Boekhouder Zeist

Boekhouder Zeist. Bent u als ZZP’er werkzaam in Zeist en zoekt u een betrouwbare en betaalbare boekhouder? Dan helpt boekhouder Zeist u graag! Wij brengen snel structuur in al uw papierwerk. Of het nu gaat om aangiften omzetbelasting, inkomstenbelasting of de balans en winst en verliesrekening:

Wij zorgen ervoor dat u weer zonder zorgen kunt ondernemen.

Met bijna twee decennia ervaring zijn wij een financiële duizendpoot. Dankzij een brede kennis zijn wij in staat snel een overzichtelijke en boekhouding te presenteren. Bekijk ook onze filmpjes met uitleg op You Tube.

 

boekhouder Zeist

Boekhouder Zeist

Als u boekhouder in Zeist inschakelt om uw administratie uit handen te nemen, ontstaat er voor u als ZZP’er een win-win-situatie. Het levert u niet alleen extra tijd op om succesvol te ondernemen, het bespaart u tevens een frustrerende administratieve rompslomp én hoogst waarschijnlijk ook het betalen van belasting.

Bij ons staat de klant centraal. We hebben oog voor de klant en hechten veel waarde aan persoonlijk contact en heldere communicatie. We zijn betrokken bij onze klanten en vormen graag een team met onze klant, waardoor we proactief met ze kunnen meedenken.

 

Hoge service, lage nota’s

Is boekhouder Zeist duur? Nee, wij werken voor een prijs die ver beneden accountants tarieven ligt. Voor de vaste prijs van slechts 80 euro per maand worden u als ZZP’er de administratieve sores uit handen genomen.

Voor deze prijs staan wij zeven dagen per week voor u klaar, 12 uur per dag voor u klaar. En verzorgen wij voor u als ZZP’er:

 • uw complete administratie,
 • grootboek,
 • crediteuren,
 • debiteuren,
 • bank,
 • aangifte omzetbelasting,
 • aangifte inkomstenbelasting,
 • etc.

 

Boekhouder Zeist

Uurprijs Boekhouder Zeist

ZZP-boekhouder Zeist stuurt u geen onverwachte facturen. Wij geven u als ZZP’er immers de vrije keuze of u via de uurprijs wilt betalen of liever per maand of per jaar.

Bovendien investeren wij graag in de onderlinge band met zijn klanten. Bij ons bent u geen nummer. Wij kijken ook naar de mens achter de ZZP’er. Daarom zijn wij graag een vast aanspreekpunt voor al uw zaken.

Zo kunnen wij optreden als uw contactpersoon naar de Belastingdienst. Wilt u bijvoorbeeld uitstel aanvragen voor uw aangifte Inkomstenbelasting? Boekhouder Zeist regelt het graag voor u!

 

Prijzen Contact Referenties

Hoe werkt het?

Om voor u snel een overzichtelijke en kloppende administratie te maken, heeft boekhouder Zeist slechts een paar dingen van u nodig:

 •  nette kasfacturen en bankafschriften aan op volgorde achter het dagafschrift.
 •  Daarnaast apart de nog te betalen facturen (crediteuren).

Voor ons jaarpakket gaan we uit van een verkoopfactuur per week.

Aangifte omzetbelasting

Elke ondernemer moet elk kwartaal de aangifte omzetbelasting indienen en de ontvangen BTW minus de betaalde BTW afdragen. Elk kwartaal vragen wij uw boekhouding op en berekenen wij te verschuldigde of terug te vragen omzetbelasting. Dus begin januari, april – juli – ok hebben wij uw administratie nodig. Doordat wij de aangifte op tijd indienen bij de fiscus, bent u nooit meer te laat bent en voorkomt u boetes.

 Info

 • Wilt u met een gerust hart uw ZZP-administratie uit handen geven?
 • Bel vrijblijvend voor informatie: 06-13936399.
 • Of stuur een email naar [email protected]

Pin It on Pinterest