Krijgt u als zzp’ er wel eens een maaltijd thuisbezorgd via deliveroo  als u ’s avonds nog een afspraak heeft / of in vergadering bent, dan zijn dit aftrekbare kosten voor u. In 2017 is 80 procent van deze kosten bij u aftrekbaar. De bezorger zou best wel eens een collega zzp’ er kunnen zijn.

Alle nieuwe bezorgers van maaltijdbezorgdienst Deliveroo worden zzp’ers. Ook de bezorgers die nu nog in vaste dienst zijn, kunnen de overstap maken, meldt het FNV.

 

‘ Deliveroo-bezorgers gedwongen zzp'er’

De FNV zegt te willen beoordelen of de constructie wel echt zelfstandigheid is, of dat het schijnzelfstandigheid is.

Het tarief per bezorging gaat voor de koerier van 4,75 euro naar 5 euro. Volgens Deliveroo biedt de nieuwe opzet meer vrijheid en flexibiliteit voor bezorgers omdat ze ‘kunnen werken wanneer het hen uitkomt’. Daarnaast zouden bezorgers zo meer verdienen.

Bezorgt u maaltijd voor Deliveroo en wilt u meer info over boekhouding en de voordelen, bel  06-13936399.

Video ThumbnailKrijgt u als zzp’ er wel eens een maaltijd thuisbezorgd via deliveroo  als u ’s avonds nog een afspraak heeft / of in vergadering bent, dan zijn dit aftrekbare kosten voor u. In 2017 is 80 procent van deze kosten bij u aftrekbaar. De bezorger zou best wel eens een collega zzp’ er kunnen zijn. Alle n

 

Pin It on Pinterest