280

Boekhouder Utrecht

Boekhouder Utrecht is een betrouwbare en betaalbare boekhouder. Wij omarmen jouw cijfers alsof het onze eigen zijn en dit alles voor slechts 80 euro/maand , excl. BTW. Ben je een ZZP’er en word je moe van het klokken van de uren met je huidige boekhouder? Bel ons dan, we zijn een ‘all-inclusive’ boekhouder. Ons tarief is vast, en elk advies en gesprek is bij ons inbegrepen.

Met Boekhouder Utrecht hoef je geen sprookje te beleven voor een ‘eind goed al goed’, want met onze betaalbare en betrouwbare boekhoudservice is uw administratie altijd perfect op orde.

Ondernemerschap in Utrecht

Bent u ondernemer in de Domstad? Utrecht is niet alleen bekend om zijn middeleeuwse binnenstad, maar ook om zijn bruisende ondernemersgemeenschap. De stad wordt niet voor niets vaak “Uutje” genoemd, want hier vind je talloze zelfstandige ondernemers die bruisen van energie en creativiteit.

Utrecht is een stad van innovatieve startups en eigenwijze ondernemers die graag voorop lopen. Met een centrale ligging in Nederland en een goede verbinding met andere steden, is Utrecht een aantrekkelijke vestigingsplaats voor ondernemers die op zoek zijn naar groeimogelijkheden. Met een open en inclusieve gemeenschap is Utrecht ook een stad waar ondernemers zich snel thuis voelen.

Laagdrempelig boekhoud-kantoor voor Utrechters

Boekhouder in Utrecht is een laagdrempelig kantoor, met jarenlange ervaring in de administratie van de ZZP’er.

Boekhouder Utrecht

Uw voordeel: Vooraf weet u wat u jaarlijks kwijt bent aan boekhouder-Utrecht en wat u daar voor terug krijgt.

Boekhouder Utrecht All-in-prijs

Onze all-in-prijs bedraagt  960 euro exclusief BTW, daarvoor verrichten wij:

 • Het boeken van uw digitale mt 940- bankafschriften, de verkoopfacturen en inkoopfacturen .
 • Opstellen en indienen van uw aangifte omzetbelasting per kwartaal.
 • Het maken van de balans en winst en verliesrekening
 • Aanvragen van uitstel voor het indienen van deze aangifte IB.
 • Na het einde van het boekjaar indienen van de aangifte Inkomstenbelasting.
 • Telefonisch advies.
 • 12 uur per dag bereikbaar.
 • 7 dagen per week open.
 • Extra hulp voor de startende zzp’er.
 • Geen onverwachte facturen.
 • Gratis overstapservice.

Door onze jarenlange ervaring zijn wij zzp-specialist geworden. Door onze kennis en ervaring kunnen wij u dan ook van het juiste advies voorzien. Niet voor niets vragen zzp-klanten ons regelmatig als klankbord. Een service die wij graag leveren en die wij als onze meerwaarde zien. Maak er gebruik van!

Betrouwbaar kantoor voor zzp’er in Utrecht

 • Betrouwbaar.
 • Servicegericht.
 • Meedenkend.
 • Wij staan voor kwaliteit.

Door efficiency en goed ondernemerschap kunnen wij u als ZZP’er deze vaste jaarprijs aanbieden.

Starten als zzp’er? Wij denken graag met u mee!

Bent u starter? Denk dan aan een aantal zaken. Bijvoorbeeld: open een zakelijke bankrekening, kies een herkenbare, unieke bedrijfsnaam, kies de juiste rechtsvorm voor uw bedrijf (VOF, BV, eenmanszaak, …), stel eventueel een ondernemingsplan op, schrijf u in bij de Kamer van Koophandel, zorg dat uw facturen aan de wettelijke factuureisen voldoen.

Denk na over een arbeidsongeschiktheids-, pensioen- of lijfrenteverzekering. Sluit in elk geval een rechtsbijstandsverzekering en een aansprakelijkheidsverzekering af.

Wij denken graag met u mee, dus bel eens voor een vrijblijvend kennismakings-gesprek. U kunt ons 7 dagen per week bereiken (dus ook in het weekend), en ook na 17:00 uur. Ons telefoon-nummer is 06-1393 6399.

Boekhouder Utrecht

Boekhouder Utrecht Online

U kent ongetwijfeld de slogan van de Belastingdienst “ Leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker”. Juist deze slogan is één op één op ons van toepassing. Veel zzp’ers en ondernemers vinden boekhouden niet leuk. Het zal echter toch moeten gebeuren, en de online boekhouder kan het een stuk makkelijker voor u maken door u een groot deel met regelmaat uit handen te nemen.

Papieren administratie, verleden tijd….

Aankoopbonnetjes apart in een map bewaren om deze later te kunnen declareren? Doet u het nog steeds ? Dit geldt ook voor bankafschriften printen en verzamelen om ze eens per kwartaal alles aan te leveren bij uw boekhouder. Dit kan sneller, moderner, en is echt niet meer nodig.

Boekhouder Utrecht, uw online expert

Wij hebben al jaren ervaring met automatisering van boekhoudingen. Het zal misschien voelen als een grote stap voor u, maar dankzij onze expertise kunnen wij u hier goed in begeleiden en adviseren. We zetten samen met u, uw  “offline” boekhouding op papier, om in een digitale online boekhouding.

Dan hebben wij een pakket op maat. U mag online uw bonnen, facturen en bankafschriften/mt-640-bestand mailen en wij verwerken die voor u. Voordeel, u bespaart tijd en hoeft niet meer met ordners te slepen.

Prijzen Contact Referenties

 

ZZP-Bespaartips

Wij zijn ervan overtuigd dat wij u ook nog tips kunnen geven om belasting te besparen. Zoals over de auto van de zaak. En hier de elektrische auto.

Wilt u elektrisch gaan rijden? De fiscale bijtelling stijgt de komende jaren. U betaalt die bijtelling voor het jaar waarop de auto voor het eerst op kenteken is gezet. In het verleden was die bijtelling slechts 4 of 8 procent. Veel voordeliger dus dan een standaard auto, die bijtelling was 22 procent. Deze bijtelling voor elektrische auto’s gaat echter de komende jaren stapsgewijs stijgen. In 2023 is die 16 procent.

Zakelijk leasen ​

U kunt een zakelijke auto kopen of leasen. U betaalt een vast maandbedrag – operational lease– . En zodoende rijdt u in een nieuwe personenauto of bedrijfswagen zonder eventuele onverwachte kosten. Voordelig hierbij zijn ook de ‘gratis’ wegenwacht, het behoud van opgebouwde schadevrije leasejaren en een minder hoge WA- en cascoverzekering. Wel dient u rente te betalen over het geleende bedrag en u wordt geen eigenaar. Dat wordt u wel Financial lease, dat is een soort huurkoop.

Privé-auto

Als u privé een auto heeft, veelal zijn deze tussen de twee en veertien jaar oud, dan mag u daar zakelijk ritten mee rijden. Die zakelijk gereden kilometers geeft u door aan uw boekhouder en in 2023 zijn die kilometers aftrekbaar tegen 0.21 eurocent.

Als uw auto privé is dan mag u de brandstof, onderhoud, wegenbelasting en verzekering niet als zakelijke kosten zien. Gelieve deze kosten dan ook privé te pinnen. Voordeel is wel: u hoeft geen bijtelling te betalen.

Electrische auto die wordt opgeladen

De elektrische auto is aantrekkelijk in de binnenstad van grote steden zoals Utrecht, omdat ze bijdragen aan minder uitlaatgassen.

 

Jaarrekening en accountant niet nodig

Van ons krijgt u jaarlijks een balans- en winst en verliesrekening. Dit zijn twee pdf’jes waarop alle info staat die de belastingdienst nodig heeft. Deze verwerken wij ook in uw winstaangifte. Als zzp’er hoeft u geen jaarrekening te laten maken. Alleen grotere bedrijven zijn nog verplicht een jaarrekening op te stellen.

Voordeel voor u is dat u daar ook niet voor betaalt. Heeft u tzt bij de aankoop van een woning wel jaarstukken nodig dan kunnen wij die opstellen.

Hier zijn wel extra kosten aan verbonden.

Boekhouder Utrecht en meer info?

Collage van foto's in Utrecht. Van links naar rechts een Utrechtse gracht, Centraal station Utrecht, en de Domtoren

Vragen van Utrechtse zzp’ers over boekhouding

Waarom kan het inhuren van een boekhouder voordelig zijn voor mijn bedrijf?

 1. Expertise: Boekhouders hebben de nodige kennis en expertise om de financiële administratie van uw bedrijf bij te houden en te optimaliseren. Ze zijn op de hoogte van de nieuwste wetten en voorschriften en kunnen u helpen om financiële risico’s te verminderen.
 2. Tijd: Het bijhouden van de financiële administratie kan tijdrovend zijn, vooral als u niet goed bekend bent met boekhouding. Door een boekhouder in te huren, kunt u zich concentreren op uw core business, terwijl de boekhouder de financiële administratie voor u bijhoudt.
 3. Kostenbesparing: Hoewel het inhuren van een boekhouder een extra kostenpost kan zijn, is het op de lange termijn bijna altijd kostenbesparend . Een boekhouder kan u helpen om belastingvoordelen te vinden en uw financiële processen te optimaliseren, waardoor u geld bespaart op de lange termijn.
 4. Advies: Boekhouders kunnen u waardevol advies geven over uw financiële situatie en u helpen bij het nemen van belangrijke financiële beslissingen. Ze kunnen u ook helpen bij het opstellen van een financieel plan voor de toekomst van uw bedrijf.
 5. Compliance: Boekhouders kunnen u helpen om aan de wettelijke vereisten te voldoen en u op de hoogte houden van eventuele veranderingen in wetgeving en regelgeving. Dit kan helpen om boetes en andere sancties te voorkomen en uw bedrijf op de goede weg te houden.

Wat zijn de voordelen van deze ervaren boekhouder voor ZZP’ers in Utrecht?

 • Gespecialiseerd in administratie voor ZZP’ers in Utrecht.
 • Met meer dan 25 jaar ervaring in administratie, kunt u vertrouwen op onze expertise.
 • U kunt bij ons 7 dagen per week en 12 uur per dag terecht, dus ook na 17.00 uur en in het weekend.
 • Leer ons kennen via een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek.
 • Met onze vaste jaarprijs weet u precies wat u betaalt en zijn er geen onverwachte rekeningen achteraf.
 • De eerlijke jaarprijs bedraagt €960 exclusief BTW.
 • Wij helpen u optimaal gebruik maken van de fiscale aftrekposten.
 • U kunt uw boekhouding gratis online aanleveren.
 • Wij bieden extra startersbegeleiding voor ZZP’ers in Utrecht.
 • Door ons in te schakelen, heeft u meer tijd voor uw werk en persoonlijk leven.

Waarom is de ZZP boekhouder zo voordelig?

Als ondernemer in Utrecht profiteert u bij ons van een voordelige jaarprijs omdat wij vanuit huis werken en daardoor geen hoge kosten hebben van dure kantoorruimten, lease auto’s en een secretaresse die wij aan u doorberekenen. Wij geloven in een heldere, duidelijke en eerlijke administratie zonder onverwachte kosten. Daarom steekt ZZP boekhouder veel geld in de automatisering van processen zodat u altijd alle informatie digitaal kunt ontvangen en wij besparen op print-, porti-, en papierkosten. Want zeg nu zelf, een luxe kantoor met een nieuwe auto voor de deur is geen garantie voor een tijdige en juiste verwerking van uw cijfers. Waarom zou u daar extra voor moeten betalen? Bij ons krijgt u wat u ziet en weet u zeker dat u niet onnodig betaalt voor dure kantoorruimten en andere luxe.

Wat zijn de voordelen voor een zzp’er van een auto op de zaak?

Er zijn verschillende voordelen voor een zzp’er om een auto op de zaak te hebben, zoals:

 • Fiscale voordelen: Een auto op de zaak kan fiscale voordelen opleveren, zoals het aftrekken van de BTW op de aanschaf- en onderhoudskosten en de afschrijving van de auto.
 • Professionele uitstraling: Een auto op de zaak kan bijdragen aan een professionele uitstraling en kan het gemakkelijker maken om zakelijke afspraken te maken en klanten te bezoeken.
 • Gemak en flexibiliteit: Met een auto op de zaak heeft u meer gemak en flexibiliteit om opdrachten uit te voeren en klanten te bezoeken op verschillende locaties.
 • Controle over kosten: Met een auto op de zaak heeft u meer controle over de kosten, omdat u inzicht heeft in de gemaakte kosten en deze kunt aftrekken van de belasting.
 • Mogelijkheid tot privégebruik: Wanneer u een auto op de zaak heeft, is er de mogelijkheid tot privégebruik. Dit kan voordelig zijn als u ook privé veel rijdt en de kosten hiervoor wilt drukken. Echter zijn hier wel fiscale regels aan verbonden, zoals het betalen van bijtelling over het privégebruik.

Bent u van plan een auto op de zaak aan te schaffen? ZZP Boekhouder denkt graag met u mee en kan u inzicht geven in de fiscale voordelen. Neem contact op voor meer informatie.

Moet ik betalen voor boekhoudkundig advies?

NEE, In de regel is ons advies gratis, het zit inbegrepen bij de jaarprijs van 960 euro per jaar. Bij ons krijgt u dus niet alleen een heldere en eerlijke administratie voor een voordelige jaarprijs, maar ook gratis advies.

Bovendien staan we altijd voor u klaar als u extra begeleiding nodig heeft tijdens bijvoorbeeld een hypotheek- of bankgesprek of het opmaken van een jaarrekening, waarbij we deze kosten tegen een scherp uurtarief van slechts 60 euro exclusief BTW in rekening brengen.

Het enige wat niet in deze prijs zit, is de aanlevering bij banken van een door hen aangeboden SBR omgeving voor een lening of hypotheek. Maar ook hiervoor bieden wij een minimum tarief van slechts 200 euro excl. BTW. Bij ons weet u dus altijd waar u aan toe bent en krijgt u de beste service tegen een scherp tarief.

Bent u zzp’er in Utrecht en nog geen klant? Neem dan contact op voor een gratis kennismakingsgesprek van 30 minuten.

Ik werk al jaren naar volle tevredenheid samen met Peter. Als zzp'er kan ik... met al mijn boekhoudkundige en fiscale vragen bij hem terecht. Hij is goed bereikbaar en antwoordt snel, heel fijn. Prettig contact, vriendelijk. Regelt de zaken netjes per kwartaal en per jaar. Op basis van mijn ervaringen raad ik ZZP-Boekhouder Peter Brink van harte aan!Lees meer
Marianne Molleman
Rob Brink
Zeer goeie ervaring gehad met deze boekhouders. Groetjes Ferdi
Ferdi BikeCenter
Goeie boekhouder. Altijd bereikbaar.Denkt snel mee in oplossingen.Heeft mij... in het begin heel wat ellende bespaard!Lees meer
Sancder Vos
Peter werkt accuraat en is vakkundig.
Ron Kanon
Goede dagPeter Brink is 100% te vertrouwenEen aanrader dus.Peter is al... 2jaar mijnBoekhouder en ben zeer tevredenFacturen boekhoudingLees meer
Michael Martin Colombo
Peter Brink denkt mee, reageert snel en is betrouwbaar. Hij is goed... geinformeerd over nieuwe regelingen/besluiten voor ZZP'ers. We werken al jaren met ZZP Boekhouder.Lees meer
Karin Frenay (Karin Frenay Artworks)
Ik René Mulder van Mulder Security zit nu vanaf 2015 bij Peter en kan niet... anders zeggen dat ik zeer tevreden ben als ik vragen heb gaat hij er gelijk mee aan de slag en komt ook met de juiste oplossingen en antwoorden helemaal topPeter is een aanrader voor een iederLees meer
Rene Mulder
I am very happy with Peter's work and all his help in the last 3 years. We had... a few complicated issues, but he always helped out to sort out the necessary documents, including reports and balances for mortgage request.Lees meer
Zoltán Pásztor
Zeer tevreden met de service van Peter. Hij heeft mij heel goed geholpen!
Kiki von Meijenfeldt
Ik laat al bijna vier jaar mijn boekhouding doen door Peter. Altijd een... prettige ervaring geweest.Peter is goed georganiseerd, betrouwbaar en snel met antwoorden. Wat ook fijn is dat hij goed en duidelijk dingen kan uitleggen die ik niet begrijp. Hij neemt de tijd om je te helpen, ook als dat wat extra werk betekent. En in mijn ervaring is Peter heel accuraat in zijn werk. Daarom mag hij mij tot een van zijn trouwe klanten rekenen.Lees meer
Lovely Uhlenbeek
Gedegen geadviseerd en snel doorverwezen
petra maas
Ik ben al sinds 2010 klant bij Zzp-boekhouder/Peter. Naar alle... tevredenheid.Het is een verademing om iemand te hebben die altijd bereid is met je mee te denken en je daarbij niet het gevoel geeft dat je ‘domme’ vragen stelt. Dat heb ik helaas wel eens anders meegemaakt.Net als veel andere kleine ondernemers, zijn financien nou niet bepaald mijn hobby en dan is het prettig om iemand te hebben die je daarbij helpt en een beetje flexibel is. Dat Peter een vast bedrag rekent, is daarbij prettig overzichtelijk. Altijd snel bereikbaar en niet te beroerd om als nodig net een stap harder te lopen. Echt een aanrader!Lees meer
Linda Metman
Peter is bereikbaar, snel en zeer behulpzaam. Nadat ik hem voorstelde waarmee... ik hulp nodig had heeft hij mij voorzien van zakelijk advies en hulp gegeven exact waar ik het nodig had. Ik ben erg tevreden en beveel Peter dan ook absoluut aan!Lees meer
Marc Smeets
Peter heeft mij geholpen met een aantal boekhoudkundige probleempjes waar ik... zelf niet uit kwam, Peter is heel direct en duidelijk.Een vakman!!!Lees meer
barry schouten
I’m very satisfied to do my administration with Peter. I recommend! It’s easy... to get contact with Peter in English.Lees meer
Katarzyna Konieczna
Als architectenbureau zijn we geen makkelijke klant voor een boekhouder. Ons... hoofddoel is niet direct het ondernemerschap. Onze focus ligt op mooie dingen maken. Ondertussen zitten we al jaren bij Peter Brink. Hij is een heel goed vakmens die voor ons naast de vaste boekhouding zelfs prognoses maakt en liquiditeitsbegrotingen opstelt. Maar vooral waarderen wij zijn menselijke kant. Hij kan zich heel goed inleven in onze situatie en denkt altijd met ons mee. Top boekhouder!Lees meer
Ruud Visser
Im very happy to do my administration with Peter. Always Professional and... helpfull!Lees meer
Damian Rydel
Als ZZP’er zocht ik naar een goede, betrouwbare en betaalbare boekhouder. Ik... ben bedrijfsmatig met hele andere dingen bezig en ik heb weinig of geen aandacht voor mijn boekhouding. En ook geen zin in.Gekregen waar ik naar op zoek was. Iemand die mij persoonlijk kan adviseren bij vragen en mijn aangifte inkomstenbelasting en jaarrekening wil verzorgen. En dat doet hij goed: degelijk advies en overzichtelijke stukken. Op mijn vragen werd binnen 24 uur gereageerd. Snelle service dus, uitstekend geholpen. Vakman.Daarom heel erg blij met Peter.Lees meer
mark sluiter
Goed bereikbaar. Heldere communicatie. Geen gedoe. Een aanrader!
Martin Faas
I'm very happy I found Peter (ZZP Boekhouder). He is very experienced about... freelancer accounting and always gives me great advice about my business, expenses and invoicing. Can only recommend his service!Lees meer
Szonja Kisgergely
Super snel en duidelijk geholpen!
natalie bogtman
Ik werk nu ruim 3 jaar met Peter als boekhouder. Prima boekhouder. To the... point. Altijd bereikbaar en vrijwel direct antwoord op vragen. Dat is heel fijn.Lees meer
Reggae Agenda.NL
Zeer kundig, super vriendelijk, service gericht en betrouwbaar. Inmiddels al... vele jaren een goede partner.Lees meer
Boudewijn En Roekshane Pool
Peter, is pragmatisch deskundig en zeer toegankelijk. Goed bereikbaar met een... snelle reactietijd. Zeer tevredenLees meer
Robert van de Velde
Peter doet al aantal jaren mijn boekhouding. Hij denkt met je me mee en komt... met informatie die betrekking heeft op je eigen branche of persoonlijke omstandigheden.Lees meer
Jeannette Huiberts
Peter is praktisch, snel en deskundig. Verstaat zijn vak en komt met... besparende tips. En wat me extra aanspreekt is dat hij echt geïnteresseerd is in mijn vakgebied (coaching / persoonlijke ontwikkeling).Lees meer
Jules Frenay
Peter staat altijd klaar met raad & daad. Snelle reactie prijs... kwaliteitsverhouding top!!Lees meer
Judica Verbaas
Peter is very good in His profesion. Always answering or calling back very... soon. . Always looking for the best solutions and His English is also good. Im very happy to have my documents in his hands!!!!Greetings KamilLees meer
Kamil Magdzinski
Peter heeft mij enorm geholpen met mijn bedrijf en begeleid in het nemen van... juiste beslissingen aangaande bedrijfsinvesteringen. Heel fijn dat hij ook in de avonduren bereikbaar is !!!Lees meer
Maravilha Maastricht
Kan niets anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben. Het is een prettig idee... wanneer een professional met je meekijkt en waar nodig aan de bel trekt of tips geeft. Een goede boekhouder neemt je een aantal zaken uit handen. Dat geeft rust. Daarnaast is ZZP-boekhouder scherp geprijsd. Ook niet onbelangrijk. Top service!Lees meer
W Equirk
Waar ik behoefte aan heb is een vraagbaak. Een plek waar in vragen kan stellen... en kan sparren. Een service die betrouwbaar is en goed werk levert. Dat heb ik gevonden. Ik weet vooraf precies wat de kosten zijn en wanneer ik vragen heb, kan ik altijd bellen. Ik ben zeer tevreden.Lees meer
Pin 12
Vooral op de hoogte van actuele wijzigingen in het zwalkenede overheidsbeleid.... VAR, Modelovereenkomsten etc. Denkt mee!Lees meer
Vincent van Witteloostuyn
Zit nu 2 jaar bij Peter en het bevalt goed. Hij is goed bereikbaar, zegt waar... het op staat en handelt snel. Hij denkt goed mee voor mij als ZZP'er. Zijn eigenzinnigheid kan ik waarderen en komt ook ten goede van mijn bedrijf. Ik kan Peter "ZZP Boekhouder" zeker aanraden!Lees meer
Gideon Biegstraaten
Vanaf het moment dat ik ZZP-er werd, werk ik samen met Peter. Hij reageert... snel op mijn vragen en is heel nauwkeurig. En dit voor een scherpe prijs!Lees meer
Nikolett Törteli
ZZP Boekhouder, de naam omschrijft alles waar hij voor staat. Een uitstekende... boekhouder voor een zzp´er. Snel en volledig. Een aanrader!Lees meer
Remco van der Linden
Goed bereikbaar- letterlijk én figuurlijk, professional- haalt het beste voor... jou uit je boekhouding, denkt in mogelijkheden, eigenzinnig- past goed bij een zzp-er :). Nog niet gebeld? Zou ik wel doen!Lees meer
Esther Hooijmaijers
goede, snelle service!
Vincent Vonk
Altijd snel reactie op vragen en dus goed bereikbaar!
Wicky van Zelst
Ik werk al jaren samen met Peter van ZZP Boekhouder en ben zeer tevreden. Wat... ik vooral prettig vind is dat ik altijd terecht kan voor vragen. Een mailtje of een telefoontje en ik krijg meteen antwoord, zelfs in het weekend. Ik vind de service ook heel compleet. Al met al een aanrader voor iedere zelfstandige!Lees meer
Dave van Deudekom
js_loader

Pin It on Pinterest