenen wij geen uurtarief, zoals bij vele andere administratiekantoren gebruikelijk is, maar betaalt u vaste all-in-rijs.

Voor ons jaarpakket gaan we uit van een verkoopfactuur per week.

Auto van de zaak

Voor de zzp’er is een youngtimer als auto op zaak fiscaal interessant.
U weet ongetwijfeld dat u bijtelling moet betalen als u met uw zakelijke auto meer dan 500 kilometer privé rijdt per jaar. Bijtelling is het bedrag dat u bij uw inkomsten optelt en waarover u belasting betaalt. Bij nieuwe en jonge tweedehands auto’s is dit vaak 22 procent van de nieuwwaarde van uw auto. Ondanks dat de auto wellicht al wel tien jaar oud is.

 

Boekhouder Tiel

Daar komt bij dat u eens per jaar, in het vierde kwartaal, 2,7 procent btw van de nieuwwaarde moet optellen bij uw omzetbelasting.
En hier komt het voordeel van een youngtimer om de hoek kijken. Daarvoor geldt dat namelijk niet. En nog mooier: de bijtelling wordt niet berekend over de nieuwwaarde van uw auto, maar over de dagwaarde. En dat is nogal een verschil.

Een auto op de zaak is doorgaans alleen interessant als die nieuw is, of elektrisch. Twijfelt u over zakelijk rijden. U kunt ook met uw privéwagen zakelijke kilometers maken. U dient wel uw zakelijk gemaakte kilometers bij te houden.

Geeft u die elk kwartaal door aan uw boekhouder. Voor elke zakelijk gereden kilometer mag de zzp’er € 0,19 ten laste van de winst brengen.

Wilt u met een gerust hart uw ZZP-administratie uit handen geven?

 • Bel vrijblijvend voor informatie:06-13936399.
 • Of stuur een email naar [email protected]

Pin It on Pinterest