Boekhouder Velserbroek

Boekhouder Velserbroek is de specialist voor de ZZP’er in deze nieuwbouwwijk tussen Haarlem en IJmuiden. Wij bieden u hoge kwaliteit en service en we zijn twaalf uur per dag bereikbaar. Bovendien bieden wij elke ZZP’er een vaste transparante prijs (960 euro excl. BTW) . Zodat u weet waar u aan toe bent.

Video ThumbnailBoekhouder Velserbroek Boekhouder Velserbroek is de specialist voor de ZZP’er in deze nieuwbouwwijk tussen Haarlem en IJmuiden. Wij bieden u hoge kwaliteit en service en we zijn twaalf uur per dag bereikbaar. Bovendien bieden wij elke ZZP’er een vaste transparante prijs (960 euro excl. BTW) . Zodat

 

Wie zijn wij

Zoekt u als ZZP’er een administratiekantoor dat u wel serieus neemt en u persoonlijk-advies geeft vraag dan een gratis kennismakingsgesprek aan.

Wij richten ons op de ZZP’er en biedt jou als startende ZZP’er extra ondersteuning We hebben al tientallen startende ZZP’ers op pad geholpen. Er komt nog wat op u af als u een eigen zaak opstart.

 • De kvk-inschrijving
 • Aanvragen BTW nummer
 • Openen zakelijke bankrekening
 • Inrichten en ordenen administratie
 • Opstellen verkoopfacturen
 • Debiteurenbeheer

Tevens hebben wij veel ervaring in het begeleiden van de startende ZZP’er met het opzetten van hun eigen bedrijf. Heeft u plannen om te starten als ZZP’er of heeft u als behoefte aan een deskundig en onafhankelijk klankbord? Bel dan eens. Het eerste gesprek is gratis.

Boekhouder Velserbroek

 

Kernwaarden

Wij zijn een professioneel bedrijf. In ons werk zijn we nauwkeurig, maar we vinden het ook belangrijk dat we klanten snel kunnen helpen. daarom zijn we ook flexibel en zeven dagen per week geopend.

Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op fiscaal vlak en we werken samen met een accountant en fiscalist. U hoeft voor hun advies in eerste instantie niet te betalen. Pas als hun werk boven de 60 minuten uitkomt zullen zij u een factuur in rekening brengen.

Wij hechten aan persoonlijk contact. We zijn betrokken en denken proactief met u mee.

Bij ons is een informele sfeer. U kunt ook langskomen zonder afspraak en we zijn ook in de avonduren bereikbaar.

Wij helpen u

 • bij de inschrijving in bij de Kamer van Koophandel,
 • aanvraag omzetbelastingnummer bij de Belastingdienst
 • Het verzorgen van de complete administratie grootboek, crediteuren, debiteuren, bank etc.
 • Bespreken fiscale positie van u en uw partner
 • aanvraag of terugdraaien voorlopige teruggaaf
 • het indienen van aangifte inkomstenbelasting (per jaar) & omzetbelasting (per kwartaal).
 • Indien u zelf uw boekhouding wilt bijhouden, kunnen wij advies geven en helpen bij de inrichting daarvan.
 • Aanlevering per email via online boekhouden

Advies in ZZP-aftrekposten

Wij zijn proactief en staan de zzp’er ter zijde. Elk kwartaal krijgen wij van u de administratie en heeft u de mogelijkheid om een gesprek van een half uur al uw vragen aan ons te stellen. Fiscale voordelen kunt u behalen aan de mkb winstvrijstelling, startersaftrek, zelfstandigenaftrek, meewerkaftrek, en investeringsaftrek. Maar dan dient u wel aan de spelregels van de fiscus te voldoen. Wij kennen deze fiscale wetten en adviseren u zodat u zo weinig mogelijk belasting betaalt.

 

Meest gestelde vragen aan ZZP-Boekhouder

Online aanleveren

U bent jong en heeft ambitie. En daarom wilt u geen facturen op papier of in mappen aanleveren bij de boekhouder. U bent handig met internet, e-mailen en het maken van pdf’s.

Wilt u op een moderne wijze je boekhouding bijhouden dan bieden wij u deze kans. Met veel van de moderne boekhoudpakketen kunt u al online informatie uitwisselen. Zonder dat u papieren in een ordner hoeft te doen. U mag online de bonnen, facturen en bankafschriften – in pdf of MT940-bestand- mailen en wij regelen de rest. Bekijk onze video, daarin staat exact beschreven hoe u de boekhouding het beste kunt sorteren op uw computer. En daarna een keer per kwartaal naar ons kunt doorsturen. Als u wilt kijken wij de eerste keer met u mee en helpen wij u met deze digitale wijze van aanleveren.

Prijzen Contact Referenties

Boekhouder-Velserbroek gezocht?

Is uw interesse gewekt en wilt u meer weten over onze diensten of wellicht wel overstappen van boekhouder. Bel voor meer informatie (06-13936399). Wij kunnen u bij al deze stappen van dienst zijn.

 • Voor meer informatie kunt u contact opnemen
 • Telefoon: 06 1393 6399
 • Email: [email protected]

Pin It on Pinterest