Boekhouder Veenendaal

Boekhouder Veenendaal

Boekhouder Veenendaal is er voor de beginnende ZZP’er, die hulp zoekt bij het opzetten van een goede administratie. Ziet u ook op tegen al dat papierwerk of scanwerk, bel dan 06-13936399 en wij helpen u. De prijs bedraagt voor alle jaarlijkse werkzaamheden – aangiften omzetbelasting, balans en aangifte Inkomstenbelasting- 80 euro excl. BTW per maand.

 

Altijd bereikbaar

Dankzij bijna twintig jaar ervaring, levert Boekhouder Lelystad deskundig, snel en professioneel werk af. Bovendien staan wij dankzij onze grote flexibiliteit, altijd voor u klaar. Ook in het weekend! Wij zijn elke dag liefst 12 uur lang voor u bereikbaar.

boekhouder Veenendaal

 Lage kosten bij Boekhouder Veenendaal

Niet alleen vanwege onze grote bereikbaarheid, zijn wij laagdrempelig. Ook de door ons gevraagde vergoeding, die ver beneden het gemiddelde accountantstarief ligt, wordt door onze klanten als bijzonder prettig ervaren. Voor de vaste prijs van slechts 80 euro (excl. BTW) per maand worden alle administratieve sores u uit handen genomen. Wij zijn transparant in de communicatie, dus zullen nooit spooknota’s sturen. Bij Boekhouder Veenendaal weet u altijd waar u aan toe bent.

 

Video ThumbnailBoekhouder Veenendaal Boekhouder Veenendaal is er voor de beginnende ZZP’er, die hulp zoekt bij het opzetten van een goede administratie. Ziet u ook op tegen al dat papierwerk of scanwerk, bel dan 06-13936399 en wij helpen u. De prijs bedraagt voor alle jaarlijkse werkzaamheden – aangiften omzetbela

 Compleet pakket

Wij zijn van alle cijfermarkten thuis. Van aangiftes omzet- en inkomstenbelasting tot het voeren van het grootboek en de debiteuren of crediteuren, wij regelen het voor u. Bovendien kunnen wij optreden als uw financiële contactpersoon richting instanties als de Belastingdienst. Waardoor wij alles bij elkaar een bijzonder compleet dienstenpakket bieden. En dat voor één en dezelfde lage prijs van 80 euro (excl. BTW) per maand.

 

Overzicht diensten ZZP Boekhouder

Eerlijke prijs bij Boekhouder in Veenendaal

Wilt u een eerlijke prijs betalen voor uw boekhouding en vindt u de tarieven van de accountants te hoog? Vraag dan een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

Bel 06-13936399 of stuur uw bericht naar [email protected]

Pin It on Pinterest