Boekhouder Utrecht

Boekhouder Utrecht is er voor als u een betrouwbare en betaalbare boekhouder zoekt.  Wij verzorgen uw administratie vanaf 80 euro excl BTW per maand.

Bent u ZZP’er en hikt u ook aan tegen de hoge tarieven van uw boekhouder/accountant en de onverwachte facturen die hij stuurt? Van ons krijgt u geen onverwacht hoge rekeningen op de mat.

Lage drempel

Boekhouder in Utrecht is een laagdrempelig kantoor, met 19 jaar ervaring in de administratie van de ZZP’er.

Boekhouder Utrecht

Uw voordeel: u weet van te voren hoeveel geld u per jaar betaalt aan boekhouder-Utrecht.

Boekhouder Utrecht All-in-prijs

Wij werken met een all-in-prijs van 960 euro exclusief BTW, daarvoor verrichten wij:

 • Het verzorgen van de complete administratie grootboek, crediteuren, debiteuren, bank etc.
 • Het indienen van uw aangifte omzetbelasting per kwartaal, per maand of per jaar
 • Na het einde van het boekjaar indienen van de aangifte Inkomstenbelasting
 • Onbeperkt gratis advies
 • 12 uur per dag bereikbaar
 • 7 dagen per week open
 • online boekhouden aanleveren is mogelijk
 • Extra startersbegeleiding
 • Geen onverwachte facturen
 • Gratis overstappen
 • Gratis haal- en brengservice administratie (hetzij per auto, of per aangetekende post)

Video ThumbnailBoekhouder Utrecht Boekhouder Utrecht is er voor als u een betrouwbare en betaalbare boekhouder zoekt.  Wij verzorgen uw administratie vanaf 80 euro excl BTW per maand. Bent u ZZP’er en hikt u ook aan tegen de hoge tarieven van uw boekhouder/accountant en de onverwachte facturen die hij stuurt? Van 

 

Uitgangsbasis voor deze all-in-prijs is:

 • één verkoopfactuur per week,
 •  u kunt het pdf of mt-940 bestand van de bank mailen.
 •  inkoopfacturen vragen wij apart op – zie filmpje-
 • net als de verkoopfacturen op volgorde mailen.
 • een apart aangeleverde nog te betalen facturen (crediteuren)
Betrouwbaar

Boekhouder Utrecht is

 • betrouwbaar,
 • en ook servicegericht,
 • tevens meedenkend
 • en staat ook voor kwaliteit.

Door efficiency en goed ondernemerschap kunnen wij u als ZZP’er deze vaste jaarprijs aanbieden.

Bent u starter denk dan aan een aantal zaken, open een zakelijke bankrekening, kies een herkenbare, unieke bedrijfsnaam, kies de juiste rechtsvorm voor uw bedrijf (vof, bv, eenmanszaak, …), stel eventueel een ondernemingsplan op, schrijf u in bij de Kamer van Koophandel, zorg dat uw facturen aan de wettelijke factuureisen voldoen.

Denk na over een arbeidsongeschiktheids-, pensioen- of lijfrenteverzekering. Sluit in elk geval een rechtsbijstandsverzekering en een aansprakelijkheidsverzekering af.

 

Boekhouder Utrecht

Boekhouder Utrecht en service-op-maat

Bel nu als u als ZZP’er serieus genomen wilt worden, een vaste transparante prijs wilt krijgen en persoonlijkeservice-op-maat wilt hebben.

u bent een man/vrouw van deze tijd en u bewaart alles digitaal. U ziet de mogelijkheden van het internet en de kracht van online aanleveren van de boekhouding. Ook wilt u graag op een moderne wijze de boekhouding bijhouden, u heeft dan ook niets met papier, ordners en tabellarische kasboeken.

Dan hebben wij een pakket op maat. U mag online je bonnen, facturen en bankafschriften mailen en wij verwerken die voor u. Voordeel, u bespaart tijd en hoeft niet meer met ordners te slepen.

 

Prijzen Contact Referenties

 

ZZP-Bespaartips

Wij zijn ervan overtuigd dat wij u ook nog tips kunnen geven om belasting te besparen. Zoals over de auto van de zaak. En hier de elektrische auto

Wel eens overwogen om elektrisch te gaan rijden? Wacht er niet te lang mee want de fiscale voordeelregels worden de komende jaren minder gunstig dan ze nu zijn. Afhankelijk van het jaar waarop de auto voor het eerst op kenteken is gezet, betaalt u slechts een bijtelling van 4 of 8 procent. Veel goedkoper dus dan een niet-elektrische auto. Deze bijtelling gaat echter de komende jaren stapsgewijs stijgen.

U kunt er ook voor kiezen om zakelijk te gaan rijden met uw privéauto. Een laatste mogelijkheid is om de auto die u privé heeft aangeschaft, ook te gebruiken voor uw zakelijke ritten. Dit heeft als nadeel dat de brandstof, onderhoud, wegenbelasting en verzekering niet als zakelijke kosten kunnen worden opgevoerd en dus niet aftrekbaar zijn. Maar er is wel een voordeel: u hoeft geen bijtelling te betalen.

Wel doet u er verstandig aan om uw gereden zakelijke kilometers naar en van afspraken, bij te houden.

U kunt die namelijk op uw verkoopfactuur zetten. Voor elke zakelijk gereden kilometer mag de zzp’er € 0,19 in rekening brengen. En deze kilometers zijn ook weer als kosten aftrekbaar, dus in de regel onbelast.

 

Video ThumbnailBoekhouder Utrecht Boekhouder Utrecht is er voor als u een betrouwbare en betaalbare boekhouder zoekt.  Wij verzorgen uw administratie vanaf 80 euro excl BTW per maand. Bent u ZZP’er en hikt u ook aan tegen de hoge tarieven van uw boekhouder/accountant en de onverwachte facturen die hij stuurt? Van 

Boekhouder Utrecht en meer info?

Foto credit

Bovenstaande foto bovenaanzicht op het centrum van Utrecht is gemaakt door David Iliff en hier gebruikt met een CC-BY-SA 3.0 licentie.

Pin It on Pinterest