ZZP Boekhouder Utrecht – Betaalbaar en Ervaren

ZZP Boekhouder Utrecht is er voor als u een betrouwbare en betaalbare boekhouder zoekt. Wij verzorgen uw administratie vanaf 80 euro excl BTW per maand.

Bent u ZZP’er en hikt u ook aan tegen de hoge tarieven van uw boekhouder/accountant en de onverwachte facturen die hij stuurt? Van ons krijgt u geen onverwacht hoge rekeningen op de mat.

Lage drempel

Boekhouder in Utrecht is een laagdrempelig kantoor, met jarenlange ervaring in de administratie van de ZZP’er.

Uitzicht op de Domtoren in Utrecht met de tekst ZZP Boekhouder Utrecht

ZZP Boekhouder Utrecht doet uw complete boekhouding. Daardoor houdt u als ondernemer meer tijd over voor het eigenlijke werk van uw zaak. En dat zullen uw klanten waarderen.

Uw voordeel: u weet van te voren hoeveel geld u per jaar betaalt aan boekhouder-Utrecht.

ZZP Boekhouder Utrecht All-in-prijs

Wij werken met een all-in-prijs van 960 euro exclusief BTW, daarvoor verrichten wij:

 • Het verzorgen van de complete administratie grootboek, crediteuren, debiteuren, bank etc.
 • Het indienen van uw aangifte omzetbelasting per kwartaal, per maand of per jaar
 • Na het einde van het boekjaar indienen van de aangifte Inkomstenbelasting
 • Onbeperkt gratis advies
 • 12 uur per dag bereikbaar
 • 7 dagen per week open
 • online boekhouden aanleveren is mogelijk
 • Extra startersbegeleiding
 • Geen onverwachte facturen
 • Gratis overstappen
 • Gratis haal- en brengservice administratie (hetzij per auto, of per aangetekende post)

 

Door onze jarenlange ervaring met zzp-ers en hun boekhouding en administratie, kunt u ons gerust een zzp-specialist noemen. Door onze kennis en ervaring kunnen wij u dan ook van het juiste advies voorzien. Niet voor niets vragen zzp-klanten ons regelmatig als klankbord. Een service die wij graag leveren en die wij als onze meerwaarde zien. Maak er gebruik van!

 

Uitgangsbasis voor deze all-in-prijs is:

 • Еén verkoopfactuur per week,
 • U kunt het pdf of MT-940 bestand van uw bank emailen.
 • Inkoopfacturen vragen wij apart op – zie filmpje
 • We ontvangen uw verkoopfacturen graag op volgorde
 • Tevens ontvangen we nog te betalen facturen (crediteuren) graag apart

Een betrouwbaar administratiekantoor voor zelfstandig ondernemers in Utrecht

 • Betrouwbaar
 • Servicegericht
 • Meedenkend
 • Wij staan voor kwaliteit

Door efficiency en goed ondernemerschap kunnen wij u als ZZP’er deze vaste jaarprijs aanbieden.

Beginnen als ondernemer? Wij denken graag met u mee!

Bent u starter? Denk dan aan een aantal zaken. Bijvoorbeeld: open een zakelijke bankrekening, kies een herkenbare, unieke bedrijfsnaam, kies de juiste rechtsvorm voor uw bedrijf (VOF, BV, eenmanszaak, …), stel eventueel een ondernemingsplan op, schrijf u in bij de Kamer van Koophandel, zorg dat uw facturen aan de wettelijke factuureisen voldoen.

Denk na over een arbeidsongeschiktheids-, pensioen- of lijfrenteverzekering. Sluit in elk geval een rechtsbijstandsverzekering en een aansprakelijkheidsverzekering af.

Wij denken graag met u mee, dus bel eens voor een vrijblijvend kennismakings-gesprek. U kunt ons 7 dagen per week bereiken (dus ook in het weekend), en ook na 17:00 uur. Ons telefoon-nummer is 06-1393 6399.

Diagram met een overzicht van de diensten die ZZP Boekhouder aanbiedt in Utrecht

Bij de boekhouding en adminstratie van uw onderneming komt best wel wat kijken. Bent u zelfstandig ondernemer in Utrecht? Wij helpen u graag.

Boekhouder Utrecht en service-op-maat

Bel nu als u als ZZP’er serieus genomen wilt worden, een vaste transparante prijs wilt krijgen en persoonlijkeservice-op-maat wilt hebben.

U bent een man/vrouw van deze tijd en u bewaart alles digitaal. U ziet de mogelijkheden van het internet en de kracht van online aanleveren van de boekhouding. Ook wilt u graag op een moderne wijze de boekhouding bijhouden, u heeft dan ook niets met papier, ordners en tabellarische kasboeken.

Boekhouden Online , een uitkomst !

U kent ongetwijfeld de slogan van de Belastingdienst “ Leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker”. Juist deze slogan is één op één op ons van toepassing. Veel zzp’ers en ondernemers vinden boekhouden niet leuk. Het zal echter toch moeten gebeuren, en de online boekhouder kan het een stuk makkelijker voor u maken door u een groot deel met regelmaat uit handen te nemen.

Papieren administratie, verleden tijd….

Aankoopbonnetjes apart in een map bewaren om deze later te kunnen declareren? Doet u het nog steeds ? Dit geldt ook voor bankafschriften printen en verzamelen om ze eens per kwartaal alles aan te leveren bij uw boekhouder. Dit kan sneller, moderner, en is echt niet meer nodig.

Boekhouder Utrecht, uw online expert!

Wij hebben al jaren ervaring met automatisering van boekhoudingen. Het zal misschien voelen als een grote stap voor u, maar dankzij onze expertise kunnen wij u hier goed in begeleiden en adviseren. We zetten samen met u, uw  “offline” boekhouding op papier, om in een digitale online boekhouding.

Dan hebben wij een pakket op maat. U mag online je bonnen, facturen en bankafschriften mailen en wij verwerken die voor u. Voordeel, u bespaart tijd en hoeft niet meer met ordners te slepen.

Prijzen Contact Referenties

 

ZZP-Bespaartips

Wij zijn ervan overtuigd dat wij u ook nog tips kunnen geven om belasting te besparen. Zoals over de auto van de zaak. En hier de elektrische auto

Wel eens overwogen om elektrisch te gaan rijden? Wacht er niet te lang mee want de fiscale voordeelregels worden de komende jaren minder gunstig dan ze nu zijn. Afhankelijk van het jaar waarop de auto voor het eerst op kenteken is gezet, betaalt u slechts een bijtelling van 4 of 8 procent. Veel goedkoper dus dan een niet-elektrische auto. Deze bijtelling gaat echter de komende jaren stapsgewijs stijgen.

Zakelijk leasen ​

Heeft u er wel eens gedacht aan de mogelijkheid een zakelijke auto te leasen? Voor een vast maandbedrag – operational lease– kunt u een nieuwe personenauto of bedrijfswagen rijden zonder eventuele onverwachte kosten. Voordelig hierbij zijn ook de ‘gratis’ wegenwacht, het behoud van opgebouwde schadevrije leasejaren en een minder hoge WA- en cascoverzekering. U betaalt uiteraard wel een rente over het geleende bedrag en u wordt geen eigenaar. Dat is wel zo bij Financial lease, dat is een soort huurkoop.

Privé-auto

U kunt er ook voor kiezen om zakelijk te gaan rijden met uw privéauto. Een laatste mogelijkheid is om de auto die u privé heeft aangeschaft, ook te gebruiken voor uw zakelijke ritten. Dit heeft als nadeel dat de brandstof, onderhoud, wegenbelasting en verzekering niet als zakelijke kosten kunnen worden opgevoerd en dus niet aftrekbaar zijn. Maar er is wel een voordeel: u hoeft geen bijtelling te betalen.

Boekhouder Utrecht

Wel doet u er verstandig aan om uw gereden zakelijke kilometers naar en van afspraken, bij te houden.

U kunt die namelijk op uw verkoopfactuur zetten. Voor elke zakelijk gereden kilometer mag de zzp’er € 0,19 in rekening brengen. En deze kilometers zijn ook weer als kosten aftrekbaar, dus in de regel onbelast.

 Administratiekantoor ZZP-Boekhouder - boekhouding en boekhouden online


Jaarrekening en accountant niet nodig

Waarom zou u voor ons in plaats van een accountant kiezen. Van belang om dan te weten is dat grote bedrijven jaarlijks een jaarrekening moeten opleveren aan de fiscus en daarom vaak kiezen voor een accountant. Maar wat veel ZZP-ers niet weten is dat een jaarrekening voor hen niet verplicht is. Dat is goed nieuws want het scheelt u een hoop geld. Wel vraagt de belastingdienst aan het einde van het jaar om een balans en winst- en verliesrekening. Die maken wij graag voor u. U hoeft daar niet extra voor te betalen, die zit in het pakket.

Boekhouder Utrecht en meer info?

Goede dagPeter Brink is 100% te vertrouwenEen aanrader dus.Peter is al... 2jaar mijnBoekhouder en ben zeer tevredenFacturen boekhoudingLees meer
Michael Martin Colombo
Peter Brink denkt mee, reageert snel en is betrouwbaar. Hij is goed... geinformeerd over nieuwe regelingen/besluiten voor ZZP'ers. We werken al jaren met ZZP Boekhouder.Lees meer
Karin Frenay (DIY Karin)
Ik René Mulder van Mulder Security zit nu vanaf 2015 bij Peter en kan niet... anders zeggen dat ik zeer tevreden ben als ik vragen heb gaat hij er gelijk mee aan de slag en komt ook met de juiste oplossingen en antwoorden helemaal topPeter is een aanrader voor een iederLees meer
Rene Mulder
I am very happy with Peter's work and all his help in the last 3 years. We had... a few complicated issues, but he always helped out to sort out the necessary documents, including reports and balances for mortgage request.Lees meer
Zoltán Pásztor
Zeer tevreden met de service van Peter. Hij heeft mij heel goed geholpen!
Kiki von Meijenfeldt
Ik laat al bijna vier jaar mijn boekhouding doen door Peter. Altijd een... prettige ervaring geweest.Peter is goed georganiseerd, betrouwbaar en snel met antwoorden. Wat ook fijn is dat hij goed en duidelijk dingen kan uitleggen die ik niet begrijp. Hij neemt de tijd om je te helpen, ook als dat wat extra werk betekent. En in mijn ervaring is Peter heel accuraat in zijn werk. Daarom mag hij mij tot een van zijn trouwe klanten rekenen.Lees meer
Lovely Uhlenbeek
Erg tevreden met de service, vragen worden altijd snel en nauwkeurig... beantwoord.Lees meer
Michael Caljouw
Gedegen geadviseerd en snel doorverwezen
petra maas
Ik ben al sinds 2010 klant bij Zzp-boekhouder/Peter. Naar alle... tevredenheid.Het is een verademing om iemand te hebben die altijd bereid is met je mee te denken en je daarbij niet het gevoel geeft dat je ‘domme’ vragen stelt. Dat heb ik helaas wel eens anders meegemaakt.Net als veel andere kleine ondernemers, zijn financien nou niet bepaald mijn hobby en dan is het prettig om iemand te hebben die je daarbij helpt en een beetje flexibel is. Dat Peter een vast bedrag rekent, is daarbij prettig overzichtelijk. Altijd snel bereikbaar en niet te beroerd om als nodig net een stap harder te lopen. Echt een aanrader!Lees meer
Linda Metman
Peter is bereikbaar, snel en zeer behulpzaam. Nadat ik hem voorstelde waarmee... ik hulp nodig had heeft hij mij voorzien van zakelijk advies en hulp gegeven exact waar ik het nodig had. Ik ben erg tevreden en beveel Peter dan ook absoluut aan!Lees meer
Marc Smeets
Peter heeft mij geholpen met een aantal boekhoudkundige probleempjes waar ik... zelf niet uit kwam, Peter is heel direct en duidelijk.Een vakman!!!Lees meer
barry schouten
I’m very satisfied to do my administration with Peter. I recommend! It’s easy... to get contact with Peter in English.Lees meer
Katarzyna Konieczna
Als architectenbureau zijn we geen makkelijke klant voor een boekhouder. Ons... hoofddoel is niet direct het ondernemerschap. Onze focus ligt op mooie dingen maken. Ondertussen zitten we al jaren bij Peter Brink. Hij is een heel goed vakmens die voor ons naast de vaste boekhouding zelfs prognoses maakt en liquiditeitsbegrotingen opstelt. Maar vooral waarderen wij zijn menselijke kant. Hij kan zich heel goed inleven in onze situatie en denkt altijd met ons mee. Top boekhouder!Lees meer
Ruud Visser
Im very happy to do my administration with Peter. Always Professional and... helpfull!Lees meer
Damian Rydel
Als ZZP’er zocht ik naar een goede, betrouwbare en betaalbare boekhouder. Ik... ben bedrijfsmatig met hele andere dingen bezig en ik heb weinig of geen aandacht voor mijn boekhouding. En ook geen zin in.Gekregen waar ik naar op zoek was. Iemand die mij persoonlijk kan adviseren bij vragen en mijn aangifte inkomstenbelasting en jaarrekening wil verzorgen. En dat doet hij goed: degelijk advies en overzichtelijke stukken. Op mijn vragen werd binnen 24 uur gereageerd. Snelle service dus, uitstekend geholpen. Vakman.Daarom heel erg blij met Peter.Lees meer
mark sluiter
Goed bereikbaar. Heldere communicatie. Geen gedoe. Een aanrader!
Martin Faas
I'm very happy I found Peter (ZZP Boekhouder). He is very experienced about... freelancer accounting and always gives me great advice about my business, expenses and invoicing. Can only recommend his service!Lees meer
Szonja Kisgergely
Super snel en duidelijk geholpen!
natalie bogtman
Ik werk nu ruim 3 jaar met Peter als boekhouder. Prima boekhouder. To the... point. Altijd bereikbaar en vrijwel direct antwoord op vragen. Dat is heel fijn.Lees meer
Reggae Agenda.NL
Zeer kundig, super vriendelijk, service gericht en betrouwbaar. Inmiddels al... vele jaren een goede partner.Lees meer
Boudewijn En Roekshane Pool
Peter, is pragmatisch deskundig en zeer toegankelijk. Goed bereikbaar met een... snelle reactietijd. Zeer tevredenLees meer
Robert van de Velde
Peter doet al aantal jaren mijn boekhouding. Hij denkt met je me mee en komt... met informatie die betrekking heeft op je eigen branche of persoonlijke omstandigheden.Lees meer
Jeannette Huiberts
Peter is praktisch, snel en deskundig. Verstaat zijn vak en komt met besparende... tips. En wat me extra aanspreekt is dat hij echt geïnteresseerd is in mijn vakgebied (coaching / persoonlijke ontwikkeling).Lees meer
Jules Frenay
Peter staat altijd klaar met raad & daad. Snelle reactie prijs... kwaliteitsverhouding top!!Lees meer
Judica Verbaas
Peter is very good in His profesion. Always answering or calling back very... soon. . Always looking for the best solutions and His English is also good. Im very happy to have my documents in his hands!!!!Greetings KamilLees meer
Kamil Magdzinski
Peter heeft mij enorm geholpen met mijn bedrijf en begeleid in het nemen van... juiste beslissingen aangaande bedrijfsinvesteringen. Heel fijn dat hij ook in de avonduren bereikbaar is !!!Lees meer
Maravilha Maastricht
Kan niets anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben. Het is een prettig idee... wanneer een professional met je meekijkt en waar nodig aan de bel trekt of tips geeft. Een goede boekhouder neemt je een aantal zaken uit handen. Dat geeft rust. Daarnaast is ZZP-boekhouder scherp geprijsd. Ook niet onbelangrijk. Top service!Lees meer
W Equirk
Waar ik behoefte aan heb is een vraagbaak. Een plek waar in vragen kan stellen... en kan sparren. Een service die betrouwbaar is en goed werk levert. Dat heb ik gevonden. Ik weet vooraf precies wat de kosten zijn en wanneer ik vragen heb, kan ik altijd bellen. Ik ben zeer tevreden.Lees meer
Pin 12
Vooral op de hoogte van actuele wijzigingen in het zwalkenede overheidsbeleid.... VAR, Modelovereenkomsten etc. Denkt mee!Lees meer
Vincent van Witteloostuyn
Zit nu 2 jaar bij Peter en het bevalt goed. Hij is goed bereikbaar, zegt waar... het op staat en handelt snel. Hij denkt goed mee voor mij als ZZP'er. Zijn eigenzinnigheid kan ik waarderen en komt ook ten goede van mijn bedrijf. Ik kan Peter "ZZP Boekhouder" zeker aanraden!Lees meer
Gideon Biegstraaten
Vanaf het moment dat ik ZZP-er werd, werk ik samen met Peter. Hij reageert snel... op mijn vragen en is heel nauwkeurig. En dit voor een scherpe prijs!Lees meer
Nikolett Törteli
ZZP Boekhouder, de naam omschrijft alles waar hij voor staat. Een uitstekende... boekhouder voor een zzp´er. Snel en volledig. Een aanrader!Lees meer
Remco van der Linden
Goed bereikbaar- letterlijk én figuurlijk, professional- haalt het beste voor... jou uit je boekhouding, denkt in mogelijkheden, eigenzinnig- past goed bij een zzp-er :). Nog niet gebeld? Zou ik wel doen!Lees meer
Esther Hooijmaijers
goede, snelle service!
Vincent Vonk
Altijd snel reactie op vragen en dus goed bereikbaar!
Wicky Bakker-van Zelst
Ik werk al jaren samen met Peter van ZZP Boekhouder en ben zeer tevreden. Wat... ik vooral prettig vind is dat ik altijd terecht kan voor vragen. Een mailtje of een telefoontje en ik krijg meteen antwoord, zelfs in het weekend. Ik vind de service ook heel compleet. Al met al een aanrader voor iedere zelfstandige!Lees meer
Dave van Deudekom
js_loader

Pin It on Pinterest