Digitaal deponeren. Heeft u een BV dan moet u in 2017 het boekjaar 2016 digitaal deponeren. Deponeert u jaarlijks al uw jaarrekening bij de Kamer van koophandel, dan krijgt u deze maand een brief van de KvK over hoe u in 2017 uw jaarrekening van 2016 verplicht digitaal moet aanleveren. Het gaat hier om de bedrijfsklassen klein of micro, die vanaf april van 2016 al kunnen e-deponeren.

BV in 2017 digitaal deponeren KVK

SBR digitaal deponeren

Heeft u het nog niet gedaan. U dient uw boekhouding nu aanpassen voor de Standard Business Reporting (SBR) en het elektronisch deponeren. Ruim 900.000 organisaties ontvangen het schrijven van de KvK.
U kunt en mag de jaarrekening digitaal laten opstellen en deponeren uw accountant. Wilt u kosten besparen en of heeft u een deskundige boekhouder in loondienst dan kunt u via de KvK-online service

  Digitaal deponeren. Heeft u een BV dan moet u in 2017 het boekjaar 2016 digitaal deponeren. Deponeert u jaarlijks al uw jaarrekening bij de Kamer van koophandel, dan krijgt u deze maand een brief van de KvK over hoe u in 2017 uw jaarrekening van 2016 verplicht digitaal moet aanleveren. Het ga

 

In 2015 kunt u nog kiezen uit

  • Online service ‘Zelf deponeren jaarrekening’, geschikt voor bv’s (en nv’s). U voert de gegevens van de jaarrekening handmatig in in de online service en u verstuurt deze digitaal. Ga naar de online service van de KvK voor het deponeren van de jaarrekening.

 

  • SBR: Aanlevering via SBR is vanaf boekjaar 2016 -indienen in 2017- verplicht. Voor boekjaar 2015 mag u dat ook zo doen. Het is een system-to-system aanleverings methode. Om financiële rapportages te maken en te verzenden aan bv Belastingdienst, CBS en verschillende banken. U heeft een accountant nodig die dit voor u kunt regelen. Hij dient ook een PKIoverheid services certificaat te hebben zodat u uw jaarrekening kunt deponeren via de Digipoort.

 

  • Het boekjaar 2015 -indienen in 2016 kunt u ook nog op papier aanleveren: Kamer van Koophandel Team Deponeringen, Postbus 106, 3440 AC Woerden.

Video Thumbnail  Digitaal deponeren. Heeft u een BV dan moet u in 2017 het boekjaar 2016 digitaal deponeren. Deponeert u jaarlijks al uw jaarrekening bij de Kamer van koophandel, dan krijgt u deze maand een brief van de KvK over hoe u in 2017 uw jaarrekening van 2016 verplicht digitaal moet aanleveren. Het ga

 

Pin It on Pinterest