Boekhouder-Zwanenburg

Boekhouder-Zwanenburg is al jaren het adres voor de zzp’er. Wij zijn zzp-boekhouder en staan elke dag van de week klaar voor de zzp’er. U betaalt bij ons een vaste prijs van 80 euro excl btw per maand. Die prijs is all-inclusive. Alle btw-aangiften, de balans en de aangifte Inkomstenbelasting zijn bij de prijs inbegrepen.

Boekhouder-Zwanenburg

Boekhouden wordt door veel mensen als een noodzakelijk kwaad gezien. Logisch u bent liever bezig met de zaken waar u uw geld mee verdient.

Boekhouder-Zwanenburg biedt daarom het gemak van online boekhouden aan. U hoeft bijna niets meer te doen. Scannen, mailen en klaar is Kees. Zo eenvoudig en tijdbesparend is online boekhouden.
Voortaan geen uitpuilende ordners meer waarin u al uw bonnetjes en uitgeprinte verkoopfacturen bewaart. U hoeft niet met al dat papierwerk naar uw boekhouder. Alles gebeurt online.

Video ThumbnailBoekhouder-Zwanenburg Boekhouder-Zwanenburg is al jaren het adres voor de zzp'er. Wij zijn zzp-boekhouder en staan elke dag van de week klaar voor de zzp'er. U betaalt bij ons een vaste prijs van 80 euro excl btw per maand. Die prijs is all-inclusive. Alle btw-aangiften, de balans en de aangifte Ink

 

Boekhouder-Zwanenburg en online boekhouden

Het enige dat u als zzp’er hoeft te doen, is de bonnetjes en facturen scannen en mailen naar boekhouder Zwanenburg. Wij regelen alles voor u. Bedenk eens wat u met al die overgebleven tijd kunt doen. Leuke dingen waar u energie van krijgt in plaats van administratieve ‘moetjes’ die tijd vreten.

Wat doen wij voor u?

  • De invoer van de verkoopfacturen.
  • Het verwerken van de inkoopfacturen,
  • Boeken van mutaties van de bank, giro via mt-940-bestand.
  • Opmaken van de balans-en winst en verliesrekening.
  • Indienen aangifte inkomstenbelasting (IB).
  • Berekenen van de te betalen btw per kwartaal en indienen aangifte omzetbelasting.
  • De grootboekadministratie.
  • Bijhouden debiteuren- en crediteurenadministratie.
  • Extra hulp aan startende zzp’er.
  • Indien nodig uitstel aanvragen voor de inkomstenbelasting.

Boekhouder-Zwanenburg

 

Boekhouder-Zwanenburg is betaalbaar

Daar hangt vast een behoorlijk prijskaartje aan zult u denken. Niet dus. Voor slechts 80 euro per maand (excl btw) regelt boekhouder-Zwanenburg uw hele boekhouding.

Voordeel van het online boekhouden is ook dat u alle belangrijke documenten zoals de balans, omzetbelasting en aangifte inkomstenbelasting digitaal in pdf-formaat ontvangt van uw boekhouder.

Makkelijk op te slaan in een digitale map op uw computer. Door verder te automatiseren kunnen we ook sneller uw aangifte verzorgen en weet u eerder waar u aan toe bent. Overzichtelijk en efficiënt. Als het nodig is – bv bij een hypotheekaanvraag- kunt u direct alle benodigde documenten mailen naar bijvoorbeeld de bank.

Jarenlange ervaring boekhouder-Zwanenburg

Boekhouder-Zwanenburg doet al jaren niet anders en kan u daarom uitstekend helpen en adviseren. Vindt u het nog een beetje spannend om over te stappen van een offline administratie naar een online boekhouding? Wij nemen u aan de hand en laten u stapsgewijs zien hoe het moet. Daarna wil u nooit meer anders, gegarandeerd!

Boekhouder-Zwanenburg

 

Contact boekhouder-Zwanenburg

Wij willen graag minimaal een keer per jaar een face-to-face-ontmoeting in real-life. Voor de andere keren dat u btw-aangifte dient te doen hoeft u niet persoonlijk bij uw boekhouder langs om alle administratie af te geven, die spullen hebben wij immers al digitaal ontvangen.

Het contact dat nodig is verloopt grotendeels via telefoon en skype/facetime. Eens per jaar maken we een persoonlijke afspraak om bij te praten over de laatste fiscale ontwikkelingen en uw toekomstplannen.

Video ThumbnailBoekhouder-Zwanenburg Boekhouder-Zwanenburg is al jaren het adres voor de zzp'er. Wij zijn zzp-boekhouder en staan elke dag van de week klaar voor de zzp'er. U betaalt bij ons een vaste prijs van 80 euro excl btw per maand. Die prijs is all-inclusive. Alle btw-aangiften, de balans en de aangifte Ink

Contact boekhouder-Zwanenburg

Kortom, online boekhouden bespaart u en ons veel tijd. Hoog tijd dus om alle papieren rompslomp achter u te laten en tijd en geld te besparen. Enthousiast geworden of wilt u meer weten? Bellen mag altijd: 06-13936399.

Achterstand in de boekhouding

Druk, druk, druk. Met werk, uw gezin, sport, uw sociale leven. Het is niet gek dat de boekhouding vaak op de laatste plaats komt. Iets waar de fiscus helaas minder begripvol voor is. Het niet op tijd indienen van uw aangiften kan vervelende gevolgen hebben. Boetes bijvoorbeeld. Worden die ook niet op tijd betaald, dan kan zelfs de deurwaarder om de hoek komen kijken.

Orde op zaken

Om al deze narigheid te voorkomen laat u de blauwe enveloppen niet angstvallig dicht zitten maar schakelt u Boekhouder-Zwanenburg in. Die komt orde op zaken stellen en handelt snel.

Wij zorgen voor het maken van bezwaar- en/of uitstel voor het indienen van de aangiftes. Vervolgens maken wij uw boekhouding op orde en sturen na het verwerken van de achterstand juiste belastingaangiftes in.

Zodat u opgelucht kunt ademhalen.

Kunt u wel wat help gebruiken en ziet u op tegen die enorme boekhoudachterstand? Laat ons u helpen. Bel 06-13936399. Wij zorgen voor een oplossing.

Pin It on Pinterest