Crowdfunding is populair bij het MKB en de zzp’ er,  En ook veel vermogende partijen zien brood in de creatieve ideeen van de ondernemers. Zij investeren in hun plannen waar de banken niet thuis geven. De Kamer van Koophandel speelt hier op in. De Kvk heeft samen met crowdfunding bureau Douw&Koren de Crowdfunding Scan een app geintrodceerd die ondernemers moet helpen een inschatting te maken of crowdfunding bij hen past.

 

Crowdfundingapp voor zzp' er en MKB' er

Als MKB ‘er of ZZP’ er kunt in een paar kilks zien of  crowdfunding als alternatieve financieringsvorm bij u past.

Veel ondernemers hebben wel de klok horen luiden over crowdfunding, maar kennen nog niet alle ins and outs.

Het antwoord op de vraag of ze crowdfunding  kunnen gebruiken blijkt lastig te zijn. In de eerste helft van 2016 werd er door meer dan 700 Nederlandse ondernemingen ruim 67 miljoen euro via crowdfunding opgehaald. “Enkele jaren geleden vroegen ondernemers ons nog vooral wat crowdfunding is”, zegt Martijn Lentz, financieringsexpert bij de KvK: “nu willen zij weten of crowdfunding bij hen past en hoe ze ermee aan de slag kunnen.”

Simon Douw, crowdfunding bureau Douw&Koren, is snelle en goede voorlichting belangrijk:  “Meer en meer ondernemers gaan op zoek naar nieuwe vormen van financiering. Er zijn inmiddels voorbeelden genoeg hoe ondernemers via crowdfunding groei- en werkkapitaal vergaarden.’’

 

youtube-zzp-boekhouder-expertvideos

Boekhouder gezocht

  • Contact ZZP Boekhouder voor meer informatie.
  • Telefoon: 06 1393 6399
  • Email: [email protected]

 

Pin It on Pinterest